Lördag, 25.6-2011.

2011-06-25 - 15:50:35
Här har det inte varit särskilt bra uppdatering idag men ni får ursäkta det eftersom att det faktiskt är midsommardagen och många av er är säkert på era villor och inte har tillgång till dator eller liknande så däför gör det kanske inte så mycket att min uppdatering inte varit den bästa idag.

Har varit ute och gått med mormor på en riktigt långpromenad idag, hon är ute och går ca. 2 gånger per dag (ibland säkert mer) så jag passade på att följa med idag och en riktigt rask långpromenad blev det. När jag kom hem var jag ute med hundarna på gården, åkte sedan till mormor på lunch eftersom att resten av familjen + morfar var till villa #2. Och när vi hade ätit lunch satt vi ute i solen och bläddrade i några tidningar, riktigt trevligt var det!

Förresten hade jag inte visat några bilder på vad jag hade på mig på skolavslutningen och orsaken till det är för att dom bilderna finns på andra datorn eftersom att pappa tog dem med sin kamera (som är min föredetta kamera) men nu då jag råkar blogga på den här andra datorn så får ni se lite bilder. (:

Klänning: JC
Jeansjacka: gina
tricot
Kofta: H&M
Strumpbyxor: Ingen aning
Skor: H&M
Örhängen: H&M kanske?

Hittade ju faktiskt en klänning till avslutningen till slut, blev ju lite panik där som ni kanske minns... ^^

Jaja, later people!
Postat av: Malin

sv; okej, jag hade en bra midsommar! :)

Vad gör du?

2011-06-25 - 22:21:11
URL: http://nightmarecandyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0