3/24/13

2013-03-24 - 22:13:20

Igår satt jag inne och kollade på tvserier halva dagen, satt ute i den härliga vårsolen och på kvällen hade vi gäster.

Idag har jag skrivit klart brevet till värdfamiljen, valt ut bilder till fotoalbumet jag ska göra och valt vilket område i USA jag vill att mina ansökningar ska skickas till. Hade ingen aning om att man fick välja det faktiskt. Man fick då välja på: East, West, South & Midwest och jag valde Midwest. Ville inte välja West för där finns Alaska och hur stor är chansen att man kommer till Cali liksom? South skulle väl ha varit kul också men ja, jag vet inte och East har jag aldrig varit så intresserad av.

Midwest har alltid varit drömmen faktiskt så jag är superdupernöjd med mitt val och är jätteglad över att man fick önska område! I Midwest finns bl.a. Illinois, South Dakota, North Dakota, Minnesota och Wisconsin m.m. Så det här känns superbra!

Har precis blivit klar med engelska läxan och nu ska jag försöka sova, sweet dreams!

Postat av: JESSICA

Det var så lite så! Bara roligt att vara till hjälp! Hur gick det med fotoalbumet och brevet då, vad valde du för slags bilder och vad för saker skrev du om i brevet? :)

Haha ja men precis, man får sätta på sitt hej-här-sitter-vi-och-är-överdrivet-glada-mitt-i-vardagen-min typ för annars har man ju inte så värst många bilder med familjen eller så, blir ju mer att man tar bilder vid speciella tillfällen!

Kram!

2013-03-25 - 18:09:04
URL: http://Jessicainthestates.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0