Dagens Look, 30.11-2010

2010-11-30 - 18:54:12

Glögg

2010-11-30 - 18:44:56


Känns härligt att julen börjar närma sig nu och att vintern är här så att man får börja t.ex. dricka glögg och äta pepparkakor. Just nu sitter jag och kollar på några missade avsnitt av "Svenska Hollywoodfruar"och dricker glögg ur min ytterst snygga muminmugg, chill!

Dag 8 - Ett Ögonblick

2010-11-30 - 17:57:00
Oj, vad svårt att skriva om något speciellt ögonblick! Det finns så många härliga ögonblick...

Ett av alla tusenmiljoner härliga ögonblick var väl kanske då vi för första gången åkte till södern för några år sedan och jag kommer fortfarande ihåg när vi steg ur planet och då man kände den där varma, fuktiga och friska luften.

Jag tycker att det är ett speciellt ögonblick eftersom att det var första gången och man var inte van med sån luft, men härlig känsla var det iallafall.
Här på Mallorca var vi då.

You Just Have To Accept It, Keep The Faith And Move On.

2010-11-30 - 17:44:45
Skoldagen idag var den lugnaste på länge! Har haft en ovanligt bra tisdag idag faktiskt. På gymnastiken gick Elin, jag och en till från klassen på en promenad medan dom andra var på gymmet, på Finska läste vi på prov, maten var absolut ingen höjdare idag och efter det gick Elin och jag på "Klassrepresentant-möte" och det var väldigt tråkigt, det skulle hålla på i 3 timmar?! Från 12.15-14.55 men vi stack därifrån klockan 14 (vi hade faktiskt lov) och istället hade vi BiGe som faktiskt var roligare än mötet. Så dagen gick väldigt snabbt! Jag mår nog annars bättre idag, hade fortfarande snuva och ont i halsen imorse, men det kändes bättre än igår så jag åkte iallafall.


weheartit.com

Hittade så många fina bilder på weheartit idag, så jag var illa tvungen att publicera dom. Utomhus är det otroligt vackert med all frost i träden och all snö på marken, det börjar verkligen kännas som att julen närmar sig.
Hade tänkt gå ut och fota idag, men då det var så himla kallt så ångrade jag mig, sorry guys...
Men jag ska försöka att fota lite så fort som möjligt, så att ni får en ny header och fler bilder att kolla på här i bloggen.

Hoppas att ni har haft en bra dag ♥

Dag 7 - Mina Barndomsvänner

2010-11-30 - 14:20:00
Då vi bodde i Stockholm så hade jag två riktigt goda barndomsvänner som jag fortfarande har kontakt med, speciellt den ena. Dom heter Daniela och Rebecca, här kan ni kika in på Rebeccas blogg. Daniela och jag har fortfarande kontakt eftersom att våra mammor är bästisar, så vi har träffats väldigt ofta fastän vi sedan flyttade hit till Finland, dom kom ibland hit eftersom att Danielas nära släktingar bor här. Och vi åkte ibland dit också eftersom att massor av våra närmaste släktingar bor där. Rebecca och jag har inte haft så jättemycket kontakt sedan vi flyttade hit till Finland, men någongång har vi nog träffats men nu har vi börjat hålla kontakten via Facebook och så har vi planerat lite att kanske träffas alla 3, skulle vara superkul! ♥
Båda två är riktigt härliga, snälla och roliga girls. ♥

Sedan när jag var 2 år och vi flyttade hit så träffade jag för första gången Rebecca, ni vet Becca som jag var hos igår. Så vi har känt varandra ganska så länge... ^^ Sedan efter att vi träffades för första gången då vi var 2 år så har vi varit väldigt goda vänner. Vi har alltid väldigt kul när vi träffas. Och vi har inte bråkat många gånger på 11 år... Knappt någongång alls! ♥ Rebecca är rolig, snäll, söt och en bra lyssnare. :) ♥ Vi gick på samma dagis då vi var små, samma klass i lågstadiet och bor nära varandra, så därför har vi alltid har varit vänner så länge jag kan minnas! ♥

Har också en till barndomsvän, eller vi har bott grannar sedan vi var 3 år, dom 7 första åren var vi goda vänner, men nu har det nog ändrats eftersom att han är kille också... Såklart man kan ha goda pojkkompisar, men vi är inte alls lika bra vänner längre, men då vi var små lekte vi mycket och hade väldigt kul.Best Friends Is Another Word For Forever.

2010-11-29 - 18:05:56
Har inte gjort mycket alls idag som ni säkert förstår, så därför finns det inte så mycket att berätta om.
Har bara tagit det lugnt som t.ex. varit på datorn, vilat, kollat TV o.s.v. Imorgon vet jag ännu inte om jag åker till skolan, men det beror på hur jag mår... Så det får vi väl se då! Pratade med Elin för en stund sedan och hon sa att typ alla fick 6-7 i vitsord på Historia provet, ojdå, undrar hur det gick för mig då...? ^^


weheartit.com

Nu blir det att läsa lite på Finska prov, har tydligen inga läxor tills imorgon, nice, nice.

Dag 6 - Mina Planer För Framtiden.

2010-11-29 - 15:08:00
Börja på Gymnasiet och få en bra utbildning. Sedan flytta till USA troligen först till New York och försöka få jobb där, bo där i några år och sedan flytta till Los Angeles. Resa mycket, helst nästan jorden runt. Gifta mig, få barn o.s.v.

Så här ser väl framtids planerna ut, jag önskar att jag hade kunnat berätta lite mera detaljerat men det är svårt eftersom att jag inte vet själv heller riktigt hur framtiden kommer att se ut, det vet ju ingen.
Men så här skulle jag vilja att min framtid skulle se ut:

Lyckas med en Sångkarriär så fort som möjligt kanske i 15-16 års ålder, flytta till Hollywood och resten skulle framtiden få besluta.

Ska verkligen försöka att lyckas uppnå mina drömmar, jag har alltid varit en drömmare och har också alltid trott på mina drömmar, att jag ska lyckas! Fastän alla andra har sagt "-yeeah, suure...", "-du kommer aldrig lyckas", "-du bara tror att du kommer att lyckas" o.s.v, så själv har jag alltid vetat att jag kommer att lyckas, bara viljan är tillräckligt stark så kan man klara vad som helst!

Keep The Faith People. ♥

I Really Need A Miracle To Happen Right Now.

2010-11-29 - 10:52:33
Hi Everyone!

Är hemma från skolan idag för att jag hade jätteont i halsen (igen) imorse och är väldigt förkyld, så mamma och pappa tyckte att jag skulle stanna hemma. Så hittills har jag inte gort så mycket, kollat på TV och ätit frukost och gjort "morgonsysslorna" (d.v.s. borstat tänderna o.s.v.). Här hos oss var det -24°C klockan 7, fy vad kallt för dom stackarna som var tvungna att stå och vänta på bussen idag! Kan inte ha varit särskilt härligt...
Igårkväll var jag hos Rebecca. ♥ Riktigt kul hade vi, hon är nog en härlig och knäpp typ! :) ♥


Jag minns det här så bra! Och snart är det redan 1 år sedan vi gjorde våra misslyckade cupcakes, minns du Elin? ♥ ;)


En suddig bild på mig för 1 år sedan på Lägerskolan, saknar den tiden... ♥


Jag för 1 år sedan hos Elin, bilden behöver ni inte ta så himla seriöst... ^^


Också för snart 1 år sedan hos Elin då vi badade i badtunnan och sjöng Singstar, kommer alltid att minnas den kvällen! ♥ En del mindre roliga saker hände den kvällen också, men väldigt kul ändå... Saknar verkligen året då vi gick i 6:an, vi hade så himla kul då!

Det där var då lite bilder som ni har sett förut, men härliga minnen är det ju!

Ha en bra dag

Dag 4 & Dag 5 - Mina Föräldrar & Vad Är Kärlek.

2010-11-28 - 12:13:07
Jag gör både dag 4 & dag 5 idag eftersom att jag tycker att det inte finns så mycket att skriva om mina föräldrar.
Mina föräldrar är ganska så snälla faktiskt och även om dom kan vara jobbiga o.s.v. ibland så skulle man ju inte klara sig särsklit länge utan dem!

Skriver mera om Dag 5 istället.

Kärlek kan vara mycket. Det kan vara vänskaps-kärlek, syskon-kärlek, familj-kärlek o.s.v. Så kärlek kan vara mycket, men kärlek för någon pojke är nog den jobbigaste och svåraste enligt mig. Kärlek kan vara riktigt härligt också på många olika sätt, men det kan också vara den värsta smärtan som finns.

Och dom som aldrig har känt äkta kärlek, kan inte förstå hur jobbigt det kan vara och hur ont det kan göra.
Själv har jag känt många olika sorters kärlek och dom flesta sårar någongång, men den sorten som sårar värst är kärleken till en kille... Och det sägs att alla ska bli sårade någongång, så det kan ju vara bra att ha erfarenhet...
Men den lyckliga delen av kärlek kan kännas som om man lever i en helt annan värld, där allt är liksom bara "great". Och man känner sig så otroligt bekymmerslös och lycklig!

Och den ledsna/besvikna/sårade delen av kärlek är ju ofta om man får ett "nej" eller om "han" inte ens ser dig, eller inte bryr sig alls, då blir man lätt besviken. Man kan känna sig otroligt sårad och ledsen, det känns som hela världen rasar framför dina ögon, ingen härlig upplevelse alls... Oftast kommer man ju över det efter ett tag, men det kan ta väldigt länge.
It Felt So True, But It Was Only A Dream.

2010-11-28 - 11:29:00
God morgon ♥

Igår var jag med Elin, hon kom hit ca. klockan 1 och så gick vi till julöppningen vid (UF) lokalen, sedan gick vi in till byn en sväng och så när vi kom hem kollade vi på film och åt chips. ^^ Sedan åkte hon till sin farmor och så gick jag dit och mötte henne och så gick vi in till byn igen där den andra julöppningen hade börjat. Vi hade som vanligt superkul! ♥
Vi träffade också Julia och Rebecca vid lokalen och senare i byn. :) Efter det så var vi hos grannarna en stund och sedan åkte vi till min mormor och morfar där min morbror och kusin var, när jag kom hem så var klockan halv 11, ringde Elin, kollade på TV och så gick jag och sova. Men lite inlägg hann jag fixa åt er iallafall igår.
Idag så ska jag väl också träffa Elin. ♥ Vi ska troligen gå till Stundars julmarknad och så kommer min kusin också hit idag.


Jag och Elin igår. ♥


Jag idag.
weheartit.com

Det tråkiga är att det känns som om jag har tappat inspirationen till fotograferingen, fattar inte varför? Kanske för att jag tröttnade på att min kamera inte gjorde som jag ville och att den inte är en sådan som jag vill att den ska vara...? Det kan ha varit därför... Men jag vet inte, skulle helt enkelt inte vilja tappa intresset för fotografering, då det för en gångs skull var något jag gillade att göra och något som jag blev nöjd med!
Men vi får väl se vad som händer med det... Det är också orsaken till varför det bara blir web-cam och weheartit bilder förtillfället.


Lite bilder från förra helgen.

Hoppas att ni får en jättebra dag ♥


Önskelista 2010

2010-11-27 - 18:53:22
 • En Canon EOS 500D.
 • Peak Performance Hoodie.
 • En Resa Till USA.
 • Pengar.
Dessa 4 saker står på min önskelista då det gäller julklappar. Jag vet att det är totalt omöjligt att få dessa 4 saker för min del, men åtminstone pengar vill jag ha, så att jag kan köpa kameran någon gång under våren typ.
Men bara dom här sakerna önskar jag mig, inget annat! Såklart att jag är tacksam för allt jag får, men det är så onödigt att köpa saker som jag inte behöver/önskar mig. Och Peak Tröjan/Hupparen önskar jag mig av mamma, så det behöver inte några andra oroa sig över. Och vill man inte ge mig dessa saker, så behöver man inte ge något alls, presentkort skulle eventuellt också vara bra men iallafall så är detta det som gäller för mig i år.
Och jag har varit sjuk ganska mycket den här hösten och mitt knä krånglar och jag har fixat tänderna som gjorde otroligt ont, i skolan har det inte gått lika bra som det gjorde förut, men oavsett så är jag ändå nöjd med mina insatser. Enligt mig så är jag värd någon fin julklapp i år... ^^ Så jag får väl hoppas att jag får lite bidragande pengar till dessa saker av släkten.
Jag skrev det här i bloggen eftersom att någon som t.ex. farfar eller någon annan från min släkt kanske läser bloggen. Så att dom vet... ;)Vad önskar ni er i år? ♥

Each Girl Has That One Boy That They Never Will Lose Feelings For.

2010-11-27 - 10:20:14
God morgon ♥

Vaknade klockan 10 idag och det var riktigt härligt att få sova ut ordentligt! Har ätit Bacon & Äggröra till frukost nyss och det var riktigt gott, så nu är man verkligen mätt. Idag är det Lillajul och dom har julöppning här i Solf, så vi ska väl troligen dit en sväng och så finns det väl lite andra små planer iför dagen också.


weheartit.com ^^

Hörs mera senare, ha en fin dag! ♥


Dag 1 - Presentera Sig Själv

2010-11-26 - 17:17:58
Ska göra den här "Dag 1" nu som hör till den där 30 dagar utmaningen. :) Enjoy!

Jag heter Fanny, kallas Fanne, Fanta av någon enstaka ibland och ibland Faaany, men dom två sista är nog mest på skoj. Jag bor i en by utanför Vasa som ligger i Österbotten i Finland. Jag är född i Stockholm och har bott där i ca. 2 år, flyttade sedan till Vasa och bodde där tills jag var ca. 3½ och då flyttade vi hit. Jag har en lillebror som heter Albin och är 8 år och 2 hundar som heter Ebba och Hugo. Jag har alltid velat bli Sångerska, skulle inte det gå som planerat så skulle jag kanske vilja bli något inom Cosmetologi, Mäklare, Skåderspelerska eller Modell kanske... (m.m.)

She´s so d*mn stupid.

2010-11-26 - 17:09:11
Idag gick skoldagen också väldigt fort och vi hade ganska "chill" eftersom att det är fredag. ♥ Mina vantar blev också nästan helt klara idag, har bara kvar dom där "kryssen" som ska sys dit eftersom att jag stickar "Lovikkavantar" (stavning?). Kom just hem från flygplatsen, har varit och mött upp min kusin och det var riktigt kul att se honom igen! Ska åka till mormor och morfar ikväll, men annars bara ta det lugnt.

Gårdagens look:


Bilderna är från förra helgen.

Hoppas att ni får en superfin kväll ♥

Fler kommentarer

2010-11-26 - 15:55:54
Dom senaste dagarna har jag fått ovanligt många kommentarer och alla är jättefina och det är superkul med kommentarer! ♥ Jag försöker också att svara på dom flesta. Så om ni inte får svar i bloggen så kan ni kolla in här och tvärtom.

Mimmi om Kommentarer ♥:
sjukt fin blogg! skulle bli jätteglad om du ville lägga en röst på denna länk,http://www.minoutfit.se/outfit.php?id=73882 :)

Svar: Tack så jättemycket! :) Ska genast lägga en röst.

30 Dagar

2010-11-26 - 15:53:13
Har sett det här på flera bloggar och det verkade som en kul utmaning, ska försöka att skriva varje dag.

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Min bästa vän.
Dag 4 – Mina föräldrar
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Mina planer för framtiden.
Dag 7 – Mina barnomsvänner.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Mitt favoritintresse.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Mina 3 högsta önskningar.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Jag ska alltså skriva en av dessa saker varje dag, kan hända att jag gör flera på en dag, så att jag inte glömmer bort det.

Lost In The Darkness

2010-11-25 - 18:13:00
Jag bloggade inte mera igår för jag hann verkligen inte, var tvungen att läsa på prov... Skrev Finska provet då idag och det gick bättre än jag trodde, men oavsett så gick det ändå inte så där superbra.
Dagen gick ganska långsamt idag, kan bero på att det är torsdag. Ikväll har mormor och morfar varit här, det var tänkt att jag kanske skulle vara med Elin också eftersom att det är väldigt länge sedan sist, men det blev nog inget av den saken tydligen. Så jag har redigerat alla bilder som jag fotade igår, det var en hel del faktiskt.
Och jag blev också ganska så nöjd med dom! Trevligt, trevligt... Just nu fryser jag, som alltid. Härlig information, men det är ju något konstigt då jag hela tiden fryser?! ^^ Hahaha!
Nej, men det kan hända att det är kallt här inne...? Hmm...
©Copyright.

Jag lägger inte upp alla bilder nu eftersom att vissa kommer att användas till en ny header och en ny design som kommer att komma upp snart.

Ha en trevlig kväll ♥

I See The Way You´re Acting Like Somebody Else, Getting Me Frustrated.

2010-11-25 - 15:58:50
Idag har vi också haft riktigt "chill" i skolan. På morgonen åkte vi till kyrkan på "adventsgudstjänst" så att vi skulle få lite "jul-feeling" sa lärarna. Helt trevligt var det väl nog, man slapp ju Finska och Studiehandledning iallafall... ^^
Sedan så gick resten av dagen ganska snabbt, vi kollade på film på Historia och på Engelska var vi i datasalen.
Och imorgon är det fredag igen! Ska bli härligt med helg. Min kusin som bor i Norge kommer hit nu också till helgen, ska bli riktigt trevligt att träffa honom igen!


weheartit.com

Nu ska jag äta middag, hörs senare!

Kommentarer ♥

2010-11-24 - 20:06:19
Såg att jag helt plötsligt hade fått lite fina kommentarer att svara på. ♥Postat av: BELLA

fint :D

Svar: Tack så mycket. :)


Postat av: Cissi

snygg tröja! :) vart har du köpt den?

Svar: Tack. :) Den är köpt på H&M.

Älskar kommentarer, superkul när ni kommenterar! ♥

It takes time to come over it.

2010-11-24 - 20:02:00
Ikväll har jag inte gjort mycket alls, fasen också! Jag städade aldrig rummet...! Men då Facebook är så nära så fastnar man alltid där, plus att jag har hållit på med mina kamera "bekymmer" också... ^^ Redigerat lite bilder har jag också gjort, men inte så mycket annat viktigt.

Bilder från i söndags:
Fyverkeriet på torget.


Var ju tvungen att fota min morbrors härliga chokladkaka och pepparkakorna... ^^

Sweet Dreams ♥

Dagens "Look", 24.11-2010

2010-11-24 - 19:39:46

Kommentar

2010-11-24 - 19:22:19
Anonym om Gårdagens "Outfit/Look":
due jättefin! :) <3 mer outfit bilder, plzz!!! ;)


Svar: Tack så mycket! :) ♥ Jo, jag försöker att lägga in så ofta jag hinner/kan, snart kommer dagens "outfit", så kika in här om en liten stund.

I Just Don´t Know Who I Am Anymore.

2010-11-24 - 15:58:03
Den här dagen har gått väldigt snabbt! Har varit hemma lite över en timme nu och har inte gjort mycket alls...
Är inte på världens bästa humör förtillfället heller, plus att jag är hungrig och ja...
Idag har vi annars haft ganska så kul i skolan, enligt mig då iallafall. På musik sjöng vi Singstar, eller dom som ville fick sjunga och så har vi varit till biblioteket både på Religion och på Modersmål, så ganska "chill" har det varit idag. Imorgon är det torsdag då, typ den tyngsta dagen i veckan, men det ska väl nog gå...


Just A Dream - Nelly

Ska inte göra någonting alls ikväll, kanske jag går en sväng till mormor och morfar, eller så städar jag upp i rummet.weheartit.com

Hoppas att ni har haft en jättebra dag hittills! ♥

A New Day, Means A New Start.

2010-11-24 - 06:02:00
God morgon ♥
Idag är det ju då onsdag och man kan ju hoppas att den här dagen blir bättre än gårdagen... Inget gick som jag ville igår, allt bråkade och då menade jag allt! Datorn ville inte skicka musik till min telefon via Bluetooth, inte heller via vanlig USB-sladd, mitt rum ser ut som jag vet inte vad, matte läxan krånglade och ja, t.o.m Engelska läxan gick inte så bra som den brukar?!?! Fattar inte varför jag alltid ska ha otur?!?!?! Okej, inte riktigt alltid, men nästan iallafall... Och då ska ni veta att det där var bara en liten del av allt som gick åt skogen igår. *Suck* Man kan ju hoppas att denna dag blir bättre...


weheartit

Ha en bra dag ♥

If You Don´t Live For Something, You Will Die For Nothing.

2010-11-23 - 19:13:16
Ikväll har jag inte gjort mycket alls. Var och hämtade ett paket och handlade lite med mamma och har gjort läxorna, men inget annat speciellt... Imorgon är det onsdag då, och det finns väl inte så mycket att säga om det.
Men vill ni veta en bra sak? Att snart är det fredag! ^^ Det brukar Elin säga på måndagar, haha!

Morgondagens schema:
 • Engelska
 • Musik
 • Hälsokunskap
 • MAT
 • Religion
 • Matematik
 • Modersmål
Inte världens underbaraste schema, men man överlever väl! Nu chattar jag och lyssnar på musik och sedan ikväll ska jag väl kolla på TV, allt det där vanliga ni vet.

Hörs igen imorgon.

God natt (på förhand) ♥

We Always Want, What We Can´t Have.

2010-11-23 - 15:46:28
Hej.
Jag var ju som sagt på magnetröntken imorse och det gick nog riktigt bra, lite läskigt kändes det först att åka in i den där trånga "tunneln" men som tur var så fick jag ha huvudet utanför maskinen, så det gick nog helt bra.
Fast det tog ganska länge, 1 timme...! Men det kändes som att det gick fort iallafall. Kemi provet gick väl sådär, är nöjd så länge jag är godkänd! ^^
weheartit.com

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och njuta av att inte behöva öva på prov, första kvällen på länge!

Hoppas att ni får en fortsatt bra dag ♥

Life Is Better When You Decide That You Don´t Care.

2010-11-22 - 19:51:11
Den största delen av kvällen har spenderats med Kemi boken, inget trevligt sällskap precis... Anyway, det får gå som det vill, jag har iallafall övat så...! Har också troligtvis förhör i BiGe imorgon på fiskar, i förra förhöret om fiskar så fick jag 5 så man kan väl iallafall hoppas på ett bättre vitsord denna gång. ^^


weheartit.com

Ska chatta en stund till, sedan duscha, kolla på TV och sedan sova.

Sov gott ♥

You Just Have To Move On.

2010-11-22 - 15:37:33
Måndagen är nästan avklarad, åtminstone skoldagen. ^^ På Husligekonomi gjorde vi Kött och grönsaksgryta, semlor och "Änglamat" till efterrätt, och det blev nog riktigt gott! Elin och jag stod och bråkade om att jag inte hade något lim och vi bara pratade högre och högre då vi "bråkade" så tillslut stod vi och skrek och våran Husligekonomi lärare blev inte glad kan jag säga, vi var t.o.m tvungna att säga förlåt till henne...! ;) Hahahahaha!
Så kan det gå då vi är i farten! ^^ Imorgon är det magnetrönkten och Kemi prov som står på listan, kan hända att jag inte hinner skriva provet om vi har det på förmiddagen, men då får jag väl ta det på torsdag på omtagningen istället...

Jag vet att ni älskar mina webbkamera bilder, så här kommer en riktigt ny.Blir att öva på prov och på förhör ikväll, tror att jag väldigt snart avlider här och nu... -.-


So What?

2010-11-21 - 20:15:33
Kom hem för ca. en halv timme sedan. Hade jättekul med Elin i stan! ♥ Köpte hårspännen och lite godis, sedan åkte Elin hem och jag mötte upp mamma, pappa och Albin, först träffade vi farfar och kollade på fyverkeriet och sedan gick vi till min morbror. Har en del bilder från kvällen, men dom kommer imorgon.


En till bild från igår.


Weheartit.com

Sov gott ♥

Snart ---> Stan

2010-11-21 - 13:15:26
Har just ätit och ska snart åka till stan med Elin. ♥ Ska fixa mig lite och sånt nu innan vi åker, ska ta med kameran, så förhoppningsvis blir det lite bilder!


Ointressant bild, men ni överlever.

Har inget mera att skriva, så vi hörs mera sen! ♥

Gårdagens "Outfit/Look"

2010-11-21 - 11:37:32Ni får ursäkta att kvalitén inte är den bästa.

I Will Always Remember You.

2010-11-21 - 11:04:24
God morgon

Idag är det söndag då och det är "Julöppning" i stan, så dit ska jag åka med familjen och så ska jag troligen gå med Elin där i stan då. ♥
Min morbror fyller år idag också, så dit ska vi senare mot kvällen och fira honom. Och innan allt det här måste jag städa klart i mitt klädskåp som jag håller på med nu och efter det öva på prov... Övade inte igår och inte i fredags heller, så nu blir jag tvungen att läsa 30 sidor typ, wonderful....


Bild tagen igår.

Ha en bra dag ♥

Dagens shopping 20.11

2010-11-20 - 16:22:36

Fokuseringen blev lite fel, så därför kan dom se lite lila ut.


Såkallade "UGG´s" av märket Retro.
Världens bästa foundation av Max Factor.

Inte mycket shopping, men jag hittade nästan inget som var min smak... Ångrade mig lite att jag inte köpte en till rutig skjorta, för jag gillar inte den jag har... ^^ Men jag får väl göra det en annan dag!

Kommentar

2010-11-20 - 15:04:50
Upptäckte nyss att jag hade fått en trevlig kommentar som jag ska ta och svara på nu.

nååån... om Dom kommande 7 dagarna: alltså jag älskar din blogg, den är såå bäst! <3 men sku du int kuna lägg upp nå outfit bilder typ som du bruka gör förr ibland ? för du har så fin klädstil!
å så undrar ja om du int sku kuna ha en frågestund igen, plzz?? ;))) <3

Svar:
Tusen tack! Jättekul att du gillar den. ♥ :) Jo, jag har länge funderat på att börja lägga upp det nästan varje dag, så jag ska försöka börja med det nu. Kul att du gillar den och tack igen! En frågestund skulle jag såklart också kunna ha, tack för den fina kommentaren! ♥

Som jag har sagt tidigare, så förgyller fina kommentarer min dag. ♥

Live your life and love what you do.

2010-11-20 - 14:57:31
Förlåt för att jag inte har bloggat tidigare. Men jag åkte ju som sagt med Elin till stan imorse, redan halv 11 faktiskt, så därför blev det ingen bloggning... Jag behöver ju egentligen inte säga att vi hade jättekul, för det har vi ju alltid, men oavsett var det riktigt kul! ♥ Jag var duktig också och köpte nästan ingenting, bara lite "små" saker, visar dom om en stund... Måste gå och läsa på kemi-prov nu om jag ska få åka till Elin ikväll och efter jag har läst klart så kanske jag går ut och fotar lite, vi får se...


weheartit.com

Hoppas ni får en fortsatt fin dag! ♥

Dom kommande 7 dagarna

2010-11-19 - 18:40:00
 • Lördag - Åka till stan med Elin ♥
 • Söndag - Min morbror fyller år.
 • Måndag - ?
 • Tisdag - Magnetröntken
 • Onsdag - ?
 • Torsdag - Få svar av läkaren.
 • Fredag - Min kusin kommer, eller så åker jag på filmkväll.
Så här ser dom kommande 7 dagarnas planer ut.

I Hope You Always Now, You´re With Me Wherever I Go.

2010-11-19 - 15:28:06
Hej.
Jag bloggade faktiskt igår men tydligen så ville inte blogg.se publicera det, för det krånglade som vanligt, så ni fick stå ut utan bloggning igår. Tack för den, blogg.se. Tack så mycket för att ni inte kunde fixa era problem så era användare kunde publicera sina inlägg, utan istället förlorade dom en massa läsare, awsome....
Gårdagen kort: Var i skolan, kom hem, läste på prov och var med Elin. Vi hade som alltid jättekul! ♥
Idag har väl skoldagen varit ganska så bra också och ikväll ska jag kanske vara med Elin eller Rebecca, beror på min "kära" mamma... För hon tycker att vi har haft så mycket prov och sånt påsistonet så att det skulle vara bra att ta det lugnt en kväll. Så vi får se hur det blir med den saken...
Alla bilder är från weheartit.com, som vanligt.

Ha en fortsatt bra fredag ♥

I Just Don´t Understand What The Hell You Want?!

2010-11-18 - 20:29:00
Har inte bloggat idag p.g.a tidsbrist. Skoldagen var ganska så knäpp och sedan efter skolan läste jag på Kemi prov, åt middag och så kom Elin, så därför har jag inte bloggat tidigare. Med Elin hade jag som vanligt superkul! ♥
Först var vi här hos mig och sedan gick vi på en promenad, sedan hämtade hennes pappa henne när vi var ute och gick, så jag fick gå hem själv... Eller jag valde det... ^^ Iallafall så kände jag den där känslan när: någon som du känner ganska så bra, springer efter dig på en gård och ropar åt sin kompis att kolla att det är du som går där, och själv vill du bara sjunka genom jorden eller vakna upp och inse att det bara är en mardröm. Speciellt när personerna står och ropar "där går hon, kom och se" m.m. Har ni någongång känt den där känslan? Ingeting man längtar efter kan jag säga...
Kom mig hem iallafall, såg på TV och nu sitter jag här och chattar lite.

Funkar inte att ladda upp bilder på det här ******* blogg.se!!!!

Fredag imorgon ♥

Sov gott. ♥

You can get anything you want, but you have to fight for it.

2010-11-17 - 20:37:35
Kvällen har spenderats största delen framför historia böckerna. Inte den tevligaste kvällen, men nu känns det som att jag kan det iallafall, så vi hoppas på det bästa! Imorgon är det torsdag, tråkigare dag får man leta efter, men det är bara att försöka få den överstökad så att det sedan är fredag! Friday in our hearts forever. ♥


weheartit.com

Älskar weheartit bilder, men orsaken till att jag inte har några färska bilder att publicera är för att min inspiration har inte varit den bästa påsistonet och jag har inte haft lust. Men jag ska försöka att fota så att jag inte tappar intresset, för det skulle ju vara synd... För mig iallafall, vet ju inte hur ni känner om saken men... ^^ Nej, men jag älskar nog min kamera, men jag vill verkligen ha en system nu, jag är i stort behov! Kommer nog inte att få en till julklapp, för så snäll har jag inte varit i år... ^^ (skämta bara) Men eftersom att den som jag vill ha är så dyr, så hinner jag tappa intresset 5111 gånger innan jag får en system, men jag håller upp humöret och hoppet iallafall! ^^

Hörs imorgon, sov gott ♥

Maybe I Was Wrong Again.

2010-11-17 - 16:12:52
Blev inte mycket bloggning igår heller, I know that. Men då vi fick gäster så hann jag inte blogga, för dom åkte hem ganska sent. Trevligt var det väl nog, och dom hade köpt en riktigt nice systemkamera, en Canon EOS 550D.
Den var riktigt, riktigt nice! Känner hur avunsjukan kryper... ^^
Idag har det väl varit en ganska normal dag i Korsholms Högstadium, lite konstig, tråkig, normal, inte normal, humor, lite rolig, lite nice, inte alls nice, så har dagen varit. Men så brukar dom flesta dagarna vara... ^^
Ikväll är jag tvungen att läsa på Historia prov som vi har imorgon, plus att vi har typ 20-30 Finska ord att lära oss, allt annat än underbart är det. Har sprungit runt med Julia idag i skolan för att få tag på någon lärare som kunde hjälpa oss att få upp Elins skåp som inte gick upp när vi skulle ta läxorna åt henne. Tillslut hittade vi min Finska lärare (vice-rektorn), så hon öppnade det åt oss. ^^


weheartit.com

Kan bli dålig uppdatering ikväll också, men ni får överleva....

It feels like it goes just better and better.

2010-11-16 - 17:51:58
Bloggade inte mera igår för jag hann inte. Var och åt pizza med familjen och sedan var jag tvungen att göra alla mina 10000 läxor och läsa på mina 20000 prov. Så därför fick bloggen lida! Idag var det en riktigt bra skoldag trots att det var tisdag s.k "döden-dagen". Spelade badminton på gymnastiken och mitt knä kändes bättre imorse, så jag kunde vara med, riktigt kul var det. Dagen gick fort och den var faktiskt helt okej!
Tänkte åka och kolla på Julias nya, fina häst ikväll, men så skulle vi få gäster så det gick inte...


weheartit.com

Ha en fortsatt fin kväll!

I Want It That Way

2010-11-15 - 16:00:36
Hej.
Måndag är det idag då. Skoldagen var väl sådär, gick väl ändå helt fort. Har inte så värst mycket speciellt att skriva om det. Känner mig inte bättre i bihålorna eller i halsen alls, why me?
Blir magnetröntken iallafall nästa vecka, härligt att jag fick tid så fort så att jag äntligen kan få veta vad som är felet i mitt knä. Imorgon har vi då Modersmål prov *suck* orkar inte, det kommer ändå att gå sk*t som i alla andra prov och förhör... Fick 6 i Husligekonomi förhöret som vi hade förra gången, awsome...Ikväll ska jag inte göra så mycket, bara öva på prov och göra läxor, sedan efter det får vi väl se vad som händer...

The weekend goes always to fast.

2010-11-14 - 16:50:18
Kom just hem från mormor och morfar. Gick dit ca. kvart före 3, för mamma tvingade mig ut på en promenad så då gick jag dit direkt. Mormor och jag kollade i lite album innan resten av folket kom, sedan kom familjen och min morbror och hans fru dit och det var nog riktigt trevligt. Imorgon är det måndag då igen... Känns otroligt tråkigt och jag har svårt att förstå hur jag ska överleva denna vecka. Har ont i huvudet och är jätte snuvig i bihålorna, har ont i halsen och då ska jag klara av Modersmål prov på tisdag (+ innebandy på gymnastiken), sedan Hälsokunskap förhör på onsdag, Historia prov på torsdag och Kemi prov följande vecka efter det.
Kan säga att den här veckan inte är något att se framemot, speciellt inte när man har alla sorters förkylningar och knäskador på köpet...


weheartit.com

Så nu blir det att sätta igång med läxor och provläsning...Just Stay Strong, And You Will Be Fine.

2010-11-14 - 12:20:20
Förlåt för att det senaste inlägget inte blev så seriöst, så glöm det. ^^ Elin och jag hade som sagt jättekul igår kväll först var vi på en promenad med hundarna, sen gjorde vi nachos, kollade film och var vid datorn och imorse hann vi inte göra så värst mycket innan hennes mamma hämtade henne. Superkul har vi haft iallafall, tack för allt det roliga. Idag är det ju då farsdag, så idag ska ni tänka lite extra på era pappor! ^^
Jag har dessvärre inga bilder från igår, plus att blogg.se bråkar som vanligt så det går inte att ladda upp några bilder överhuvudtaget...

Ha en fin dag ♥


LMAO

2010-11-14 - 09:24:00
Jag vet att jag inte bloggade så mycket igår, men jag hann inte då Elin kom och sov här, för då var det ju party! ^^
Vi gjorde en massa kul, så jag orkar inte räkna upp det nu.

Tänkte bara skriva att jag lever...

Snö

2010-11-13 - 14:10:37Bilderna är tagna genom fönstret för några minuter sedan.

When I Close My Eyes I See The Place Where I Belong.

2010-11-13 - 13:05:24
Idag är det då lördag igen. Där ute snöar det för fullt och det är alldeles vitt! Och vi har massor med snö, så troligen stannar den snart. Och eftersom att jag älskar snön så är det riktigt nice!
Ikväll kommer ju Elin hit och sover, så det ska bli jättekul! Innan hon kommer ska vi också åka och handla lite till kvällen. Hittills idag så har jag lockat håret och spelat ett "huvudstad-spel" med Albin på datorn och när jag förlorade blev jag sur och skyllde på att det var fel på spelet och gick därifrån... ^^ Dålig förlorare kanske...?
Hade också ganska hög statistik iförrgår, riktigt kul att se att det faktiskt är några som besöker bloggen!
Så ett stort tack till er alla! ♥ Ni förgyller min dag. ♥

Me today:

Jag blev riktigt nöjd med lockarna, för en gångs skull blev det riktigt bra! T.o.m så bra att pappa trodde det var löshår... ^^


Det hör till med en weheartit-bild i varje inlägg. ^^

Hoppas att ni får en riktigt bra dag ♥

I Will Never Forget Your Beautyful Smile

2010-11-12 - 19:54:42
Har just gjort en ny header, blev så frestad när jag såg Elins nya och fina header, så min var så tråkig och ful om man jämförde med hennes fina, så därför fixade jag en ny. Så om ni inte ser den, tryck F5. Ikväll har jag inte gjort någonting speciellt alls, skulle ju åka till mormor och morfar, men det blev inget av det.


weheartit.com

Ska gå i duschen snabbt nu och sedan kolla Idol.

Sov gott allihopa ♥

Belive In Your Dream.

2010-11-12 - 17:32:16
Härligt med fredag, eller hur? Skoldagen gick snabbt och när jag kom hem så åt jag en semla som mamma just hade bakat, gick på en promenad med mormor och åt middag. Det snöade massor när jag var ute och gick med mormor, så man frös en hel del då man kom hem, men härligt med en promenad var det oavsett. Ska troligen åka till mormor & morfar 7-tiden, men annars har jag inte så mycket planer för kvällen.River Flows In You - Yiruma

Hittade låten på www.ettjunibarn.blogg.se och låten är verkligen värd att lyssna på.Ska fortsätta chatta nu, så vi hörs senare.

Ha en fin kväll

The boy you don´t like, likes you, but the boy you really like, doesn´t like you...

2010-11-11 - 20:17:01
Ikväll har jag övat på kemi förhör som vi har imorgon, lyssnat på musik och chattat och varit med Rebecca en stund. :) Vi var ute på en promenad och så kollade hon in min snygga soffa. Och imorgon är det fredag igen, känns wonderful! I helgen ska också Elin troligen komma hit och sova, så då blir det party! Haha, men antingen kommer hon imorgon eller på lördag, så det ska bli superkul! ♥


Ni vet ju varifrån bilden är... ^^

Snart ska jag gå i duschen, se på TV, äta och sova.

God natt allihopa ♥

Britney Spears

2010-11-11 - 18:08:34


Ja, det är ju länge sedan jag har uppdaterat kategorin "Funderingar & Inspirationer" med någon som inspirerar mig, så därför tänkte jag göra det nu. Britney Spears är verkligen en förebild för mig, det har hon alltid varit.
När jag var 2/3 år fick jag min första skiva och det var Britneys skiva  "Ooops, I Did It Again", lyssnade och dansade mycket till den när jag var liten. Och det höll i sig efter det också, fick nya skivor o.s.v och alltid ville man "göra som Britney gör". ^^ Hennes hår, style, musik och hur hon är som person, inspirerar mig väldigt mycket! Hon har verkligen alltid varit min idol. Även om hon hade en sämre period då hon gjorde en hel del "dumma" saker, men jag förstår faksiskt henne lite grann, för det kan ju verkligen inte vara lätt att vara världskändis...Hon har ju också spelat in en dokumentär film som heter: "For The Record". Har nog tipsat om den tidigare, men som sagt tycker jag att man får lära känna henne i filmen riktigt bra och så får man se hurudant liv hon har och det är verkligen inte bara "coolt & roligt". Så filmen rekomenderar jag starkt!

Älskar hennes hårfärg också och jag hatar min "blandade-fula-färg", så därför ska jag oavsett vad mamma säger färga håret samma färg som Britney har på bilden ovanför. Tycker den färgen är så himla fin! Och som tur har jag ju två föräldrar och pappa har aldrig sagt att jag inte skulle få, så nu jäklar ska håret färgas hos Vasas finaste salong!!! Haha, nej men håret ska färgas, så är det bara!Nyligen har hon kommit med en ny parfym också som heter "Radiance", den ska också köpas! Har hennes ena parfym och jag älskar den verkligen, så vi får hoppas att Radicance doftar lika gott.
Har också hört att hon ska göra en ny skiva med Max Martin som troligen släpps i mars. Själv tror jag att skivan kommer att bli jättebra, för när hon tidigare har jobbat med honom har det alltid blivit jättebra!Britney Spears - Radiance (trailer typ) ♥


Det var mitt "hyllnings-inlägg" till Britney, eftersom att hon inspirerar mig så mycket så passade hon i den här kategorin och tänk vad mycket hon har hunnit med i sitt liv och hon är bara 28 (fyller 29 snart)!

Vad tycker ni om Britney Spears? Bra eller inte er smak? ♥

Sometimes I Feel Like I´m A Bird With Broken Wings.

2010-11-11 - 15:23:59
Imorgon är det fredag! Var tvungen att inleda inlägget med det... ^^ Kom hem från skolan för ca. 40 minuter sedan och skoldagen gick ovanligt fort för att vara en torsdag, men ändå gick den långsamt på samma gång.
Massor av snö har också kommit dom senaste dagarna, så nu är det riktigt vitt och fint ute, men ännu finare var det igår. Jag vet att jag borde gå ut och fota lite nu så att ni slipper se alla weheartit bilder, men dom beskriver mitt liv så bra och så är dom perfekta att ha när man inte orkar släpa sig ut och fota. Så ni får stå ut ett tag till, men snart blir det nog ändring på det hela!


weheartit.comSometimes You Hear A Song, And You Just Want To Cry.

2010-11-10 - 16:48:27
Onsdag idag då, skoldagen gick fort iallafall och det finns väl inte så mycket att skriva om dagen här. Har städat lite i rummet efter att jag kom hem, för mamma hade satt den nya soffan i mitt rum och när allt är städat och fint här i rummet så ska ni få se bilder. Förtillfället så har jag nyss ätit middag och nu sitter jag och chattar.
Finns inte så mycket att berätta om ikväll eftersom att jag inte ska göra något speciellt. Bara typ göra läxorna och städa lite till i rummet.


weheartit.com

När Du Behöver Mig Kommer Jag Redan Finnas Där

2010-11-09 - 19:31:29
Har haft så otroligt kul med Elin ikväll! ♥ Vi har ju alltid jättekul, men jaja, you get it!
Först kom Elin hit då, så när hon kom upp för trappan så sa hon: "-Fanneee, jag är sååå sugen på "Snickers", kan vi åka till Axet (butiken)? Jag: Okej då. (Snäll som jag är.) Så då gick vi till butiken och sedan gick vi en sväng i byn och så gick vi tillbaka hem till mig. Oj oj, jag har skrattat så jag har ont i magen! ^^

Bjuder på lite bilder: (dock inte från ikväll)
Det blev en riktig "bildbomb" och ni får tolka bilderna hur ni vill, men vi har alltid så sjukt kul, men ändå kan vi vara riktigt seriösa ibland, tack för att du finns Elin

Förtillfället håller jag på och tar tid på min telefon hur länge det tar för Elin att vara i duschen, så när hon är klar loggar hon in på MSN igen, haha! Smart, eller hur? ^^ Det har gått 23 minuter nu, *suck* vad långsam hon är... ;)

Hoppas att ni har haft en bra dag! ♥

I Belive That Dreams Can Come True

2010-11-09 - 16:19:16
Idag är det tisdag då, som jag vanligtvis brukar kalla för "döden". Men inte idag! För idag var det inte så hemskt trots att vi hade muskeltest på gymnastiken, men guess what...?! Jag fixade det! Det gick riktigt bra när vi skulle lyfta tyngder, jag lyfte 160 gånger, så nu är man stolt. ^^ Det andra gick också helt okej. Vi skulle ha uppvärmning med pojkarna först, men Elin och jag vägrade, så vi slapp och fick gå till gymmet istället, så det blev riktigt trevligt trotsallt! Efter det gick dagen ganska så fort, kom hem, gjorde läxorna, åt, mormor kom hit på besök (är här fortfarande, om någon undrade) och nu sitter jag här. ^^
Kvällens planer är att vara med Elin! :) ♥


Ignorera mitt face, please... ^^


Ta det inte så seriöst...
Memories ♥

Nu kommer Elin när som helst, så ha en trevlig kväll allihopa!

Good Night & Sweet Dreams

2010-11-08 - 21:20:31
Ikväll har jag satt upp lite saker på findit.fi åt mamma, mamma har köpt en ny soffa till mig, har varit ute och gått med pappa och hundarna, gjort läxor, pratat i telefon, varit i duschen, ätit, borstat tänderna o.s.v. och nu blir det att snart börja försöka sova.


weheartit.com

God Natt & Sov Gott ♥

Good Night & Sweet Dreams

2010-11-08 - 21:20:21
Ikväll har jag satt upp lite saker på findit.fi åt mamma, mamma har köpt en ny soffa till mig, har varit ute och gått med pappa och hundarna, gjort läxor, pratat i telefon, varit i duschen, ätit, borstat tänderna o.s.v. och nu blir det att snart börja försöka sova.


weheartit.com

God Natt & Sov Gott ♥

Ur min garderob #2

2010-11-08 - 15:50:25
Borde ju uppdatera mina nya kategorier lite oftare, så här kommer en söt klänning från min garderob.Hade den här klänningen på min morbrors bröllop då jag var 7 år, men har sparat den som minne eftersom att jag tycker att den är så fin.

You Can´t Make Everything, Sometimes It´s Just Enough.

2010-11-08 - 15:34:50
Ja, idag är det ju måndag då och skoldagen gick snabbt. Gjorde Strömming, potatismos, rödbetssallad och chokladkräm på HusligEkonomi och det var väl inte det bästa vi har gjort på Huslig, men det gick väl att äta.
Usch, imorgon är det tisdag, den dagen då människorna är mest deprimerade. Det är sant, man är mest deprimerad på tisdag för då är det andra dagen i veckan och långt till helgen, dom sa det i "Vakna Med The Voice" en gång. ^^
Ikväll ska jag kanske vara med Rebecca, men annars nog bara ta det lugnt.


pht: Jag

Har läxor som borde göras, men jag orkar verkligen inte... ^^ Jag tänkte blogga lite före iallafall, för er skull, visst är jag snäll? Haha, just kidding! Ska dega lite på Facebook först och sedan göra läxorna.

Hoppas att er vecka har börjat bra och nu är det "bara" 4 dagar kvar till fredag! ^^

I´m Happy That I Have Someone Like You

2010-11-07 - 20:11:48
Har varit med Elin nästan hela dagen idag och hade superkul!Eller först var hon här på dagen och vi hade jättekul, sedan åkte hon hem och så tog jag det lugnt i någon timme och så åkte vi till några bekanta och dom har verkligen fint hus! Det är helt magiskt, jag ljuger inte! Efter det åkte jag till Elin och vi var ute och gick och så drack vi Oboy och så försökte vi fota, men det slutade med att vi nästan förlorade synen... ^^ Hade iallafall så himla kul!

Lite bilder från idag, ta dom inte så seriöst.
Notera Michael Jackson. Och som sagt TA INTE BILDERNA SERIÖST!!! ^^


Har alltid så otroligt kul med dig, Elin!(Hehe minns du Elin: "Morbror Jan", haha!)

Nu ska jag gå och kolla TV och imorgon är det måndag, orkar inte... Men, men, "that´s life"!

God natt (på förhand) ♥

Ska möta upp Elin...

2010-11-07 - 11:17:59
Japp, som rubriken säger ska jag snart gå och möta Elin, blir nog väl inget stan idag eftersom att jag tydligen var den enda i familjen som tyckte att det var en bra idé. ^^See you soon ♥

Söndag, 7.11-2010

2010-11-07 - 10:36:46
God morgon ♥
Idag är det söndag då igen, veckorna går väldigt snabbt och helgerna går alldeles för snabbt. Tyckte nyss att det var fredag och nu är det redan söndag. Glömde att skriva tidigare om att jag ramlade ganska ordentligt igår.
Vi skulle åka till mina småkusiner och så sprang jag ner för trappan där ute och sekunden innan jag ramlade så tänkte jag: "Shiet, det är ju is på trappan, ojdå" och jag bara "flög" ner längs trappan och slog mig rejält.
Slog benet så att jag knappt kan gå och det var lite blått imorse, men troligen är det dom "inre" blodkärlen som fick sig en rejäl smäll (så därför syns det inte så mycket), plus att jag försökte göra allt för att rädda telefonen som jag hade i handen, så då sträckte jag höger arm också, fattar ni nu vad jag menar med att jag "alltid har otur och är sjuk", ni börjar förstå, eller hur?
Mitt sjuka knä fick sig en liten smäll också, så om jag var ganska "invalid" (stavning?) tidigare, så är jag helt "invalid" nu!


weheartit.com (såklart)

Idag ska jag ju då som sagt troligen träffa Elin och så pratade pappa om att vi kanske skulle åka till stan en sväng, typ... Eller kanske var det jag som föreslog det...? Kommer faktiskt inte ihåg, men vi får se vad det blir av saken.

Ha en bra dag allihopa ♥

I guess I never will come over you...

2010-11-06 - 21:43:41
Efter senaste inlägget åkte jag till en släkting för hon fyllder år och sedan åkte vi till mina småkusiner. Jag var desvärre inte utklädd, men barnen var. Och det blev en riktigt trevlig kväll med "gröna maskar" och "möss" till middag åt barnen och lite annat till dom vuxna och mig.


weheartit.com

Ska väl gå i duschen nu och sedan blir det att sova och imorgon ska jag väl vara med Elin.

Hoppas att ni har haft en bra dag, sov gott ♥

I Can Pretend That I Don´t Wanna See You, But That´s A Lie

2010-11-06 - 11:14:23
God morgon
Vaknade ca. halv 10 idag och satt och degade framför TV:n i någon timme, men Jims Värld är faktiskt humor! ^^
Idag är det ju också Alla Helgonas Dag, så vi ska väl sticka till kyrkogården mot kvällen och tända lite ljus på gravarna. Ska också kanske på någon "Haloween Fest" till mina småkusiner ikväll, men vi får se hur det blir med den saken. Farfar kom också nyss hit på besök, så han stannar väl här och joinar oss i några timmar.

Ska svara på en riktigt fin kommentar också:

janina om Finally done!:
shiet va du tar fina bilder:)

Svar: Oj, tusen tack! Vad glad jag blir! Jättekul om du tycker det. :)

Love you, mina fina läsare! ♥ Den här kommentaren "Made My Day". :)...

That´s just the way it is

2010-11-05 - 20:18:17
Kom ganska nyss hem från Albins fotbollsavslutning, jag åkte trotsallt, hehe... ^^ Där var det en massa människor som man inte har sett på länge och nog kände man sig stor mot alla små Lågstadie elever, haha!
Jättetrevligt var det iallafall!
Nu ---> Idol!


weheartit.com

Ha en trevlig kväll ♥

Kommentar!

2010-11-05 - 15:33:06
Ska svara på en riktigt nice kommentar som jag fick.

Anonym om People maybe change on the outside but never on the inside:
Du har nog förändrats en del tkr jag. :) jättefin e du!

Svar: :) Tusen tack!

Som jag har sagt tidigare: ♥ I love comments!

It´s Friday Today

2010-11-05 - 15:27:20
Hej allihopa!
Idag är det ju då fredag, wihuu! Kom hem för ca. 40 minuter sedan, men har vilat en stund för jag är så vinglig, mådde inte bra alls i skolan idag senare på dagen, eftersom att jag var så otroligt vinglig, men jag tog en halstablett då för min sjuka hals och gick ut en stund, så då blev det bättre. Men det kom tillbaks nu när jag kom hem, troligen är det "bihålsinflammation" (stavning?), som jag sa tidigare, mitt liv består av: "att ha otur och att vara sjuk", inget liv man längtar efter att ha, eller hur? Btw, läste nyss på Facebook en ganska rolig sak: Rebeccas status: "Logga ut från Facebook nästa gång du loggar in i en Macbutik! //Random människa" Hahahaha! Kan inte sluta skratta åt det, för hon hade varit på Itronic och glömt att logga ut igår! ^^Ikväll ska jag nog mest ta det lugnt tror jag, men jag kanske åker på Albins fotbollsavslutning och är med Rebecca, eller något... Men vi får se.

People maybe change on the outside but never on the inside

2010-11-04 - 19:22:04
Var tvungen att blogga lite till, hehe... ^^ Tänkte lägga upp lite bilder hur jag såg ut i våras/början av sommaren och nu, så kan ni se hur jag har förändrats, tycker själv att jag har ändrats en hel del!

Våren/Början av sommaren 2010Nu:


Ganska stor förändring, eller hur?

Men såklart vi ändras, byter frisyrer, kanske stil, sminkar oss annorlunda o.s.v.
Men en sak som aldrig ändras är insidan! Så är det bara. Och om den gör det, då var aldrig personen som ändrades ärlig.
Kommentera gärna vad ni tycker, har jag förändrats mycket eller lite? Och kommentera gärna också vad ni tyckte om det jag skrev om att förändras! Håller ni med eller inte?
Alltid kul att få veta era åsikter!

I don´t wanna lose your face

2010-11-04 - 18:36:00
Har inte bloggat mycket tidigare idag, men jag varnade ju er för att det kunde bli så igår. ^^ Religions provet gick väl helt okej, sedan så gick dagen ovanligt fort. Elin kom ju då som sagt hit efter skolan, men hon kunde inte vara så länge eftersom att hon skulle på Zumba.
Jättekul hade vi iallafall och det var superkul att ses så här utanför skolan igen! Ska bara klargöra en grej innan det börjar komma in en massa kommentarer om det: Ja, jag vet att jag sa att vi kanske inte skulle kunna bli vänner igen, men jag hade fel, vet inte hur jag tänkte då, men om man tänker på allt det roliga vi har haft och sedan tänker på att ett löjligt bråk förstörde allt, så känns det ju förj*vligt. Ingen vet heller varför vi bråkade, så (för mig iallafall) är det glömt. Ville bara klargöra det för er! Plus att hon är jätterolig, snäll och en riktigt bra vän, så dom brukar ju säga att det viktigaste i livet är att: "Älska, glömma och förlåta." Japp, imorgon är det "Svenska dagen" och den ska vi tydligen fira i skolan också, så det ska vi göra första timmen och sedan blir det väl nog en vanlig dag.


wehearit.com

Har inget mera att skirva om nu eftersom att blogg.se bara bråkar också, så vi hörs väl mera imorgon (det kan hända att detta inlägg publiceras 3 gånger).

Hoppas att ni har haft en bra dag och imorgon är det FREDAG, everyone, nice nice! ♥

Orkar inte med blogg.se

2010-11-04 - 18:35:00
Har försökt publicera ett inlägg nu i 15 minuter!!!! För värsta "nervsammanbrott" med det här j*vla blogg.se!
Det går ju inte att publicera nu när dom har det här nya systemet! Åååh, vad arg man blir! Hade skrivit ett urlångt inlägg, men förhoppningsvis dyker det upp...

Finally done!

2010-11-03 - 19:35:12
Är äntligen klar med provläsningen och läxorna nu, eller jag började inte läsa förrän ca. klockan 6 och så läste jag till 7, pappa förhörde mig och sedan fixade jag matten, så jag har väl varit klar en stund... Intressant information, jag vet. Ska ta och kolla ett avsnitt av någon serie nu, kan inte bestämma mig vilken...? Svåra beslut i livet... ^^
Lite bilder som jag tog i stan för någon vecka sedan, blev speciellt nöjd med den första bilden.

Funderar om jag ska jobba lite på designen istället för att kolla på en serie, hmm...? Iallafall, så hoppas vi på att Religions provet går helt bra imorgon och nu har jag inte så mycket mera att skriva om, så vi hörs mera imorgon!

Sov gott ♥

Bloggdesign

2010-11-03 - 16:53:00
Jag är med i en tävling hos Dinama där man kan vinna en bloggdesign, var med ni också! :)

3.11-2010

2010-11-03 - 16:08:32
Idag är det onsdag då, som ni alla vet. Och dagen har faktiskt varit helt okej och den gick ganska fort, så det är ju huvudsaken. Känner mig ganska trött idag igen, vill INTE bli sjuk! Anyway, dagens schema i skolan var:

 • Engelska - Vi kollade på Mr.Bean. ^^
 • Musik - Kollade klart på en tråkig film och sjöng.
 • Hälsokunskap - Pratade om Flickornas & Pojkarnas utveckling, riktigt trevligt... ^^
 • MAT - Fisksoppa, tyckte inte att den var någon höjdare...
 • Religion - Gick igenom vad vi skulle läsa noga på till provet.
 • Matematik - Räknade, fast jag slutade eftersom att jag inte fattade och orkade inte be om hjälp.
 • Modersmål - Gick igenom papper och läste urtråkiga böcker, eller vi skulle läsa, men det orkade jag inte heller med... Boring! ^^
Japp, så det var dagen det, och kvällen ska spenderas med Religions böckerna eftersom att det är prov imorgon.
Imorgon kommer också troligen Elin hit efter skolan, så det kan hända att det blir lite trög update, eller så inte,
who knows?weheartit.com

Bloggdesign

2010-11-03 - 15:54:42
Jag är med i en tävling hos Dinama där man kan vinna en bloggdesign, var med ni också! :)

(Kan hända att inlägget publiceras 2 gånger, tyvärr är det blogg.se som bråkar igen)


Yeah, whatever?

2010-11-02 - 17:29:43
Hello people!
Såg att inte en enda kommentar har kommit in fastän jag skrev ett riktigt trevligt inlägg igår, men det var pecis som jag gissade! Coolt att jag kan veta vad som ska hända på förhand, va? ^^ Fun, fun, fun! Anyway, tänkte göra en ny blogg igår, men kom sedan på att jag inte orkar fixa en ny design o.s.v. Så därför blir det "Fannee.blogg.se", FOREVER, nice eller hur? Jepp, okej, nog med allt "crap-talking", dagen gick ganska fort och det var kul att kunna vara med på gymnastiken igen eftersom att mitt knä äntligen tillät det! Fick se poängen och det "troliga" vitsordet på BiGe provet idag, fick typ 39½ poäng av 59 och det skulle typ bli 7+ i vitsord. Helt okej faktiskt, eftersom att jag trodde att det skulle bli 4/5 typ. Har haft huvudvärk hela dagen, mått illa och haft ont i nacken, men så är det att vara jag, "sjuk hela tiden och otur i allt". Japp, det beskriver mitt liv med en enda mening.


weheartit.com

Går kanske på en promenad nu ikväll, har läst igenom allt till provet och gjort dom andra läxorna så därför skulle det vara härligt att gå ut en sväng, kanske det kan dämpa huvudvärken också...?

Hoppas att ni har haft en bra dag ♥

Creation shows me what to do

2010-11-01 - 17:32:00
Dagen gick faktiskt ganska fort idag, fastän det var måndag och vi har ställt om klockorna till vintertid! Tycker att tiden går långsammare än den brukar nu och mörkt är det också ute eftersom att sommartid är klockan redan snart halv 7. Märks att vintern är påväg... Idag gjorde på HusligEkonomi gjorde vi Pizza och Milshake med Havreflarn till efterrätt, och Elin och jag trodde seriöst inte att vi skulle kunna gå till bussen för vi var så otroligt mätta!
Usch fy, jag kunde knappt gå hem, haha! Imorgon är det tisdag *suck*, men vi har ju prov troligen första timmen så då skriver vi det i en timme och sedan har vi gymnastik, men tror inte att vi hinner ha det så länge, så därför klarar jag troligtvis av att vara med den korta stunden gymnastik som vi har imorgon. Och smart som jag är så har jag glömt Religions böckerna i skolan, och vi har ju provet som sagt på torsdag och vi har en massa sidor att läsa, så det går väl troligen sk*t. Men men, så kan det gå!


weheartit.com

Och ja, jag vet att min blogg är urtåkig och att desigen är helt hemsk, men så är det, och så kommer det att vara en tid framöver tills jag har fått tillbaks ork och inspiration, plus att när jag har köpt min nya kamera (som kan bli om ca. 10000 år) så då ska det bli mycket bilder och "outfit/look-bilder", men nu just så har jag en "dampande-kamera" (okej, inte riktigt, men nästan), ingen inspiration o.s.v. Men håll ut, eller inte, ni bestämmer ju själva om ni läser eller inte (skulle själv aldrig orka läsa den här tråkiga, superduper idiotiska och meningslösa bloggen).
Japp, egentligen borde man nog stänga/lösenordsskydda den här bloggen, starta en ny och faktiskt ta bloggningen på allvar!
Så var det med den saken, ni får ju gärna tycka till och skriva eran åsikt! (Fast ni suger ju på att göra det, så det blir väl inte så framgångsrikt)

Hörs senare, eller så inte, ha en trevlig kväll!

Creation shows me what to do

2010-11-01 - 16:42:03
Dagen gick faktiskt ganska fort idag, fastän det var måndag och vi har ställt om klockorna till vintertid! Tycker att tiden går långsammare än den brukar nu och mörkt är det också ute eftersom att sommartid är klockan redan halv 7. Märks att vintern är påväg... Idag gjorde på HusligEkonomi gjorde vi Pizza och Milshake med Havreflarn till efterrätt, och Elin och jag trodde seriöst inte att vi skulle kunna gå till bussen för vi var så otroligt mätta!
Usch fy, jag kunde knappt gå hem, haha! Imorgon är det tisdag *suck*, men vi har ju prov troligen första timmen så då skriver vi det i en timme och sedan har vi gymnastik, men tror inte att vi hinner ha det så länge, så därför klarar jag troligtvis av att vara med den korta stunden gymnastik som vi har imorgon. Och smart som jag är så har jag glömt Religions böckerna i skolan, och vi har ju provet som sagt på torsdag och vi har en massa sidor att läsa, så det går väl troligen sk*t. Men men, så kan det gå!weheartit.com

Och ja, jag vet att min blogg är urtåkig och att designen är helt hemsk, men så är det, och så kommer det att vara en tid framöver tills jag har fått tillbaks ork och inspiration, plus att när jag har köpt min nya kamera (som kan bli om ca. 10000 år) så då ska det bli mycket bilder och "outfit/look-bilder", men nu just så har jag en "dampande-kamera" (okej, inte riktigt, men nästan), ingen inspiration o.s.v. Men håll ut, eller inte, ni bestämmer ju själva om ni läser eller inte (skulle själv aldrig orka läsa den här tråkiga, superduper idiotiska och meningslösa bloggen).
Japp, egentligen borde man nog stänga/lösenordsskydda den här bloggen, starta en ny och faktiskt ta bloggningen på allvar!
Så var det med den saken, ni får ju gärna tycka till och skriva eran åsikt! (Fast ni suger ju på att göra det, så det blir väl inte så framgångsrikt)

Hörs senare, eller så inte, ha en trevlig kväll!
RSS 2.0