Måndag, 20.6-2011.

2011-06-20 - 16:06:32
Bloggningen har legat lite efter idag ser jag men vi (jag, mamma och lillebror) åkte till stan ca. 12 och kom hem för 1½ timme sedan ungefär och har ätit och lite sånt så därför. Hade hört att det var värsta stora rean i stan men tyckte inte Vasa hade någonting alls att erbjuda! Urdåligt sortiment i nästan varje affär enligt mig, den lilla rean som fanns var dålig och av det som inte var på rea hittade jag ingenting, kan kanske bero på att man har vant sig med Barcelonas superbra sortiment...?

Dåligt var det iallafall, men kom ändå hem med lite smått:
Grå lite större huppare/hoodie (whatever you wanna call it), jättebra kvalité på den faktiskt, sådär mjuk och cozy. ^^ Den är från någon av sportaffärerna om ni undrar, kommer aldrig ihåg vilken av dom som är vilken men från Topsport kanske?


En tidning följde också med hem.

Känner mig jättetrött fast jag sov 10 timmar i natt och jag som inte behöver mycket sömn?! Men tror att det beror på vädret eftersom att det är grått och vått (hehe det rimmade) så kanske det är en orsak till att man blir såhär trött. Jaja, ska bara ta det lugnt ikväll, hade ju tänkt kolla film igår men blev inget av det så satsar på att göra det ikväll och läsa tidningen. Älskar såna kvällar då man bara tar det lugnt också ibland. (:

Just det ja, glömde nästan det, ett par nya Converse fick vi hem idag också så ska ta och visa dem lite senare! Femte paret för min del (kan aldrig bli för många) men delar dock detta par med mamma eftersom hon också har velat ha ett par. (;

Ha en fin kväll allihopa. ♥

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0