You have to believe in yourself when no one else does, that makes you a winner right there.

2013-03-03 - 16:57:00
 
Idag är det då söndag och det betyder att sportlovet lider mot sitt slut, men det ska bli rätt skönt faktiskt att komma in i rutinerna igen och jag har mycket roligt att se framemot resten av våren. Och så är det ju även påsklov snart och innan dess kommer jag att ha mycket att göra med alla ansökningar och sånt till Explorius. Så det känns faktiskt rätt bra att gå till skolan imorgon och jag har ingen "söndagsångest" alls!
 
Jag hoppas på ett samtal från Explorius imorgon angående intervjun så att vi fort får göra den och sedan börja med allt pappersarbete eftersom att det är ganska bråttom p.g.a. att jag är så sent ute. Men först måste vi ju se om jag blir accepterad av Explorius, och det borde jag ju nog bli, haha, jag blev ju faktiskt det förra året och då var jag omogen och engelskan var sämre hahaha, nej men det här kommer nog att gå riktigt bra, hoppas vi iallafall. hehe.
 
Är dock faktiskt lite orolig över att inte bli accepterad eller att få Alaska, men att något av det här händer är väldigt ovanligt faktiskt. Bli accepterad blir man i princip alltid så länge man har godkänt i alla ämnen i skolan och att få Alaska händer vääääldigt sällan, man får typ bara det om man har önskat det sa dom på Explorius åt mig så det borde jag inte behöva oroa mig över heller.
 
Och så måste jag ju bli accepterad av min amerikanska organisation och när jag har blivit det så börjar dom leta efter värdfamilj åt mig!!!! Så det enda jag går och tänker på är USA nu, är ju inte ens accepterad än och allt sånt men jag är bara så sjukt glad. After rain comes sunshine, you know. :)

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0