Svar på frågestunden del 1

2011-08-12 - 17:36:38
Favoritklädaffär? H&M, JC, Ginatricot, Jim&Jill, Aukia/Vero Moda.

Vad använder du för smink? Mascara-Maybelline "Volum Express The One By One", Foundation-Max Factor Facefinity Compact Foundation, Kajal-Loréal (tror jag?) och så förstås mer ibland som t.ex. ögonskugga, läppglans o.s.v.

Vad tyckte du om barcelona? Tyckte att det var en jättefin och ganska stor stad. Finns massor med bra shopping, både dyrare och billigare och Barcelona är en väldigt konstvänlig stad och det finns mycket speciella och konstiga byggnader som konstnärer (o.s.v) har ritat. Alltså en bra stad, perfekt som weekendresa men också som en längre resa, finns mycket att se och mycket shopping!


Vad hoppas du att jobba med i framtiden? Mäklare är väl kanske en sak som just nu står ganska högt uppe på listan, men mordutredare eller advokat vore också intressant.

Vad tror du att du gör om 10 år? Förhoppningsvis bor jag i USA och jobbar kanske som mäklare (eller något annat) o.s.v.

Vad har du för kamera? Och hur länge har du tyckt om att fota? Jag har en Canon EOS 500D och jag har gillat att fotografera i ca. 1½ år.

Är du nöjd med din iPhone? Och kan du inte berätta lite om alla Apple saker du har för jag vet inte om jag ska köpa en iPad, iPhone eller iPod? Jag är jättenöjd med min iPhone, det är helt klart en av de bästa sakerna jag har och jag skulle aldrig klara mig utan den! Med den kan man göra i princip vad som helst och jag rekommenderar den starkt!

iPaden kan man göra nästan allt som man kan göra med en iPhone, dock inte ringa eller sånt förstås. Finns heller inte lika mycket appar som till en iPhone men jag gillar iPaden och den fungerar perfekt istället för en lap-top.En iPod har vi också i detta hus och den är också bra speciellt om man bara vill ha en mp3 spelare. Men min åsikt är att du ska köpa en iPhone, tror att du har mest nytta av den eftersom att den fungerar både som en iPod och en iPad plus att man kan ringa med den, men hoppas att du blir nöjd med din nya Apple-produkt oavsett vilken du väljer att köpa!

Vad tyckte du om Paris? Paris är min favorit stad i Europa, helt klart! Har ju förstås inte besökt alla städer i Europa men kan ändå säga att den staden är bäst i Europa eftersom att det kan inte finnas någon bättre helt enkelt! Paris är en stad för alla, shoppingen var dock ganska dyr men finns hur mycket som helst att se och göra så ni som åker dit kommer definitivt inte att få tråkigt. Älskar helt enkelt Paris!


Har "renskrivit" era frågor så att alla som inte förstår mera "dialekt" också ska förstå. (;

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0