Always In The Same Traps...

2010-04-30 - 19:15:35
Har kollat en stund på film nu och tänkte gå och fixa naglarna. Vet inte när jag kommer att bli på bättre humör igen, men jag försöker ha ett leende på läpparna hela tiden så att andras humör inte behöver försämras bara för att jag själv inte mår världens bästa. Men alla har vi ju som sagt "bättre och sämre tider", och jag trodde faktiskt att allt kunde ordna upp sig nu igen, men sen så liksom var jag tillbaka på samma nivå som förra veckan och det är liksom ganska tufft, men man måste "Keep The Faith" liksom... Men jag ska inte förstöra erat humör. Ofta på valborg brukar vi ha gäster eller åka till gäster, men inte i år för mamma jobbar o.s.v. Så därför har jag tagit det lugnt hela kvällen, och pappa och Albin är hos mormor och morfar, så därför kan jag "samla tankarna" lite.
Hoppas att ni har haft en riktigt bra dag, och får en fortsatt fin kväll!
Kommer nog inte att blogga mera idag, så god natt!It´s just gets worse...

2010-04-30 - 14:05:34
Hej allihopa!
Vi slutade tidigt idag så jag var hemma redan ca. kl. 13-tiden, och idag är det ju Valborg och fredag, och det känns väl helt OK... Men denna fredag har varit långt ifrån den bästa och "Everything Just Gets Worse"... Och jag har ingen lust att förklara mig varför här i bloggen. Men det har helt enkelt varit ganska jobbigt allting på sistonet, och hälsan är långt ifrån det bästa och humöret också för den delen. Och regnet bara öser ner, och det gör ju så att man bara vill gå och dra en "filt" över sig. ^^ Haha, jo men regn är så himla tråkigt väder, men samtidigt också lite mysigt. Så nu kanske jag ska ta och kolla på en film eller något, och bara ta det lugnt. Och en sak som jag verkligen rekomenderar om man är på dåligt humör, är ledsen och om te.x allting känns väldigt jobbigt, då är mitt bästa tips att lyssna på musik. För man brukar ju för det mesta hitta låtar som passar ens humör och liv, och det tröstar att lyssna på någon sån låt, även fastän den skulle vara sorglig, så hjälper det! Så det rekomenderar jag verkligen. Vet inte hur mycket jag kommer att blogga dom kommande dagarna, men jag ska försöka att blogga så mycket som möjligt iaf.
Ha en fortsatt trevlig dag ♥

On The Outside I´m Smiling,
But On The Inside I´m Crying...

Idag...

2010-04-29 - 19:48:31
Hej igen!
Förra inlägget gjorde jag för att jag ville skriva av mig lite och det känns så bra efteråt. Och jag hoppas att ni andra inte tar illa upp, och orsaken till att jag skriver det i bloggen är ju för att det känns bra att skriva av sig till några som faktiskt också läser det. För det som jag skriver så menar jag faktiskt. Annars så har dagen varit bra, och det gick nog helt bra i Botnia Hallen, i första heatet gick det jättedåligt, kom 3/3 och i andra så kom jag 1/3 eller 2/3 (vet inte säkert) så då var jag mycket nöjdare. ;) Så nu är det bara att hoppas att man kommer i "Toppalaget", men jag kände mig liksom inte helt i form idag... Så det var kanske därför det gick sämre än vanligt... Och imorgon är det fredag igen, och det känns riktigt bra. Och snart åker jag ju som sagt till Kreta och efter det är det Stafettkarnevalen!!! Och i Kreta ska jag fota mycket, och lägga upp massa bilder här på bloggen!
Hoppas att ni har haft en toppendag, och sov gott ♥Deltar i en tävling nu igen...

2010-04-29 - 18:58:29


Nu deltar jag en foto tävling hos Vadfanskajagheta.se. Där kan man vinna riktigt fina prylar och en länkning till ens blogg. ;) Inte så dumt. va? Så den deltar i och ni får ju gärna kika in på Vadfanskajagheta.se som är en riktigt bra och intressant blogg, så den rekomenderar jag att ni besöker... Helt min egen åsikt bara. Och temat i tävlingen är kärlek & lycka, så vår-blommor betyder ju vår, och när det är vår så kommer ju snart sommaren, och det betyder lycka för mig.
Puss!

Långsam kväll...

2010-04-28 - 19:49:04
Har som sagt bl.a kollat på Britney Spears - For The Record och filmen var riktigt, riktigt bra och man fick faktiskt se "Britney", hennes vardag o.s.v. Och man fick också se att kändislivet inte bara är "en dans på rosor" för det är väldigt tufft ibland. Men det är fortfarande en dröm, som jag ska se till att blir sann! Och ni får ju tro vad ni vill, men har jag bestämt mig för något eller har ett "mål" som jag vill nå, så kämpar jag och verkligen ser till att det blir som jag önskar. Så filmen rekomenderar jag till alla Britney-fans och till er alla som älskar musik och kanske vill bli artister. Imorgon så ska vi ha Stafettkarnevals uttagningar vid Botnia Hallen, så få se hur det kommer gå... Och nu är det nästan exakt 2 veckor tills vi åker till Kreta och dagen efter är det Stafettkarneval!!! Så det ser jag verkligen framemot! Nu ska jag gå i duschen och sedan kolla på tv en stund.
Sov sött ♥When Things Change Very Fast...

2010-04-28 - 18:19:00
When I Thought That Everything Were Finaly Good, My Life Change Again.
When I Was Happy And Everything Felt So Good, It Change Again.
When I Thought I Had All Help In The World, It Change.
And When Your Life Change That Much, You Don´t Really Know What To Do...
But You Still Have To Live That Way Then.
And You Have To Be So Strong.
And You Have To Belive That The Luck Will Come Back Again.
And Even When It Feels Like You´ve Lost Everything, You Have To Be Strong And Try To Take It Back.
And Sometimes When It Feels Like You´re On The Way To The Top, You Can Fall Apart Again.
But You Always Have To Keep The Faith And Keep Hoping.
And Never Ever Give Up!
Onsdag och lite läxor.

2010-04-28 - 15:26:48
Hej allihopa! ♥
Idag i skolan hände inte så värst mycket speciellt heller och vi hade bara matte-läxa så det känns ju skönt efter alla dessa prov. Och finska-provet gick ganska dåligt, men sång-provet gick mycket bättre än jag trodde! För eftersom att jag är lite förkyld och har ont i halsen så var jag ganska hes, men det gick ändå riktigt bra och jag fick bra bedömning. ;) Så har man tur så kanske det blir Hollywood inom sång karriären iallafall...! ;) Och ikväll har jag heller inga planer, har just börjat kolla på Britney Spears film, där man får följa med i hennes vardag o.s.v. Och det är ju ganska intressant att också få se hur hon lever hemma, och då får man ju en "överblick" hur det är att vara kändis. Har inte så mycket att blogga om idag heller och ingen lust heller för den delen, men jag vill ju inte förlora er kära läsare, så därför bloggar jag för er skull. ♥

Dagens Jag:


Väldigt konstig bild, jag vet...Tänkte bara säga god natt...

2010-04-27 - 21:22:23
... Jag tänkte först berätta lite om kvällen: Först läste jag lite på prov och sedan åkte jag ut och cykla med Julia och sedan så kom Rebecca också. Och det var riktigt kul, fastän vi inte fick "tag" på "vissa" människor... ;) Och så cyklade vi till Elin en snabbis och fick smaka på hennes cupcakes, och dom var riktigt goda! Och finska-provet kommer nog att gå ganska dåligt, så jag är nöjd så länge jag är godkänd. Och på sång-provet så kanske jag ska sjunga en liten del av Miley Cyrus låt, "The Climb" för enligt mig är den inte så jätte svår. Så man får ju hoppas på det bästa i båda proven. Så nu ska jag gå och sova så att jag är utvilad imorgon inför proven!
God natt och sov gott ♥Allmänt test

2010-04-27 - 16:48:54
Hur bor du: I ett hus i Solf.
Brukar du komma i tid: Hmm... Ibland. ^^
Hur lång är du: 1.63 (tror jag)
Kan du laga mat: Nja... Kanske, men baka åtminstone. ;)
Vad har du på dig just nu: Tröja, kofta och leggings.
Har du någon fobi: Ormar...?
Hade du en bra kväll igår: Jo, helt...
Vilket är ditt senaste inköp: Kommer faktiskt inte ihåg.
Din favoritdryck på morgonen: Juice...?
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Pappa. ;)
Har du sovit i din egen säng inatt: Japp!
Vad hade du sönder senast: Minns inte. Jag har haft sönder så mycket... ;)
Vem snackade du med senast: Mamma.
Varm favoritdricka: Oboy och Te.
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Vatten.
När gjorde du senast något riktigt dumt: Kanske för ca. 4 dagar sedan... Men då menar jag "korkat" inte "elakt"...
Saknar du någon just nu: Joo... ;( ♥
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Fråga min lillebror, han är expert! ^^
Någon jag stör mig på: Albin (lillebror) och *****, ******, ****, m.m.
Senaste person du kramade: Hmm... Kanske Elin...?
Senaste person du ringde: Kommer inte ihåg.
Senaste person som ringde dig: Elin & Julia.
Vad drack du senast: Mjölk.
Längtar du till din nästa födelsedag: Jo, lite grann. ^^
Är du sugen på något nu: Nej!
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: 0
Micro-pop eller poppa själv: Micro-pop, kanske.
Brukar du baka: Jo.
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Njaa... Det finns vissa saker som jag vill ändra på och som jag vill ha...
Vilken låt lyssnade du senast på: Circus - Britney Spears, kanske...
Vad tycker du är äckligt: Ormar, och mycket mycket mer! ;)
Har du pengar på mobilen: Ja, fast inte så mycket kvar. ^^

Som sagt, så har jag tråkigt, så därför fick det bli ett litet test!


Dagens Outfit...

2010-04-27 - 16:23:14
Dagens Outfit:Tröja - Jim & Jill
Kofta - H&M
Leggings - Vero Moda

Jag idag:


Fastnade inte alls på bild idag...

Har ganska tråkigt nu förtillfället. Men jag ska öva lite på en låt som jag kanske ska sjunga imorgon och så kanske jag gör ett test...? ^^ Jag brukar ju gilla att göra test så...

Tisdag, 27.4

2010-04-27 - 15:15:06
Hello!
Idag i skolan var allt mest som vanligt. Inte så mycket speciellt hände. Så när jag kom hem så gjorde jag läxorna, åt mellanmål och pratade i telefon. Och imorgon har jag både sång-prov och finska-prov, nice... (not) Så jag är helt förvirrad för jag vet inte vilken låt jag ska välja, jag har liksom så många på lager men att välja 1 av dom, är svårt... Och finska-provet kommer nog inte att gå världens bästa, men man kan ju bara hoppas att man har turen med sig, fast det har jag sällan... Ikväll har jag inga speciella planer utan jag ska väl bara öva på finska lite till.Tävling Hos Foki Igen!

2010-04-26 - 20:21:33
Nu har Foki ordnat ännu en tävling på sin blogg, och denna gång är det också med Phoenixtshirt och dom har ju verkligen så snygga T-shirts där. Så i den tävlingen deltar jag ju "såklart". Och man ska välja ut 3 stycken tröjor och jag skulle helst vilja vinna dom här:

Först och främst den här:


Eftersom att jag älskar New York, så vill jag ju helst vinna den här, och den är ju supersnygg!


Och den här har jag velat vinna tidigare, och också nu. För jag tycker den är min stil och riktigt cool!

Och sist men inte minst...


Den här är så gullig, och den passar riktigt bra i mitt liv... ;) Så den skulle jag också hemskt gärna vilja vinna!
Som sagt så kommer tröjorna från PhoenixTshirt!

Nu ska jag gå och äta något, för jag är jättehungrig efter den "tuffa" Finska övningen. Och imorgon är det tisdag och jag ska kanske åka och ta blodprov imorgon på morgonen, så jag kanske hinner skriva innan det.
Men annars så hörs vi senare imorgon!

God Natt! ♥

Tre-saker-testet

2010-04-26 - 19:06:40
Tre saker jag inte förstår mig på: Pojkar, Vissa människor och Finskan.

Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet: Massa armband, Telefonen och nagellack.

Tre saker jag gör just nu: Läser bloggar, ska lägga upp (här på bloggen) en tävling som jag deltar i och Sjunger.
Tre saker jag vill göra innan jag dör: Nå mitt största "mål" (hemligt), bli sångerska ^^ och gifta mig (kanske).
Tre saker jag kan: Engelska, fixa naglar och shoppa. ^^

Tre saker jag inte kan: Spela "trumpet", lära mig Finska orden och "fokusera" (förtillfället).

Tre saker jag tycker att du ska lyssna på: What If - Miley Cyrus, What About Love - Heart och Alone - Heart.

Tre saker jag skulle vilja lära mig: Spela gitarr (jättebra), göra lika fina naglar som Foki och att sjunga jätte, jätte bra.

Tre favoriträtter: Tacos, Pasta och kanske pizza... ^^ 

Hihi, jag gillar att göra tester och jag hoppas att ni orkar läsa dem. ;)


Boring...

2010-04-26 - 18:49:43
Elin kunde tyvärr inte komma hit ikväll. Så kvällen har jag spenderat med att kolla på tv för att dom hade storbloggaren Kissie där. Och hon verkar verkligen jättesnäll i verkligheten, nu tycker säkert många av er att jag måste vara helt "ute och cykla", men hon var verkligen riktigt "normal" i "Förkväll". Jag skulle också vilja nå ut med min blogg till så många läsare som hon har... Men vägen dit är ju lång, precis som till alla andra "mål" i livet... *host* Har också försökt läsa lite Finska ord men dom vill liksom inte fastna i huvudet så nu sitter jag här. ^^ Och så fort det här provet är över så ska jag göra ny nagelstyling och ny design, för den här är verkligen INTE personlig enligt mig, och det är väldigt svårt att göra den personlig, för själva bloggdesignen är så annorlunda... Jaja, nog med det. Måste väl snart gå för pappa ska förhöra mig på dom **** orden. Får se hur många rätt jag får... ;) 0/60...? (har vi ens 60 ord, eller har vi fler...?)

See you guys later!

En helt okej måndag.

2010-04-26 - 15:10:31
Denna måndag har faktiskt varit helt okej (åtminstone hittills). Och vi var ju då som sagt ut och joggade på gymnastiken och det gick nog riktigt bra, så nu känner jag mig riktigt nöjd! ;) Brännboll spelade vi också och mitt lag var jättebra och vi vann med 30-18. ^^ Ska också ta och ringa Elin i Ghost Whisperer pausen, för hon hade lite "news" som jag hemskt gärna vill höra... ;) Hoppas att det är "good news" då... Har också gjort läxorna och övat lite till Finska-provet. Jag kommer att få ganska dåligt i det här provet tror jag, men jag fick 9 i förra och hade 9 i vitsord på betyget, så det spelar inte så stor roll vad jag får i det här. Jag har fortfarande (som vanligt) ont i halsen och min hosta har stannat kvar, så jag hostar så att jag håller på att tappa andan... Inte så trevligt... Ikväll så kommer också troligen Elin hit och före det så ska jag väl öva lite till på Finska med pappa.
Hoppas att ni får en fortsatt fin dag! ♥

Väldigt trött...

2010-04-26 - 08:22:39
God morgon!
Sitter i skolan på datarast nu som vanligt, och tänkte också säga att jag inte kunde somna igår kväll, så nu är jag väldigt trött... Inte så trevligt, satt och gäspade nästan hela förra timmen. ^^ Nästa timme är det matte och det känns väldigt tråkigt. Vi ska ut och jogga och öva till Stafettkarnevalen på gymnastiken idag, så önska mig lycka till, för det kan jag behöva! ;)
Ha en bra dag! (även fastän det är måndag)

Old memories...

2010-04-25 - 20:46:18

Madonna feat. Justin Timberlake & Timberland - 4 Minutes (Hittade ingen video)


Madonna - Like A Prayer (Ingen video)

Dom här låtarna väcker såå många fina minnen...! ♥ Tack alla som har gett mig så här underbara minnen, You´re The Best. Saknar hösten...

Mini-Chokladmuffins

2010-04-25 - 20:22:48
Blev klar med mina muffins för en liten stund sedan och har faktiskt också hunnit smaka, och fastän jag inte blev "super-nöjd" så var dom ändå väldigt goda.


Mmm... ^^

Nu ska jag chatta en stund med Elin och sedan kanske äta lite kvällsmål och så småning om söka mig till sängs.

Hoppas att ni har haft en underbar dag, så hörs vi imorgon på datarasten! ♥

Dagarna går fort

2010-04-25 - 18:42:10
Idag har det bara blivit 1 inlägg hittills, så förlåt för det. Men i de inlägget skrev jag ju om vad jag skulle göra idag, så det räckte väl för några timmar? ;) Jag åkte då som sagt till Elin, och vi kollade på en film och pratade och skrattade (som vanligt). Och när jag kom hem så blev det middag och läxläsning och nu blev jag helt plötsligt på bak-humör. Så jag ska gå in på recept.nu och kolla om jag hittar något intressant och enkelt recept. Så det kommer nog bilder på "bakverken" sedan. Och denna söndag har gått alldeles för fort, men ändå har jag hunnit med rätt mycket...

Hörs!Någon som längtar efter vintern och en massa snö...? ^^ Inte jag iaf!

Söndag, 25.4-2010

2010-04-25 - 10:44:07
Hej!
Idag är det söndag och jag ska åka till Elin ca. 13.30-tiden idag, men annars så har jag inga speciella planer, utan jag ska väl läsa lite på Finska-provet (som vi har på onsdag) och göra lite andra läxor.
Här kommer gårdagens inköp:


Svarta Leggins - Vero Moda
(Webb-kamera bild)


Solglasögon - Vero Moda (Webb-kamera bild)

Tyvärr har jag bara webb-kamera bilder att bjuda på, men jag hoppas att dom duger.

Jag idag:
Tröja - Jim och Jill  Kofta - H&M  Leggings- Vero Moda
Örhängen - Glitter  Halsband - ? 

Nu ska jag göra lite saker här vid datorn, sedan äta lunch och efter det åker jag till Elin.

Ha en bra dag! ♥Lördag kväll!

2010-04-24 - 19:55:40
Sitter och chattar nu just och ska snart gå i duschen. Och efter det blir det väl att kolla på tv och bara "njuta" av att det är lördag kväll och sedan händer det väl inte så mycket mera för mig. Kvällen har jag spenderat med att kolla klart en film, pratat med Elin som har ringt minst 5 gånger på 2 timmar ("gulligt") och chattat. Ska visa upp dagens inköp imorgon, köpte ett par svarta leggings och ett par nya solglasögon. ;)

God natt på förhand och hoppas att ni får en fortsatt härlig kväll! ♥

Old Pictures...


Haha, jag som lucia! ^^ Jag var himla rädd för den stora hästen! ;)

Bloggat sedan december 2008...

2010-04-24 - 17:16:03
Tänk att jag har bloggat ända sedan i december år 2008. Men jag var så himla dålig på att uppdatera när jag just hade startat bloggen, och nu har jag suttit och läst gamla inlägg och enligt mig själv, så var jag så himla dålig på att blogga, jag skrev liksom "utropstecken" efter varenda mening o.s.v. Men faktiskt så är det ganska kul att kunna "blicka tillbaka" i bloggen, som en dagbok ungefär. Ska äta lite middag nu och sedan ska jag kolla på en film för jag kunde inte åka till Elin...
Ha en trevlig kväll! ♥

Lördag, 24.4-2010

2010-04-24 - 16:09:42
Hej!
Har kommit hem från stan ganska nyss, vi var och shoppade lite kläder och så var vi till farmor och hälsade på. Tänkte också berätta lite om igår kväll: Först så var vi då på Filmkväll och filmen var ganska så tråkig för det var "Alvin & Gänget 2". Så vi gick hem ca. 19.45 och så var vi ute en stund och sedan kom två pojkar och hälsade på, och vi kollade några klipp på Youtube och så kollade dom runt i rummet mitt. Sedan gick dom hem och så satt Elin och jag och åt chips och godis och pratade lite i telefon. Sedan så var vi också på datorn en stund och efter det åt vi kvällsmål och så pratade vi i "timtal" *host*... ^^ Så gårdagen var riktigt trevlig. Har som sagt varit i stan nu typ hela dagen och nu ikväll ska jag troligen åka till Elin, så ska vi se på någon ny film.

Jag idag:
Dagens Låt:


Sometimes - Britney Spears ♥

Telefonsamtal och förberedelser.

2010-04-23 - 16:32:02
Har just pratat i telefon med Julia ♥ och sitter och förbereder lite saker inför ikväll. Pengar och lite sånt.
Nu kom Elin, så jag måste rusa!

Vill ändå blogga...

2010-04-23 - 15:25:14
Hej! ♥
Igår var jag ju som sagt inte på blogg-humör och inte tidigare idag heller, men nu bloggar jag iaf för jag kunde inte hålla mig. ^^ Idag var jag faktiskt i skolan och det var en helt OK fredag och jag och Elin skrev matte-prov, som jag tror att jag kommer få ganska bra i. Mera om skoldagen är inte så nödvändigt att berätta om, men nu ikväll är det Filmkväll (kl.18.00) i lokalen för Solf-skola. Så Elin kommer hit före med sina väskor och saker, för hon ska komma hit och sova och sedan så åker vi till lokalen och är väl där till ca. 20.00-tiden (beror ju på hur kul det är förstås) och sedan går vi hem hit till mig och så ska vi "ha kul"!! ;) Så det kan hända att det inte blir några fler inlägg idag, men ska försöka hinna med åtminstone 1 till.
Hoppas att ni får en riktigt härlig fredag kväll! ♥

Jag idag:Förlåt...

2010-04-22 - 16:51:22
Vill först säga förlåt för dom senaste inläggen, men jag var liksom tvungen att skriva av mig lite. Har egentligen ingen lust att blogga nu, men jag ville väl mest be om förlåtelse för ni ska inte behöva läsa om hur arg jag är. Ikväll ska jag inte göra någonting alls, och vi får också se hur aktiv dagens och morgondagens "update" kommer bli, för jag är inte på "blogg-humör" alls nu. Men åtminstone 1 inlägg kommer väl troligen imorgon. Ska också förhoppningsvis åka till skolan imorgon, men det beror på febern...
Ha det bra allihopa! ♥

Uppfatta inte det fel...!

2010-04-22 - 15:35:20
Och också gick det skvaller idag (i skolan) om att jag skulle ha varit ute med hundarna nu när jag har varit sjuk, och har man 2 hundar som jag har och nu när jag har varit ensam hemma så är ju jag den enda som kan rasta dem. Så ni ska INTE sprida rykten/skvaller om "varför jag är ute med hundarna när jag är sjuk". För om jag inte skulle göra det så skulle det vara djur-plågeri och då skulle det ju gå skvaller/rykten om det. Så vad man än gör är det fel! Och ni som läser att jag gör vissa saker på min blogg och sedan säger det i en helt annan version i skolan, ni kan sluta läsa den (eftersom ni inte vet hela "historien")!!! För jag ska inte behöva sluta blogga p.g.a det. Och jag gick några meter med hundarna, så att dom skulle få rastas lite, och om ni tycker att det är konstigt, så får ni gärna komma hit och torka "kiss" när dom har utfört sina behov inomhus, eftersom ni antagligen tycker att man inte ska gå ut med hundarna när man är sjuk...!!!! Så när ni väl går bakom min rygg, så kan ni väl "kiss my ass" medan ni ännu är där!!! Förlåt alla andra kära läsare för mitt språk och min "diskussion". Men jag var bara tvungen att göra klart "vissa" saker för "vissa" människor, så ni som inte går i min klass eller inte har något med detta att göra, ni behöver inte bry er om detta och ni får som sagt ursäkta mig. ♥
Puss på er (alla "vänliga" människor) ♥

Fortfarande sjuk...

2010-04-22 - 14:02:35
Hej, hej allihopa!
Som kanske många av er redan visste, så är jag fortfarande sjuk. Hade fortsättningsvis stegring igår kväll och också nu och på morgonen. Och till "nästan" alla som går i min skola: Det verkar ha blivit en del prat och diskussioner om igår kväll i klassen/skolan. P.g.a att någon hade förmodligen sett mig då jag åkte till Elin igår, och JO det stämmer, jag var till henne igår fastän jag hade stegring för hennes mamma sa att det var okej, och eftersom feber inte smittar och inte heller Elins sjuka ben, så kunde vi träffas en stund. Och jag var bara där ca. 1 timme och vi kollade på tv och spelade "Monopol", eftersom vi båda har varit sjuka och haft väldigt tråkigt så var det uppiggande att träffas en liten stund. Och då tänker säkert många: "Men varför var hon inte i skolan då, om hon orkade träffa Elin...?!" Och svaret på det är: Eftersom jag hade och har stegring, jätteont i halsen, hård huvudvärk, ont i magen och hosta, så tyckte inte mina föräldrar att jag skulle åka till skolan då när jag hade lite feber och var trött och mådde dåligt och kan eventuellt smitta. Eftersom man kan ju också få högre feber om man inte vilar utan anstränger sig istället. Hoppas att ni har det klart för er nu! Annars så mår jag lite bättre idag, men jag är ändå hemma och vilar så att jag slipper ha stegring imorgon också. Och ikväll är det pizza-kväll på "Powerclub" men jag ska ju inte åka. Btw, jag tror inte era (er i min klass) föräldrar skulle uppskatta om jag kommer och eventuellt smittar ner er i skolan! Så har ni fortfarande problem, så får ni ha det!!! Och, ps. tack för att ni bryr er så mycket! ^^
Ni andra söta läsare: Ta inte illa upp för det här! ♥


Dålig uppdatering...

2010-04-21 - 18:06:55
Hej igen allihopa!
Dagens uppdatering har varit ganska dålig, men det beror på tidsbrist och så har jag helt enkelt inte orkat idag. Jag var ju till doktorn och dom tog blodprover i båda armarna (dom "pickade" fel ena gången) och "svalj-prov" också. Har mest vilat och tagit det lugnt när jag kom hem.
Har ont i magen, huvudvärk, hosta, ont i halsen och stegring nu... Så jag ska gå och äta något och sedan fortsättningsvis bara ta det lugnt, vet inte om jag åker till skolan imorgon, beror på...
Ha en trevlig kväll! ♥

Trött...

2010-04-21 - 06:28:52
God morgon!
Vaknade nyss och fastän jag ska vara hemma idag så var jag tvungen att stiga upp tidigt för vi ska ju till läkaren, så pappa ska ringa och boka tid.
Vi hörs senare, puss! ♥

Sämre och sämre...

2010-04-20 - 19:24:34
...Jo precis så är det med min "hälsa" nu. Jag har så ont i magen, och det beror på "magkatarr" som jag har haft tidigare och det kommer ju av stress o.s.v. Och så känns hela mitt huvud som om det väger 8000 ton och jag mår helt rent ut sagt "SKIT". Hade också tänkt åka till Elin ikväll men mamma kom hem så sent och så vägrade hin att skjutsa mig och pappa likaså, för eftersom både Elin och jag är sjuka så skulle vi ju ha kunnat vara tillsammans hos henne. Eftersom det jag har smittar ju inte och inte hennes heller för den delen, och jag kände mig lite bättre nu ikväll men nu mår jag helt klart sämre igen, så det kanske var bäst om jag stannade hemma då också för den delen... :( Allting är bara usch, usch och usch! Aaargh, ska iaf gå i duschen så småning om och sedan kolla på tv och kanske äta kvällsmål (har inte alls haft "mat-lust") och sedan gå och lägga mig.
God natt och hoppas att eran dag har varit bättre än min. ♥

Ps. Vi får se hur morgondagens update blir, men ska iaf försöka att hinna blogga en del och förhoppningsvis är jag på bättre "blogg-humör" då.


Känner mig ungefär så här, bara att mycket värre...

Saknar att ha en header...

2010-04-20 - 16:14:15
Jag kom nyss på hur mycket jag saknar att ha en header. För nu har jag ju bara tre "ojämna" bilder... Och det ser ju inte Världens bästa ut... Skulle verkligen vilja ändra totalt på min design, men är det någon söt läsare som har några fina tips på hur man gör och hur den ska se ut...? ♥ Skulle vara såå tacksam för lite hjälp. Har iaf kollat på lite "Ghost Whisperer" och vilat en stund o.s.v. Och jag ska till läkaren imorgon med halsen, och så känner jag mig ganska "bad" fortfarande, så jag ska troligen också vara hemma imorgon. Så om jag orkar så kanske jag skulle fixa designen lite, men jag behöver lite tips och inspiration först. Och vilken av mina designer gillade ni bäst? Jag skulle verkligen behöva svar på dessa frågor, det skulle vara supersnällt och det skulle hjälpa mig jättemycket! ♥
Ska kanske läsa lite bloggar nu och fundera lite på designen.
Vi hörs, puss!

When Your Life Let You Down...

2010-04-20 - 12:00:18
... And You Have Nowhere To Go... Iaf, så har jag just kollat klart på "I taket lyser stjänorna" och det var väl typ andra eller tredje gången jag såg den. Den är verkligen jättebra, men väldigt sorglig också. Mår lite illa nu förtillfället och har fortfarande huvudvärk och jag har också typ stegring och ont i nacken, så nu vet jag inte vad jag ska göra... Kanske försöka vila lite med mp3:n (telefonen) i öronen.
Skriver nog troligen mera senare! ♥


Hugo ♥

Right Now

2010-04-20 - 09:28:33

Lite filmer som jag funderar att kolla på idag... Men vilken ska jag kolla först? ^^


Härligt väder det är här i "lilla Solf" idag.


Men innan jag kollar på film, så måste jag gå ut en sväng med 2 st. "busiga" hundar (Hugo & Ebba). ^^

Hemma idag...

2010-04-20 - 09:03:05
God morgon!
Vaknade kl. 07.05 och sa till pappa att jag inte åker till skolan idag så att han kunde "sjukanmäla" mig, eftersom jag hade jättesjuk hals och ont i huvudet... Och jag har verkligen haft jättemycket nu på sistonet, så jag känner mig så förvirrad och jag orkar liksom inte längre. Men eftersom jag är hemma idag när jag är sjuk, så får jag ju "vila upp mig". Nu sitter jag och kollar på "Vakna med The Voice" och chattar med stackars Elin, som har skadat benet när hon föll av en häst igår... :( Ska också kolla på lite film och sedan gå ut med hundarna en liten sväng.
See You Later ♥

Cykling med Rebecca.

2010-04-19 - 20:11:44
Istället för att läsa "Mode-magazin" så åkte jag ut och cyklade med Rebecca. För nu på kvällen mådde jag mycket bättre. Så vi var och cyklade i byn och åkte sedan till Julia och hoppade med henne en stund på hennes studsmatta, och så träffade vi också lite annat trevligt folk. ;) Så det var en riktigt trevlig kväll! Sedan när jag kom hem så läste jag lite tidningar och provade kläder ur garderoben med mamma. Hittade faktiskt en hel del kläder som jag inte har använt på länge... Imorgon är det tisdag och då får jag svar på vad det är jag har för fel då jag började blöda ur munnen i morse, men annars så är det väl en ganska så vanlig dag. Har tyvärr inga bilder från kvällen...
Sov gott allihopa! ♥

"Vår-väder".

2010-04-19 - 17:38:53
Jag har faktiskt varit ute och fotat nu, men det fanns inte så jättemycket att fota. Men det är ju bättre än inget alls! Fick också ett chockerande samtal av Elin, jag säger bara: "Herregud, vad hemskt!". Ska läsa en "Elle-tidning" nu och sedan läsa lite bloggar och ringa Elin flera gånger.


Årets första "Maskrosblad", för mig.
Tog fram studsmattan i lördags. ;)

Och nu gäller detta:

Fotografering...?

2010-04-19 - 16:27:05
Sitter och funderar om jag skulle gå ut och fota en stund. För jag känner mig bättre nu och även fastän det inte finns så mycket fina färger denna årstid så vill jag ändå ha lite fler bilder att lägga upp här på bloggen. Känner mig fortfarande lite trött, men det skadar ju inte att vara ute en stund, eftersom man brukar ju också bli piggare då. Nu dom senaste timmarna har jag inte gjort mycket alls utan bara slappat och kollat på tv. Och eftersom den där röken från vulkanen i Island har gjort så att alla flygplatser här i Finland och i stora delar av Europa är stängda, så slipper inte min kära farmor hem från Riga och vi får ju se om vi alls slipper till Kreta... För ingen vet ju hur länge detta kan ta...

Bilder från förra gången jag fotade:


Kolla vad mycket snö det var då! ^^

Måndag, måndag, måndag...

2010-04-19 - 12:31:13
Hej Igen!
Jag åkte ju som sagt till "Hälsovårdcentralen" med mamma efter rasten, och vi var till en sjuksköterska som kollade mig i halsen, eftersom jag hade fått en massa blod i munnen imorse som inte kom från tänderna, så hon sa att det troligen kom från halsen (för jag har haft mycket ont i halsen) så efter det tog jag "svalj-prov" och så åkte vi hem. Så nu har jag ätit lunch och kollat på tv och bara tagit det lugnt för jag har också lite ont i halsen och huvudvärk. Har varit hemma i ung. 1 och en halv timme redan. Så idag har jag inga planer utan jag ska försöka "friskna till" så att jag kan åka till skolan imorgon.

Jag idag:

Jaha... En till "bad" Monday...?

2010-04-19 - 09:21:51
God Morgon!
Har just haft matte och ska åka till läkaren nu efter rasten är slut. Så man vaknar på måndag morgon och är "konstigt sjuk". Så började min måndag, "jippie" (NOT)... Så vi får se om jag kommer tillbaka till skolan eller om jag åker hem sedan, för vi har ju gymnastik senare idag och ska ut och jogga, och det är inte så bra att göra när man är sjuk... :s
Hoppas att ni får en bra måndag iaf!

Ny Nagelstyling

2010-04-18 - 19:18:28
Nu är jag klar med kvällens nagelstyling. Hade ju tänkt baka, men det blev inget av det nu ikväll för jag fastnade vid MSN... ;) Blev inte så nöjd med naglarna, men jag testade iaf mitt nya nagellack, och det var väl helt OK men lite ljusare än jag trodde att det skulle vara. Ska väl också gå i duschen lite senare, men annars så ska jag väl chatta klart, gå i duschen då som sagt, ringa några samtal, kolla på tv och gå och lägga mig.

Sov Gott, så hörs vi imorgon på datarasten!

Nagellackning på g...

2010-04-18 - 18:31:58
Sitter och lackar naglarna och chattar nu. Så det kommer bilder lite senare.
See You!

A Funny And Sunny Sunday!

2010-04-18 - 16:39:15
Pappa har satt på strömmen igen för kanske 3 timmar sen, men Elin har ju varit här så därför har jag inte bloggat så aktivt ändå. Så för ca. 1 timme sedan åkte jag och följde Elin halvvägs hem till henne, och nu så har jag gjort läxorna och ätit lite glass. ^^ Man blir liksom "beroende" av Ben & Jerry´s glass. Hade också kanske tänkt fixa naglarna ikväll, för som ni har märkt så har jag inte varit så aktiv då det gäller nagel-styling, för istället har jag varit så "lat" så att jag har använt lösnaglar. ;) Och nu ikväll har jag inga planer, utan ska kanske baka något och bara ta det lugnt.
Hoppas att ni får en fortsatt bra dag.

Jag idag!

Dagens Låt:


You Give Love A Bad Name - Bon Jovi ♥

Söndag, 18.4-2010

2010-04-18 - 12:59:14
Hej!
Jag och Elin har just kommit från en cykeltur, och nu märkte jag att en till liten anonym "fegis" har varit och kommenterat att jag är konstig. Och då besvarar jag det så här: 1. Det är ingenting mot vad du förmodligen är, som kommenterar sånt på andras bloggar! 2. Och om du tycker att jag är konstig, så varför läser du min blogg då?! Men nu ska pappa stänga av strömmen, så dagens update kommer att bli dålig...
Ha en bra dag!

It maybe feels like it´s over, but it´s not.

2010-04-17 - 21:16:21
Ja, sometimes it feels like that, "But that´s my bad life, I guess"... Nu sitter jag och chattar, läser tidning och kollar på tv. Det är "lördags-mys" in my life. ;) Dagen har varit: Dramatisk, Läskig, "Action", Humor, Bra Och Knäpp! Ja, det är allt man kan säga om denna dag. Ska fortsätta att "mysa" och chatta nu.
Så God Natt! ♥

What a day...

2010-04-17 - 16:41:14
Jag har just kommit hem från stan, eller mamma och jag var till en "mat-butik" och handlade lite inför kvällen. Har också varit med om "det ena och det andra" idag... Men mer kan jag tyvärr inte berätta, eftersom det hör till mitt "privat-liv". (Om ni fattar vad jag menar) Nu sitter jag iaf och äter "Ben & Jerry´s" glass, så himmelskt gott, alltså! ;) Ni som inte har testat, så borde verkligen göra det! Ska fortsätta att njuta av glassen och kanske lite godis, och sedan klockan 18-tiden kommer Elin hit.
Ljuvligt gott! 

Hoppas att ni får en riktigt trevlig lördag-kväll! ♥

Till "Kära" Någon.

2010-04-17 - 11:35:30
Eftersom du inte var så trevlig mot mig "kära" NÅGON. Så tänkte jag också att jag kan rätta "dina" stavfel.

Postat av: NÅGON!!!!!!!!!!!

STAVFEL,STAVFEL!!!!!!!

Allways - Always
Rätt! Där hade jag "slarvfel" i dikten.
Dosent - Does'nt Fel! Det skrivs Doesn´t.
Beacuse - Because Rätt! Där hade jag också "slarvfel".
Didint - Did'nt Fel! Det skrivs Didn´t.
Could - Can låter bättre!!!!! "Can" låter inte alls bättre eftersom jag inte menade "can" utan jag menade "could".
Trouth - True Fel! "True", passar inte in i dikten eftersom jag menade "Sanning" inte ordet "Sant". Utan jag menade liksom "Kan inte du berätta sanningen" och inte "Kan inte du berätta sant".

Och jag vet att jag hade slarvfel på några av dom här orden som jag rättade dig med. Men det berodde på att jag var tvungen att stänga datorn, för batteriet var så lågt. Så därför hade jag så brottom så jag hann inte rätta orden, för jag visste faktiskt att jag hade fel på dom. Och eftersom jag redan visste vad jag hade stavat fel eller hade "slarvfel" på och tänkte rätta dem innan jag såg din kommentar, så är det kanske du som borde plugga lite engelska under helgen, eller? Ja ja, hoppas att vi har rett ut detta klart nu, och hoppas att du är nöjd med dina "rättade stavfel".

Ursäkta min attityd ni andra.

Puss, puss! ♥


Hmmm... Lördag.

2010-04-17 - 11:20:19
Hello!
Tänkte först skriva lite om gårdagens "dikt" som jag skrev på engelska. Som jag redan skrev under dikten, så kan det finnas stavfel, för den där dikten gjorde jag väldigt slarvigt, och ville ha något "intressant" att skriva om. Och nu är det en "gullig" *host* läsare, som har försökt sitt bästa att rätta mig, och ändå hade denna "NÅGON!!!!!" några egna stavfel, eller så förstod hon/han inte riktigt texten. Så ni är såå "gulliga" som försöker rätta mig, men ni får gärna sätta ut namn, skriva snällare och ha mera rätt nästa gång. Så kom ihåg det! För annars är det trevligt att ni försöker rätta mig, och till Elin: Om det här var du (som är möjligt att det var) då ligger du "ganska" risigt till! Men jag ska rätta till dikten nu idag. ;) Har just kommit ur duschen, och har också fixat mig m.m. Så nu hade jag tänkt gå och locka håret, och sedan vet jag inte. Elin ska kanske komma hit senare idag, men det beror ju på hur "risigt till" hon ligger, förstås... ^^


IF IT WAS YOU (ELIN), YOU`RE IN VERY MUCH TROUBLE!!!!

Härligt med fredag-kväll!

2010-04-16 - 21:02:49
Sitter och chattar och kollar på tv nu för tillfället, och har bara tagit det lugnt hela kvällen. Känns faktiskt ganska skönt med helg, att få "slappna av" liksom. ;)

God Natt Sötizar! ♥

Old Looks:Vilken gillar ni bäst? ♥

Babe, After All This Time...

2010-04-16 - 20:51:26
Now 7 Months Have Past Away, But I Can Still Feel That All Hope And Faith Still Is Left.
Cause Somewhere Inside Of Me, I Know It Could Happen A Miracle.
And The Miracle Would Be You And Me.
I Really Love You And I Will Allways Do.
It Dosent Matter What Happen Or Who I Think I Love, Beacuse It Will Allways Be You.
I Didint´Choose You, Beacuse It Was Ment To Be You.
And Some Days It Feels Like You Like Me To, But How Could I Be Sure?
Why Can´t You Just Tell Me The Trouth?

I Love You, But I Guess That You Don´t Love Me... ♥

(OBS! Det kan finnas stavfel.)

Förlåt, förlåt, förlåt...

2010-04-16 - 19:29:19
Hej allihopa! ♥
Först och främst så vill jag säga förlåt för dagens och gårdagens urdåliga uppdatering. Men jag har bara haft såå mycket att göra och så lite tid till att blogga, så det blev nästan som en "blogg-paus", men jag tror att jag behövde ha lite "paus" (fastän jag gjorde ett inlägg igår) från bloggningen, men nu har jag hittat tillbaks till bloggningen och ska bli aktiv och försöka skriva "intressant" och kanske också lite fler bilder. Tänkte berätta lite om gårdagen i närmare detalj nu: Först var jag (som vanligt) i skolan och det var nog en ganska bra dag, sedan när jag kom hem så åkte jag ju som sagt till stan och köpte telefon och cykel, sedan när jag kom hem kollade jag lite på telefonen och eftersom jag hade en Samsung innan också så fanns det inte så värst mycket nytt att lära sig. Och sedan åkte jag på sång-övning med Elin och sedan gjorde jag läxorna och kollade på tv o.s.v. Och idag så var jag ju först i skolan och vi hade "kort-dag" och slutade 1, så när jag kom hem gjorde jag mig i ordning och så cyklade jag till mormor efter en sak och sedan kom mamma och skjutsade mig till Walles (en pojke i min klass) för han skulle ha "kalas" i stan. Och vi var typ 10 personer, så först gick vi i stan och "shoppade" lite, även fast det är ganska svårt när man har killar med sig... Och så åkte vi till en restaurang och åt pizza och fick en glass-portion till efterrätt, och vi var verkligen såå mätta när vi gick därifrån, men gott var det iallafall! ;) Och vi var väl 5 flickor ("mitt kopis gäng då) och 5 pojkar (dom från "cykel-gänget"). Har tyvärr inga bilder från stan, men på inköpen har jag.


Rosa nagellack - Seppälä


"Stabilo - pennor" - Anttila


Godis - Makuuni

Så nu efter shoppingen, maten och den lilla "film-kvällen" hos Walle, känner jag mig väldigt "trött". Så nu ska jag "mysa" med lite godis och min nya telefon, den funkar verkligen jättebra, älskar den verkligen! ^^Hörs troligen senare!
Puss ♥

Torsdag, och en väldigt bra dag.

2010-04-15 - 18:11:21
Hej!
Har tyvärr inte hunnit uppdatera tidigare idag, och förlåt för det. Men när jag kom hem från skolan så åt jag hastigt mellanmål och så cyklade jag iväg till mormor & morfar, för morfar skulle skjutsa mig och Albin (min lillebror) till stan, (för både mamma & pappa jobbade) och jag skulle få en ny cykel och en ny telefon, och Albin skulle också få en ny telefon. Så då åkte vi till stan och valde cykel, jag hade redan typ sett ut en, så jag skulle välja färg och jag tog en Madison "Jopo-modell" som är mörk rosa metallic, och så åkte vi och köpte telefonerna, och det blev dessa:

Min Nya Mobil:

Jag hade redan valt den här modellen (men jag ville ju inte ge ut modell-namnet p.g.a "Copycats") men färgen valde jag idag, och det blev den här vita och jag är nog riktigt nöjd. ;)

Albins Nya Mobil:

Jag hade faktiskt sett på den här innan, men jag ville hellre ha en Samsung, och Albin ville hellre ha en Nokia, så den här är också bra och han är både stolt och nöjd.
^^

Så nu måste jag snabbt göra läxorna och sedan åka på sång-övning med Elin.

Hoppas att ni får en fin kväll!

Nästa = Cykling

2010-04-14 - 17:12:52
Nu ska jag börja göra mig "i ordning" (som jag kallar det). För snart ska jag åka in till byn och träffa nästan hela "gänget".
Ha en fin kväll!

PS. Glömde Att Berätta...

2010-04-14 - 16:08:20
... Jo, jag glömde ju att berätta vad "Gängets national dag" är. Det är när mitt "kompis-gäng" (Elin, Julia, Pärran och Rebecca) hade typ "national dag" idag, och nästa år på vår "national dag" så måste vi (speciellt Elin och jag) ha nått vårat "mål". Och vad det är för mål, är tyvärr hemligt... Så nu vet ni det!
Hörs senare, Puss! ♥

Onsdag, "gängets national dag".

2010-04-14 - 16:02:42
Hello!
Idag har det varit en ganska bra dag, ganska så vanlig hittills iallafall. Vi började ju med "Klädes-Plaggen" på slöjden idag och det gick väl sådär... Jag är ju som sagt inget proffs på Textil-Slöjd, och så är jag lite "busig" på slöjden, för där "kan" man liksom "busa". ;) Iallafall så ska jag sy en slags "tunika" i vitt tyg, som skulle passa riktigt bra till sommaren. Har gjort läxor nu och ska snart äta middag, och sedan ska jag ut och cykla igen, och idag är det ju också fint väder, men det blåser lite mera än igår. Men vi, det samma gänget som vi var igår och kanske någon till, så ska typ ut och cykla men vad vi annat ska göra så vet jag inte riktigt ännu.
Nu är det middag, sedan Matte-läxan och sedan är det cykling som gäller!

Me today:A wonderful evening

2010-04-13 - 19:27:11
Har just kommit hem från en underbar kväll med hela "gänget". Det var jag, Julia, Rebecca och några killar från klassen och två från fyran, men den ena åkte hem o.s.v. Vi hade verkligen superkul och jag kommer inte att glömma den här kvällen i första taget, så tusen tack hela "gänget" för en undebar kväll! ;) Det var ett riktigt "äventyr" och en riktigt rolig kväll helt enkelt. Så nu har jag varit ute hela kvällen och vädret var verkligen jättefint, så att cykla i detta fina vårväder med härliga människor var jättekul! Så denna dag har varit jätterolig och jag hoppas att morgondagen blir minst lika rolig. Imorgon har vi slöjd och vi ska börja sy "klädes-plagg", ska bli väldigt intressant men också svårt, och speciellt för mig som inte är särskilt proffs på "Textil-Slöjd"... ^^

Dagens Låt:


What If - Ashley Tisdale ♥
Jag gillar den här låten supermycket, för den är fin och stämmer så bra i "mitt liv".

Nu ska jag inte göra så mycket mera ikväll, bara läsa lite bloggar, kanske chatta, ringa Elin, äta kvällsmål och se på TV.
Hoppas att ni också har haft en underbar dag! ♥

Idag, Tisdag 13.4-2010

2010-04-13 - 16:22:43
Hej Allihopa! ♥
Har just ätit middag och innan det gjorde jag läxorna så därför blev det lite sen uppdatering. Idag hade vi Relgions-Förhör som gick helt OK, och igår fick vi ut Historia-Proven och jag fick 9-, fastän jag inte är intresserad av Historia alls, så jag är väldigt nöjd. ;) Idag har det annars varit en ganska vanlig dag, tänker inte gå in mera på dagen eftersom det som finns att berätta hör till mitt "privata-liv", "So I´m Sorry, Guys". Btw, tänk att vi börjar i Högstadiet i höst, känns väldigt hemskt kan jag erkänna till er alla, men man måste väl fixa det, men det känns väldigt jobbigt eftersom man äntligen har börjat trivas ordentligt i skolan, så då måste man byta... :( Inte så kul... Nu ikväll ska jag åka ut och cykla med kompisarna och några pojkar, så det ska bli trevligt. Och därför måste jag snart börja göra mig i "ordning", så vi hörs senare!

Puss♥

Jag idag:
(OBS: Väldigt hastiga bilder.)Ingen cykel = Ingen cykling

2010-04-12 - 19:31:36
Jag skulle ju som sagt åka ut och cykla med mina härliga vänner Elin och Julia, men när jag ska åka så ser jag att jag inte har någon cykel för mamma hade den. :( Så då gick jag ut på en promenad i det härliga vårvädret istället. Och det var jättehärligt att få gå ensam också med mp3:n (telefonen) i öronen och att få samla tankarna liksom... Jag gick ganska långt och "fort/snabbt" också, så nu känner man sig duktig. ;)

Två Bilder från promenaden:


"Rinnande vatten". (Telefon-bild)


Mina leriga skor... ^^ Men jag gick i snön sedan, så då blev dom "rena" igen. (Telefon-bild)

Imorgon är det tisdag och ända "roliga" timmarna imorgon är 2 timmar "Bild-Konst", men annars är det mest vanliga timmar. Så nu ska jag gå och ta en dusch, och sedan ska jag dricka te och kolla på tv.

Sov gott alla sötisar, så hörs vi mera imorgon! ♥


--> Cykling

2010-04-12 - 17:57:20
Ska snart åka in till byn och möta upp Elin och Julia, för vi ska ut och cykla en sväng. Egentligen var det meningen att vi skulle gå ut och jogga, men p.g.a att Elin hade glömt sina "jogging-skor" i skolan, så blev det ingen joggning. Jag har just gjort klart läxorna också, och jag hade ingen lust att kolla på GW idag då dom har börjat om från början... Förresten, så har jag ju lovat er bilder från "Pärrans" kalas, så här kommer dom:


Sötizarna Rebecca och Julia. ♥


Fina Elin. ♥


Och "födelsedagsbarnet" Pärran. ♥


Julia ser en "aning" skräckslagen ut, när hon får en puss på kinden av Elin.
^^


Pärran får en "flygande" Elin kraschande i sig! ^^

Fler bilder kommer sedan, men nu måste jag gå och "göra mig i ordning" tills jag ska åka ut och cykla.

Hörs troligen när jag har kommit hem, PUSS! ♥

Måndag eftermiddag

2010-04-12 - 15:28:38
Jag har just ätit mellanmål med Rebecca, för hon kom hit efter skolan. Idag har det varit en av dom bättre måndagarna, inte lika "oturlig" som dom flesta andra måndagar ibland brukar vara i mitt liv... Har som sagt bestämt mig för vilken telefon jag vill ha, men som jag har sagt tidigare så kommer jag inte att visa eller säga vilken det är (p.g.a "Copycats") innan jag har fått/köpt den. Ikväll kanske jag ska gå ut och jogga med Elin, men annars har jag inga andra planer. Btw, "Ghost Whisperer" har börjat om från den första säsongen igen när det var som mest spännande! Usch vad arg jag blev! :(
See You Later!Early morning...

2010-04-12 - 08:23:02
God morgon!
Är i skolan nu, och "halvt" försovde mig imorse. Jag fick nästan panik, men jag hann faktiskt. ;) Nästa timme är det matte, och så får vi ut Historia-Proven idag, får bara hoppas på det bästa.
Hörs sen då jag har kommit hem! ♥

Cykling i det härliga vädret

2010-04-11 - 19:06:08
Har just kommit hem från Elin, och vi har varit ute och cyklat. Det var riktigt härligt väder, och det var inte så kallt heller. Nu måste jag (som jag sa tidigare) baka en "kladdkaka" till pappa. Sedan kanske jag lägger upp bilder från gårdagskvällen också.

Inte helt perfekt ännu...

2010-04-11 - 15:34:49
Min design är inte HELT perfekt ännu, men jag har inte tid nu att göra den felfri nu, så den får se ut så här nu ett tag till. ;) Det är liksom bilderna i headern som jag inte är så nöjd med... Men jag hoppas att ni står ut, och ni får gärna kommentera vad ni tycker om designen, alla kära läsare! ♥

Choklad

2010-04-11 - 14:58:14


Alltså, choklad är enligt mig, världens bästa "sötsak/godis". Jag kan liksom inte få nog av det, och alla sorter är bra: mörkchoklad, vitchoklad och mjölkchoklad. Mmm... Sitter här och äter choklad nu eftersom jag nästan inte åt något godis alls igår. Om ca. en halv timme kommer "gästerna", så jag ska väl byta lite kläder innan dom kommer o.s.v. Och så måste jag sätta upp "Bloglovi´n" ikonen, och några andra.

Jobbiga designer...

2010-04-11 - 13:33:33
Äntligen har jag fått upp min nya design! Som ni ser så har jag inte gjort den själv, utan bara bilderna i headern. Och formaten på bilderna höll på att göra mig "galen". Men nu är det ju fixat iallafall... Hoppas att ni gillar min nya design, inte för att jag vet hur länge jag kommer att behålla den, men vi får väl hoppas att jag "lyckas" behålla den ett tag iallafall. ;) Har nästan inte gjort någonting speciellt alls idag, och ikväll är ju det där kalaset som sagt. Jag har också lyckats lova pappa att baka en "kladdkaka" till hans jobb, så det blir jag tvungen att göra ikväll, han fyller ju trotsallt år... ^^ Nu ska jag läsa lite tidningar och kanske lyssna på lite musik, och BTW, vi har inga läxor nu över helgen, så det känns så himla härligt!
See you later!


Elin.


Jag.

Ny design

2010-04-11 - 12:57:51
Nu håller jag på att fixa med designen lite, så ni får ursäkta om bloggen ser lite konstig ut nu för tillfället.
Hörs snart!

Back home again

2010-04-11 - 11:41:11
Hello!
Igår kväll hade vi jättekul hos "Pärran", vi skrattade och skojade och hade riktigt kul, och sedan så kom 3 st. pojkar dit, och då blev det ännu roligare. Sedan efter kalaset så åkte jag "hem", och var och vad jag gjorde igår så kan jag tyvärr inte berätta... Så nu åt jag nyss lunch och sitter här och chattar nu. Idag fyller pappa år, så då kommer väl farmor, farfar, mormor och morfar hit och hälsar på. Har faktiskt en hel del bilder från igår kväll, men nu är det så att jag har min kamera på "vift", eller jag hittar den inte. Tror att Elin har den, så bilderna får ni en annan dag.

Hoppas att ni får en riktigt bra dag! ♥

Jag idag:Dagens shopping

2010-04-10 - 16:22:51
Jag kom hem ca. 15.45 och var ganska "trött" efter Elin och jag hade shoppat i "timtal". ;) Och idag var typ alla paparazzis ute! Dom var liksom överallt och fotade, och sedan så blev vi ju "såklart" bjuda på en massa gratis saker. Som te.x Glass och chokladpudding. Så det löns att vara "bloggerska". ;) Ja men iaf så shoppade vi ju såklart också (även fastän "The Paparazzis" var väldigt jobbiga).

Dagens shopping:


Glitter tröja/tunika, H&M.


Topp, H&M


Armband, H&M

Nya ringar (också dagens shopping)
Ringarna är från H&M.


Den här köpte jag också. Men bilden är Elins, besök också gärna hennes fina blogg www.elineline.blogg.se.

Nu ikväll har Pärran som sagt kalas, så jag måste gå i duschen nu, sedan föna och locka håret, fixa mig och paketera pressenten. ;)

Hörs kanske senare ikväll!

Puss♥

Jennifer Love Hewitt

2010-04-10 - 15:30:00


Jennifer Love Hewitt är min favorit skådespelare, jag tycker att hon är superduktig och ser väldigt bra ut också. Hon har så fina lockar i håret, det är därifrån jag brukar få min inspiration till håret. ;) Mitt favorit program är ju "Ghost Whisperer" och hon har ju huvudrollen där, och spelar Melinda Gordon (som ni alla säkert redan visste). Så hon är nog en av mina "förebilder".
"Jim & Melinda" från Ghost Whisperer (GW)


En superfin blid på henne. (Enligt mig)

Snart 600 inlägg!

2010-04-10 - 09:47:23
God morgon!
Jag vaknade kl. 09.30 och så lyssnade jag på musik i ca. 10 min, sedan så ringer telefonen då klockan var ca. 09.55 och det är Elin: - Vi kommer och hämtar dig kl. halv 11. (För vi ska åka till stan) Och jag bara: - Okej...? Och så fick jag super brottom, så jag klädde på mig, och började sminka mig och äta frukost på samma gång, så jag måste ha sett ut som en "galning", men då ringer hon igen 10.20, Elin: - Vi kommer först klockan 11 för mamma hade sagt fel tid. Man bara: - Men ååh, här har jag stressat i onödan! ^^ Haha, det var en ganska "galen och stressig" morgon, men "så kan det gå". Och BTW, så har jag snart gjort 600 inlägg, inte så illa va? ;) Nu måste jag gå och "fixa" det sista innan jag åker till stan.
Hörs senare, puss! ♥

Jag idag! (OBS, snabba bilder)
Drömmer om...

2010-04-09 - 22:09:56

...att få komma nära
min kära
att krama
få känna
tillit och tro
bygga en bro
riva murar
och bygga berg
klättra högt
och ännu högre
så högt det någonsin
gå att nå
vill stå på tå
för min kärlek
är svår att nå

Han bor minst
10 trappor upp
i en fästning
av höga murar
med kedjad port
och en hög
vallgrav runt

Hur i helvete
ska jag ta mig in
när isen varken bär
eller brister

 

 

Har inte så mycket mera att säga än denna dikt som jag hittade... 

Så god natt! ♥

Sämre och sämre uppdatering...

2010-04-09 - 20:06:54
Jag har märkt att min uppdatering har bara blivit sämre och sämre nu dom senaste dagarna, och det ber jag så hemskt mycket om ursäkt för. Jag har liksom haft så mycket att göra och så mycket att tänka på dom senaste dagarna, så jag har bara inte hunnit helt enkelt. Och nu när jag äntligen hade börjat få mera läsare, så börjar jag uppdatera sämre och så sjunker uppdateringen igen... :( Jag blir arg på mig själv såna gånger, skulle så gärna vilja nå ut med bloggen till fler läsare, men det är ganska svårt fastän jag försöker på alla sätt och vis... Men om min statistik skulle bli mycket högre, så då kan jag lova att jag ska börja uppdatera mycket, mycket mera. Så om vi säger så här: När min statistik har kommit upp till 50 i två dagar i rad, så då lovar jag att uppdatera minst 5 inlägg varje dag, vad sägs om det? Iallafall, så hittade jag present till "Pärran" (Elin.K) men jag hade inte tid för att shoppa något till mig själv nu idag, för mamma hade så brottom, men istället så kanske jag sticker till stan med Elin imorgon. ;) Och då ska det shoppas, MEN: För er som inte visste så ska jag köpa en ny telefon, så därför måste jag hålla lite koll på pengarna, och jag fyller år om ca. 2 månader och därför kanske jag ska få lite pengar och sånt i förväg, så att jag kan köpa telefonen, men p.g.a "Copycats" så kommer jag först att avslöja sedan vilken telefon jag ska köpa.


Elin & Jag förra veckan.


A pretty good day...

2010-04-09 - 13:38:24
Hej! ♥
Idag har vi haft maskerad i skolan, för att vår lärare fyllde år. ;) Jag var sångerska, typ Britney Spears, hade jag väl "menat" att likna... Och jag är faktiskt rätt nöjd med dagens "utklädning", fastän jag hade svårt att komma på något att vara igår kväll. Annars så har dagen "i stort sätt" varit riktigt bra. Mamma, jag och Albin ska åka till stan nu, jag ska bl.a köpa en present till Pärran (Elin.K) som har "kalas/party" imorgon med oss "tjej-kompisar", och det ska bli riktigt trevligt så därför måste jag hitta någon present till henne. Och så ska jag väl köpa något till mig själv också! (Som alltid) ;)
See you later ♥

Me today:

Jag har tyvärr inga bilder från maskeraden, men jag tror att Rebecca har, så jag hon kanske lägger upp några på sin blogg, så ni kan kolla in hennes blogg under "Länkar" i menyn.Ashley Tisdale - What If
Låten passar bra till "någon" från mig...

Usel uppdatering

2010-04-08 - 19:10:56
Hej allihopa!
Och förlåt så himla mycket för dagens usla uppdatering! Men jag tänkte faktiskt uppdatera efter GW, men så hann jag inte för jag var tvungen att åka ut och cykla med en av hundarna och sedan åkte jag ut och cyklade med Elin. Hon kom också hit efter skolan idag, och vi hade kul som alltid. ;) Nu känner jag mig väldigt frusen och mina fingrar känns stela, för jag kom nyss hem efter cykelturen med Elin. Imorgon har vi lite "små överraskingar" i skolan, så därför måste jag hitta lite "speciella-kläder" tills imorgon... (Kan tyvärr inte säga mera iaf någon som inte får veta, läser bloggen)
Så god natt allihopa, och jag ska försöka uppdatera bättre imorgon!
Puss♥

No pictures today...

En kall kväll

2010-04-07 - 19:53:49
Jag kom hem för ca. en halv timme sedan. Och jag var ju som sagt till Rebecca, eller jag "skulle" åka dit, men istället var vi i byn och cyklade i typ 2 timmar. Och jag höll på att frysa tårna av mig! Eftersom jag bara hade Converse och det var så kallt... Smart att ta Converse ikväll då liksom... Nåja, trevligt var det iallafall, för vi träffade Julia och Elin och två pojkar från klassen, så dom var vi med, och typ "busade" med några andra som var där i byn... ;) Nu känner jag mig fortfarande frusen, och jag kommer knappast att börja må bättre i halsen efter att ha frysit så här... Imorgon är det torsdag och "skol-veckan" börjar lida mot sitt slut, och det känns ovanligt bra faktiskt.
Ska chatta lite nu och sedan gå och dricka "något varmt"!
Godnatt-kramar till er alla! ♥


En bild tagen för rätt länge sedan.

Åka till Rebecca

2010-04-07 - 17:04:11
Nu ska jag läsa en tidning en stund, och sedan åker jag till Rebecca! ♥ Vi kanske åker och cyklar, eller något i den stilen... Vi får väl se. ;)


Gulliga Rebecca och Julia, på Julias kalas. ♥

Onsdag, och lite "slö" uppdatering

2010-04-07 - 16:23:20
Hejsan alla!
Jah har just kollat på GW ("Ghost Whisperer") och ätit middag. Idag i skolan var det en "ganska" vanlig dag, men annars har det väl inte hänt så mycket... Btw, så igår tog jag för första gången i år, mina "Converse" till skolan. Och det kändes så härligt att få ta dom, för då känner man att det börjar (äntligen) bli vår! Jag ska faktiskt också på samma gång, avslöja "My Secret Shoes": Som dom flesta av er säkert redan listade ut, så är det ett par till Converse som jag ska köpa, och denna gång i rött eller rosa. Vi får ju se nu hur många "Copycats" som kommer att springa runt i likadana, jag menar: Hur jobbigt ät inte det, liksom?? ;) Okej, "skämt och sido"... Jag har också riktigt ont i halsen nu igen, som ni vet så brukar jag ju ha det ganska ofta, men nu är det verkligen ont. Och hes är jag också... Inte så trevligt...

Dom här har jag nu.

Och dom här tänker jag troligen köpa...

... Dom här...


...Eller dom här i mörk rosa, beror på...Ska kanske hitta på något med Rebecca nu ikväll också...

See You Later ♥

Ibland blir inte saker som man vill...

2010-04-06 - 19:35:27
Ikväll har jag gjort läxorna, chattat på MSN, och varit till stan med: mamma, pappa och Albin, för att hämta morfar. Btw, så har jag märkt att saker som jag hoppas att ska fungera, och saker jag så gärna vill ha, det får jag liksom "kämpa" för, för annars får jag det inte... Det jag menar är att "saker och ting" oftast inte går som jag har hoppats och vill. Och det är synd, för ibland vill man ju liksom nå sina mål... Nu just har jag en högsta önskan, som ena sekunden verkar otroligt svår att nå/klara och andra sekunden känns det nästan lätt, och inte omöjligt. Men nu för tillfället så känns det väldigt omöjligt... "Life is hard sometimes" det känner säkert ni flesta till. Nog med det, nu ska jag gå i duschen och jag kommer nog att "försöka" att gå och lägga mig tidigare idag, eftersom jag är ganska trött nu när jag knappt sov någonting alls i natt...
Sov gott ♥
Old pictures...

Trevligt hos Elin, och gulliga läsare

2010-04-06 - 16:30:42
Hos Elin hade vi riktigt trevligt, och jag kom nyss hem därifrån. Vi kollade bl.a på "Ghost Whisperer" (vårt favorit program) och pratade o.s.v. Jag vill också säga att det är superkul att ni har börjat kommentera oftare här i min lilla blogg. Jag verkligen älskar att läsa alla era fina kommentarer, ni gör mig så glad! I love you all! ♥ Det är också så kul att ni verkligen har lust att följa min vardag, och helt enkelt läsa min blogg! Tack allihopa! Nu ska jag snart äta middag, och efter det ska jag göra lite läxor, och så går jag kanske ut och joggar med Elin.

Me today:
Ville bjuda på lite fler bilder denna gång! ;)

Hos Elin

2010-04-06 - 14:56:24
Hej!
Nu är jag hos Elin, jag åkte hit efter skolan. Skoldagen har varit OK, även fastän jag fick lite sömn inatt...
Nu ska vi kolla på GW, hörs sen då jag kommer hem!
Puss♥

Tisdag morgon, + en hemsk natt....

2010-04-06 - 05:56:35
God morgon!
Jag vaknade precis, och denna natt har varit den värsta i mitt liv! Jag har sovit så himla dåligt...! På kvällen kunde jag liksom inte somna, så kl. 23.30 åt jag en smörgås med pappa, i hopp om att jag skulle somna sen. Men nej, jag kunde inte sova, så klockan blev till slut 1, och jag fick "damp", så då gick jag ner och la mig på soffan, och där somnade jag, FINALY!!! Men jag vaknade ändå med småa mellanrum... Så nu kände jag mig trött och ville somna om, men jag är ju tvungen och stiga upp och göra mig i ordning inför skolan.
Hoppas att ni har sovit bättre än mig, och att ni får en toppen-dag, så hörs vi senare!
Puss♥

Kvällen "rann" fort iväg

2010-04-05 - 19:45:11
Jag och mamma kom ganska nyss hem från mormor och morfar, där min morbror och hans fru också var. Så där fikade vi och hade det riktigt trevligt. Jag hade ju tänkt sluta äta sötsaker idag, men jag slutar imorgon istället, för då är ju Påsken verkligen slut. ;) Då ska jag börja min stränga "livsstil" när det gäller mat, för annars är jag nog som vanligt! ^^ Imorgon är man tvungen att stiga upp kl. 07.00, kanske 06.30, (beror på) så då antar jag att man kommer vara ganska så trött... Men som sagt, så ska det bli helt OK att börja skolan nu igen, eftersom nu under Påsklovet har jag fått "vila ut" och ha kul, så därför känner jag mig laddad nu igen. Så vi hörs väl mera imorgon efter skolan, och jag hoppas att ni har haft ett riktigt trevligt Påsklov ni med, och att ni har fått vila ut ordentligt!
God natt! ♥


"Kvälls dikt"


En "ledig" måndag

2010-04-05 - 15:49:51
Hur skönt är det inte att vara ledig på en måndag?! I love it! ♥ Det har varit såå skönt, så nu är det tisdag när man börjar skolan, och det känns mycket bättre att börja skolveckan med en tisdag istället för en måndag. För ungefär en timme sedan kom jag hem från Elin, och vi har skrattat, pratat och lyssnat på musik. Jag funderar på att lägga upp en videoblogg när hon är hos mig någon dag, så att ni får se hur "galen" hon är... ;) Nej, men hon brukar ofta också vara "seriös", så alla är väl en aning "galna" ibland? Snart ska jag gå och äta middag och sedan kanske jag kollar på en film, eller så kommer min "kära mamma" (NOT), att skicka ut mig, eftersom jag inte har varit utomhus så värst mycket idag...
Jag idag! (Några snabba bilder bara)

Nu blir det middag!

Puss!

Måndag, 5.4-2010

2010-04-05 - 11:16:28
God morgon sötizar! Hej! ♥
Jag vaknade kl. 11.00 och blev helt chockad då jag såg vad klockan var! Haha, jag vaknade första gången kl. 09.00, men då somnade jag om, och så blev klockan 11 då till slut... ;) Jag har ganska mycket bloggning som måste "skötas" nu för tillfället, för jag & Elin har också en privat blogg, som man måste uppdatera, så därför blir det mycket bloggning för min del. Men här ska jag fortfarande uppdatera lika mycket som vanligt, så det blir det inte ändring på. Jag gör det för er kära läsare! ♥ Om ca. 1 timme ska jag åka till Elin, och nu innan det ska jag sminka mig och äta lunch.
Så vi hörs senare, och hoppas att ni får en bra dag!A long evening...

2010-04-04 - 19:51:25
Kvällen har fortsatt i samma "tråkiga" takt... Jag har ätit middag och suttit vid datorn, är man inte social...? ;) Nu ska jag gå i duschen och sedan ska jag kolla på tv, och efter det går jag väl så småning om och lägger mig.
God natt sötizar! ♥


Söndag kväll, 4.4-2010

2010-04-04 - 18:35:36
Hej på er alla! ♥
Nu kom jag just hem från Farmor, där hände det inte så mycket, utan vi "fikade" och jag höll på att somna i soffan. ^^ Haha, kanske man var uppe lite för sent igår...? ;) Iallafall, så rann tiden iväg ganska fort nu ikväll och klockan är redan halv åtta, och imorgon är det måndag, men en (troligtvis/förhoppningsvis) mycket bättre eftersom man är ledig imorgon, det känns "urskönt". Så då kanske jag ska träffa Elin, men annars ska jag bara njuta av den sista lediga dagen på länge. Eftersom det är länge tills nästa lov... Och jag behöver vara utvilad nu inför den kommande veckan, för man vet ju aldrig vad den "bär med sig"...? Men det blir ju en lite kortare skolvecka också, bara 4 dagar, så det känns ju helt bra nog.
Ha en fin kväll!


Me today:
Lite ändrade planer...

2010-04-04 - 15:43:20
Vi åkte inte till Julia heller för vi var tvungna att städa upp i rummet, eftersom det var väldigt "stökigt"... Så nu åkte hon nyss hem och gårdagen var verkligen så himla rolig! ;) Nu ska vi åka till farmor, även fastän jag inte har så stor lust, men här får man ju liksom inte bestämma så mycket... ^^ Ni vet ju hur det är...?
Vi hörs sen! ♥

"Sen morgon"

2010-04-04 - 11:50:20

God Morgon Allihopa! Hej!
Elin och jag vaknade kl.11.00 och så fixade vi en sak på datorn, sminkade oss, o.s.v. Om ca. en timme så ska vi väl äta lunch och sedan ska vi åka till Julia en sväng, och hon kom hem från Spanien igår.♥ Så då tar vi och cyklar dit och sedan så åker väl Elin hem, och annars så vet jag inte riktigt vad vi ska göra idag, men mamma tyckte "att vi skulle ta det mest lugnt" idag.... (Och vad hon menar med det, vet jag inte riktigt...^^)Ha en bra dag, så hörs vi!

Puss♥

En riktigt trevlig kväll

2010-04-03 - 20:29:35
Vid Påskbrasan var det riktigt trevligt, och det var mycket folk och trevlig stämning. Och Elin & jag har skrattat så att jag ramlade i golvet av skratt. ^^ Haha, så kvällen har varit riktigt trevlig och fortsätter i samma stil. Det blir troligen inget fler inlägg för idag, så jag vill bara säga att jag har haft en supertrevlig dag och hoppas att ni också har haft det!
God natt, puss & kram! ♥Egen designad bikini

2010-04-03 - 14:39:06
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

Min bikini som jag designade bara för skoj skull, men om ni vill så får ni ju jätte gärna rösta på den! :)

 

Påskmat, påskgodis m.m.

2010-04-03 - 14:27:24
Hej alla sötnosar! ♥
Har ätit påskmat och påskgodis just, och man känner sig verkligen mätt nu! Jag ska försöka att uppdatera så bra som möjligt fastän Elin är här och det är Påsk. ;) Nu ska vi ut på en cykeltur, och Elin har (konstigt nog) lugnat ner sig en aning nu, fastän vi har ätit "Rödvinssås"... ^^ Haha, "nej men skämt och sido", nu ska vi sticka ut på en cykeltur i det härliga vädret!
Puss ♥


Ja, inte så trevlig bild på mig, men den är från Lägerskolan iallafall.
"Elin dag idag"

2010-04-03 - 12:06:42
Nu har vi kommit hem för ca. 1 timme sedan och på "Villan/Sommarstugan" så hände inte så mycket, vi var bara där ute och "kollade läget", och sedan hämtade vi Elin och åkte hem. Så nu har vi inte gjort så mycket speciellt, utan bara kollat på lite bilder och skrattat, och Elin är på väg i "Sockerfylla", stackars mig, va?! ^^ Vi ska kanske åka ut och cykla en sväng nu, så Elin blir av med lite "energi".
Hörs senare! ♥


En "knasig" bild på oss, vi använde den som en "test-bild", så därför ser vi ut som vi gör... ^^

En trött lördag morgon...

2010-04-03 - 07:36:19
God morgon alla kära läsare!
Är det någon som är vaken? Orsaken till att jag är vaken är för att vi (pappa & jag) ska och hämta Elin från "Korsnäs", och vi åker ju som sagt ca. 09.30 så därför är jag vaken nu redan. ;)
Vi hörs senare! ♥

Den långa fredagen är slut

2010-04-02 - 21:39:39
Denna fredag har verkligen varit "lång". Det har liksom inte hänt så mycket alls, men jag var ute och gick en sväng tidigare på eftermiddagen, vi var också ute och körde med bilen (för vi hade inget att göra) och så var vi till mormor och morfar. Och dom råkade faktiskt visa filmen "Bombay Dreams" tidigare ikväll på tv, och det var länge sedan jag såg den sist (hade faktiskt tänkt se den någon dag) men den är riktigt humor och bra faktiskt. Så den rekomenderas nog för er som inte har sett den! ;) Nu ska jag som vanligt lyssna på lite musik innan jag somnar, och orsaken till att jag brukar göra det är för att: Jag älskar att lyssna på musik, vad vore världen utan musik...? Sen så somnar jag oftast fortare om jag lyssnar på musik och det är avslappnande och en bra avsluting på dagen. Imorgon ska Elin komma hit och sova, och pappa skulle och kolla någonting till vår "Villa/Sommarstuga" (som vi har i Molpe) så då ska vi hämta upp Elin från "Korsnäs" (som ligger i närheten av Molpe) och så åker vi tillbaks hit, så därför måste jag stiga upp ganska tidigt imorgon för vi åker redan klockan 09.30 för vi måste hinna hem till kl. 12.00 för pappa ska göra "Påsklunch", för vi ska ha mormor, morfar, farmor, farfar och pappas kompis hit på besök.
Så nu måste jag börja söka mig till sängs!
Hörs imorgon, PUSS! ♥


En härlig bild på New York nu som avsluting på dagen!

Nagelfixning

2010-04-02 - 14:53:04

Jag har just fixat naglarna igen (dom som jag köpte igår), och jag blev ganska nöjd, men det tog tid. Så det är vad jag har hållit på med den senaste timmen. Nu ska jag chatta lite och sedan kanske jag går och ser på en film eller stickar, vi får väl se... ;) Annars så har jag iallafall märkt att det är "Långfredagen" idag, för det känns verkligen så. Jag har haft ganska "lång-tråkigt" liksom...Ville bara att ni skulle få se naglarna, och jag fastnade inte på bild, så därför "gömmer" jag mig bakom handen. Men jag orkade inte ta foto med kameran, så därför tog jag (som ni ser) med "Webb-Kameran".

Dagens joggingtur = avklarad

2010-04-02 - 11:50:57
Jo, jag var faktiskt ute och joggade med min hund Hugo, han brukar vara väldigt aktiv och busig, men jag fick nästan "dra" honom när jag sprang, för han verkade "trög" idag... ^^ Idag har jag inte så värst mycket planer, men jag ska väl fixa naglarna och bara ta det lugnt, eftersom det är ju trotsallt "Långfredagen". Kanske kolla på en film eller något...? Och jag borde också sticka lite, eftersom vi missade den senaste slöjd timmen, p.g.a "Påskbanan".

Dagens Outfit:

Jättefina outfit bilder (NOT), jag vet. Men dom var dom enda som jag hade att bjuda på just nu.

"Tidig fredag-morgon bloggning"

2010-04-02 - 08:40:39
God morgon alla kära läsare!
Har ni sovit gott? Det har jag iallafall. Jag vaknade för ca. en halv timme sedan, men jag orkade inte stiga upp förren nu. Idag är det fredag, och jag ska nog gå ut på en liten jogging tur lite senare, eftersom min bästa vän Elin, har blivit så himla aktiv och duktig, så tänkte väl jag också börja med det. För om ca. 1 och en halv/ 2 månader så är det Stafettkarnevalen, och veckan innan det så är jag ju i Kreta, så då vill man ju vara i toppen form. (om man säger så) Så därför ska jag nu efter Påsken, sluta att äta söta saker, åtminstone i några veckor, och så ska jag försöka att motionera minst en gång varje dag, och gå ut och jogga två gånger i veckan. Vad säger ni om det? ;) Men nu ska jag gå och äta frukost, så skriver jag mera sen.Torsdagen lider mor sitt slut...

2010-04-01 - 21:51:25
Ja, nu ikväll har jag inte gjort så mycket speciellt. Vi var på "middag" till grannarna, och det var väl helt okej, inget speciellt iallafall, sen så gick jag hem för jag fick "tråkigt" där, så då kollade jag på dagens "Ghost Whisperer" avsnitt, eftersom jag hade "spelat/bandat in det" när jag var på stan idag då det kom. Efter det så gjorde jag inte så mycket mera, jag kollade på TV och läste en bok som heter "Resa Till New York", en riktigt bra bok med fina bilder och tips från/om New York. Så om ni har tänkt resa dit eller bara annars är intresserade av New York, så rekomenderar jag boken. Imorgon så hade jag tänkt: Ta en lugn morgon, d.v.s kolla på TV i lugn och ro o.s.v, sedan gå ut och jogga och efter det gå i duschen. Men mamma skulle vilja att jag följer med på någon "Gudstjänst" i kyrkan, för hon kallar det "tradition", men vi får se hur det blir med den saken... Nu ska jag lyssna på lite musik, och sedan sova.
Hoppas att ni har haft en riktigt bra dag! ♥

Bilderna är från "Times Square" i New York, någon annan som vill dit eller är det bara jag? Jag är iallafall i stort behov av att få åka dit! Jag vill såå gärna åka dit. Det är liksom mina drömmars stad, och också Los Angeles, OFC! ;)
God natt allihopa! ♥


Nya naglar med "Fransk Manikyr"

2010-04-01 - 17:03:21


Jag har ju lovat er att jag skulle sätta upp bilder på den nya "nagelstylingen" som jag gjorde i tisdags. Det var bara en "snabb" manikyr som jag gjorde, och jag använde ett nagellack med tunn pensel, till att lacka nagelbanden. Jag blev faktiskt ganska nöjd, men bilderna är hastigt tagna, så ni får ursäkta om några är en aning suddiga.Om ni har några frågor om naglarna, så är det bara att fråga!

Onödig bloggning, och shopping.

2010-04-01 - 16:51:42
Jag har märkt att dagens statistik har varit väldigt, väldigt låg, och då känns det också onödigt att anstränga sig med flitig blogguppdatering... Men nu har jag iallafall varit och shoppat med Elin och det var riktigt kul! Och lite "smått och gott" fick man nog med sig hem. ;)


Tröja/Tunika, Jim&Jill - 14.95€


Armband, JC - 7.90


Lösnaglar, Kicks - Kommer inte ihåg priset.

Det var dagens shopping, plus att jag köpte en saftflaska också. Jag ska göra ett till inlägg med mina naglar om en stund.


Hos Elin

2010-04-01 - 13:00:31
Nu är jag hos Elin, och vi har just varit på en liten "jogging-runda". Elin joggade och jag cyklade, så jag har några bilder som jag kan visa er sen. Så nu är hon i duschen, och jag sitter här vid datorn. Lite senare idag så ska vi (Elin och jag) åka till stan och shoppa. ;) Och jag vet att mitt förra inlägg var en "aning" oseriöst... ^^
Nu ska jag läsa lite bloggar, tills Elin är klar!

Intressanta bilder...

2010-04-01 - 11:40:30
Jag hittade några riktigt intressanta bilder, då jag kikade runt lite på nätet... ^^Jag undrar hur man kan ha blivit så känd över en natt? Hmm...? ^^ Varifrån bilderna är och om dom är äkta eller inte, det får ni ta och fundera på... Så kommer jag med sanningen lite senare... Ibland kan ju kändisskapet vara en aning jobbigt...?! ;) Nu ska jag iallafall försöka att ta mig till Elin utan att bli "nerbrottad" av Paparazzi, för jag har ingen lust med det nu...
Men vi hörs senare, "alla tusentals gulliga läsare!"
Puss, Puss <3


Torsdag morgon

2010-04-01 - 10:11:24
God morgon alla läsare! Hej!
Idag är det torsdag, och den första dagen på Påsklovet. Och det känns skönt att få lite ledighet nu i det "drama", som har pågått nu dom senaste dagarna... Iallafall, så är framor och farfar här och "sköter" (om man säger så) Albin, för mamma och pappa jobbar. Jag ska också åka till Elin idag, så det är ju alltid kul, sen så vet jag inte så mycket mera om dagens planer... Och jag hade inte tid att blogga mera sedan igår kväll, för jag kom hem ca. 21 tiden, när jag hade varit ute och joggat med Elin. Joggningen gick annars riktigt bra, och jag hade inte ens träningsvärk idag, så nu är jag stolt! ^^ Jag har ju också lovat er bilderna på naglarna, men ni vet ju att jag ofta lovar lite för mycket, men jag ska nog försöka att ladda upp dom idag.
Nu ska jag kolla på då Elin dammsugar i "Webb-kameran", så vi hörs senare idag!
Puss&Kram <3


Snart blir det väl att börja äta "Påskgodis", om jag ska vara ärlig så har jag inte börjat ännu... ^^


RSS 2.0