FREEDAAG!!!!!!!!!

2009-04-24 - 13:20:08
Hej! Äntligen fredag!!!!! Man vill ALDRIG att helgen ska ta slut!!!! Men nu är den iallafall här och på söndag är det hundutställning som jag säkert har berättat om tidigare! Det ska bli kul att se vad som händer...=) Hmmm.. Jag ska slappa nu och så får vi väl se vad jag hittar på! Ni KANSKE men bara KANSKE får se en bild på Hugo och Ebba (mina hundar)...=)
Senare alltså... =)

HA VÄRLDENS BÄSTA HELG!!!!!
Bamsekramar
//Fanny<3333

Ingenting

2009-04-20 - 14:29:18
Hej! Imorgon är det skola igen... Inte så kul men det går väl..... Nu gör jag inget speciellt jag är ensam hemma för mamma jobbar och ja, jag gör som sagt ingenting....

Ha det bra!!!
//Kramar Fanny

STREJK!!!

2009-04-18 - 10:55:11
Hej! Igår och på måndag har och kommer vi att strejka!!! =) Det är bra på flera sätt men speciellt att vi får ett nytt påsklov typ! =) Idag ska vi och handla typ till Citymarket och kolla på någonting på Gigantti och sen kanske åka på mässan i botniahallen!  Nästa vecka är det hundutställning (tror jag) och då ska vi ställa ut Hugo och mina morbrors hundar ska också ställas ut.... Mer om det kommer sen... Det var jätte kul att klättra i vattentornet man måste ju passa på om det var sista gången typ.... Becca klättrade jätte mycket men också jag och Pärran! =) Allt det där med median gick bra och ni kanske har sett oss på tidningen eller i tv???

Ha en skön helg (för er som inte är hemma på måndag) =)
Äh jag skämtade bara =) Ha det bra allihopa förstås!!!!
Kram Fanne<33

Sista dagen ledig.....

2009-04-13 - 09:59:23
Nu är det redan sista dagen ledig.... Suuper dåligt! Jag vill vara ledig hur länge som helst! Men så är det, vi har ju iallafall inte såå jätte många dagar att vara i skolan då så det är väl bra.... =) Hur som helst ska jag till ögon läkaren på onsdag. Berättar mer om det sen. Ha det bra!

Kramar //Fanny

Lördag!!!

2009-04-04 - 13:52:56
Hej! Idag är det ÄNTLIGEN lördag!!! Jag och mamma var och kollade på något lopptorg här i lokalen. Och sen åkte vi till stan och vi var bla. till GinaTricot där var det mycket folk och mycket fina kläder! Vi hade lite brottom så vi hann inte shoppa något...=( Men nästa gång då!!! Då ska jag shoppa!!! =) Jag ska nog bara ta det lite lungt idag och så..... Får se vad jag hittar på.... Albin är hos sin kompis "Linus" Felles lillebror, så jag är ensam med pappa för mamma är ute med hundarna...
Ha en trevlig helg!!!!
Kramisar
//Fanny
RSS 2.0