Friday, Friday, Friday, Friday.

2011-08-26 - 16:41:43


En riktigt färsk web-cam bild.

En web-cam bild var enda jag hade att erbjuda idag, tyvärr. Men bättre än inget iallfall, right?! Iallafall, idag är det freeeedaaag!!! Wohooo, äntligen helg! Den här veckan har känts som en evighet tycker jag, men nu är det ju fredag iallafall, better late than never!

Har haft 1h modersmål, 1h kemi, 2h gymnastik och 2h husligekonomi idag, helt okej faktiskt. Fick vara inne på gymnastiken och tur var väl det, hade ingen lust att sparka fotboll utomhus i detta väder och få håret och sminket förstört och kläderna våta, hehe. Men vi får ju keep our fingers crossed för att vädret blir som dom har lovat imorgon, 24°c och sol och det är snart september, ganska sjukt för annars brukar det ju vara värsta hösten den här tiden...?

Yepp, som jag skrev tidigare så steg jag ju av i stan och resten vet ni ju om ni läser inlägget här under ↓ så ikväll åker vi väl till mormor och morfar då och fikar och imorgon är det som sagt villan som gäller eftersom att det är villavslutning.

Och nu kanske jag lägger på en film och sätter mig i soffan, ganska mysigt faktiskt när vädret är så grått och trist där ute.

Ha en härlig fredagkväll!


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0