So hold your head up high, it's your time to shine.

2013-03-12 - 21:14:51
 
Åkte till skolan idag som sagt och det var sjukt jobbigt, hade huvudvärk och är fortfarande sjuk men jag var ju tvungen att åka till skolan idag, hade ämnen jag inte kunde missa, så imorgon är det matte prov som gäller och jag är bokstavligen rädd, haha. Wish me luck!
 
Pappa ringde och pratade med Explorius idag och jag behöver inte åka på någon intervju eller skicka in the Student Profile för Saara på Explorius hittade den jag skrev förra året och dom behöver ingen ny. Så det enda dom behöver är läkarintyg + mitt senaste betyg och det ska pappa fixa imorgon. Och jag är muntligt godkänd nu också så när dom har fått det dom behöver så skickar dom hit "Ja-tack brevet" där det står att jag är antagen och så ska jag + mina föräldrar skriva under typ och fylla i "Ja-tack" och då mina vänner, borde jag vara på väg. Ni kan inte fatta hur sjukt bra det känns!! Är så himla glad. Snart kommer jag att få min amerikanska organisation också och då måste jag fylla i lite ansökningsblanketter och när det är klart börjar dom leta efter värdfamilj åt mig, can't wait...!! :)
 
Ska gå och lägga mig nu faktiskt, har inte sovit längre än högst 7 timmar på flera veckor så det måste det bli ändring på! God natt alla fina! ♥
 

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0