ASSE

2013-03-20 - 17:44:00
 
Guess what guys?! Jag har fått min amerikanska organisation idag!!!!! Freakade out lite grann när jag bläddrade igenom ansökningsblanketterna som jag fick idag och såg att det stod ASSE,ASSE är alltså min amerikanska organisation. Ni kanske inte tycker att det är such a big deal, jag menar jag har ju inte fått värdfamilj än men det här är nog a big deal för mig iallafall, jag har inte hört något dåligt om ASSE heller så det här känns sjuuuuuukt bra, är så extremt glad just nu.
 
Glädjetårarna var nära, blir så emotional när det händer något kring mitt utbytesår, haha, kommer fälla glädjetårar hela året för att allt är bara så extremt nice, haha och för att inte tala om när jag får värdfamilj, kommer freaka out heeelt.
Postat av: JESSICA

Åh vad roligt att det blev Explorius och USA trots allt! Och ännu roligare att vi har samma amerikanska organisation! :D

Kram!

2013-03-20 - 18:42:45
URL: http://Jessicainthestates.blogg.se
Postat av: tova

kul! jag har redan fått min familj! :)

2013-03-20 - 19:36:37
URL: http://usatova.blogg.se
Postat av: JESSICA

Åh men verkligen toppen hur allt löste sig för dig i slutändan! Ja det ska jag, gud vad roligt då får vi passa på att prata lite face 2 face då haha!

Om du har några frågor om att fylla i ansökningshandlingarna så är det bara att fråga mig om du känner för det (annars är ju explorius också himla bra på att svara på frågor), är ju relativt lätt för mig att hjälpa dig om du behöver det då jag fyllde i exakt samma papper :)

Kramkram!

2013-03-20 - 23:16:18
URL: http://Jessicainthestates.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0