Haters are confused admirers.

2013-03-04 - 20:01:55
 
 
Första skoldagen efter sportlovet är avklarad och det var faktiskt inte så jobbigt som jag hade trott att stiga upp imorse, även fastän jag somnade rätt sent igår. Vi hade badminton på gymnastiken idag så det var väl helt okej och sedan resten av dagen gick rätt fort.
 
Har gått runt med telefonen i handen hela dagen idag och som sagt väntat på ett samtal från Explorius, för senaste gången jag skickade in en intresseanmälan till dem (vilket var för typ 1 år sedan, som ni kanske kommer ihåg) var på en fredagkväll och så ringde dom angående intervjun på måndagkväll, men jag har inte hört något av dem idag, så jag känner mig lätt oroad, haha. Nej men det kan ju ta några dagar så det gäller väl bara att ha tålamod, men jag vill ju komma igång nu så fort som möjligt med allt, speciellt eftersom att det är bråttom...!
 
Så imorgon kommer jag väl också att springa runt med telefonen, hoppas verkligen att dom ringer då för dom brukar alltid vara jättesnabba med att ringa och svara på mejl o.s.v. Anyways, har pluggat i princip hela kvällen och känner mig väldigt duktig nu som har läst typ 29 sidor om psykisk hälsa, det är alltså prov i hälsokunskap som ni kanske förstod.
 
Nu ska jag gå i duschen och sedan kolla på tvserier, kram!

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0