It's like rain fallin' down, drops of pain hit the ground.

2011-06-21 - 17:46:48


Okej, idag är det verkligen en "nolifer-day". Kollat på film har jag gjort, blev John Tucker Must Die (har sett den förut), gillar den filmen starkt men bokstavligen hatar slutet! Då kanske många tänker "men se inte slutet då" och det är smart tänkt men kollade slutet iallafall och blev lika irriterad på själva slutet som senaste gången jag såg filmen (inte särskilt oväntat). Men själva John Tucker är det verkligen inget fel på, så snygg som han är så skulle filmen gärna fått vara några timmar längre! ^^

Förutom filmen har jag läst en bok om World Trade Center, fick helt enkelt lust att läsa den eftersom att det är 10 år sedan i år, tragiskt men sant... Många av er kommer säkert också ihåg den dagen som fick hela världen att stanna upp. Och vad annat har jag gjort? Typ inget, läst fler bloggar än vanligt (och vanligtvis läser jag många) och ja, inget annat egentligen.

Börjar svida i ögonen nu, för mycket stirrande på dataskärmen eftersom att jag såg filmen på datorn också. Okej, brukar gilla lazy days men den här dagen hände det allt för lite, men kan väl vara bra med såna också? Kommer inte på någon orsak varför men, ja iallafall. Måste sluta skriva en massa meningslöst nu men jag har kort sagt haft en tråkig dag.

Och snart är det midsommar, blir väl det vanliga att man åker till villan och så men det är faktiskt riktigt härligt eftersom att jag inte har varit till villa #1 ännu i sommar utan bara när det var typ 1 meter hög snö.

Ha en fortsatt fin kväll! ♥

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0