Home sweet home.

2011-06-15 - 21:53:42
Hej boys & girls! (haha, vet nu inte hur många killar som läser bloggen men anyway!)

Äntligen hemma guys! Feels pretty awesome att få sova i sin egen säng i natt och att äntligen vara hemma! Resan har nog varit riktigt bra men ändå känns det toppen att vara hemma igen! Var en lååång flygresa och eftersom att pappa alltid planerar hur allt blir bäst tidsmässigt och så att vi ska komma exakt i tid utan att behöva stressa osv osv så var vi tvunga att åka mot flygplatsen klockan halv 10-10 tiden, inte så där jättekul precis, men i tid kom vi och vi behövde inte stressa.

Så hela dagen har i stortsett spenderats i flyget och på flygplatserna. Men flygresan gick nog riktigt bra, lyssnade på musik och sov så att tiden skulle gå fort och det gick den också. (: Känns superduperhärligt att kunna blogga med snabbt internet igen eftersom att det där hotellets inte var riktigt så där supersnabbt...

Så här får ni lite bilder nu när det går snabbt att ladda upp dem igen:


Den där stora fontänen som vi var till för några dagar sedan.
Den jättevackra kyrkan som vi var till igår.


Och förstås åkte vi upp med en hiss som fanns inne i kyrkan ända upp till Jesus statyn och om man räknar med det höga berget där kyrkan finns så var vi 568 meter upp i luften då vi var vid Jesus statyn och det var så otroligt högt!! Mycket mycket högre än Eiffel Tornet...


Och på berget där kyrkan finns så finns det restauranger och sånt också och när vi kollade på utsikten från berget fick vi syn på dessa 2 byggarbetarna som verkade ha ett ytterst trevligt jobb, eller så inte... Där uppe skulle inte ens jag vilja vara även fastän jag älskar höjder, haha! (; Såg faktiskt lite smått kul ut när dom hängde där uppe, kaffet hade dom också med sig i en termos om jag minns rätt, jaa en trevlig utsikt hade dom ju iallafall... ^^ Haha!

Fler bilder från ni imorgon.

Morgondagens planer är att vara med Jannica, har inte träffat henne på över 1 vecka?!? Men annars ska jag bara ta det lugnt eftersom att jag är rätt så trött efter resan och allt. (:

Sov gott allihopa. ♥
Postat av: Ellinor

Du har saaaa fina bilder!!

2011-06-16 - 13:16:40

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0