Onsdag, 29.6-2011.

2011-06-29 - 22:25:16
Okej, måste erkänna: idag var första gången i mitt liv som jag glömde bort min blogg totalt! Tänkte inte ens på att blogga och har faktiskt haft lite mindre läsare idag, men det är fullt förståeligt med tanke på det urfina vädret och min dåliga uppdatering. Nu får jag verkligen ta och skärpa mig med bloggningen!!

Min dag i korthet: Steg upp halv 9 av att min kära mamma väckte mig (varför har jag ingen aning om men väckte mig gjorde hon iallafall), så kollade på tv och gjorde "morgonsysslorna" då, hängde lite tvätt, var en liten stund vid datorn (utan att tänka på bloggen överhuvudtaget) och satt ute i solen resten av dagen. Mormor kom också på besök, åt middag och lite sånt och sedan ut igen och njuta av kvällsolen och även morfar kom på besök då på kvällen.

Ännu mera bränna har man väl fått, känns inte så dumt faktiskt! Är redan ganska trött (man blir väl det av värmen, antar jag) så ska väl sova så småningom efter att jag har lyssnat på musik. Och imorgon satsar jag på att ta årets första dopp i poolen, lovely!

Annars så åker jag väl också med till Wasa fotbolls cup imorgon eftersom att lillebror ska spela och sedan troligtvis en snabb sväng till stan. Och ska satsa på att inte glömma bloggen imorgon, haha...

random bild (har lite bildbrist känns det som).

 

Sleep well everybody! ♥

Postat av: Likemystyle

Svar: Tack :) Ja man kan göra ganska snyggt på bloggen med hblogg. Ja jag trivs helt okej visst det är ju inte som blogg.se eller devote att man lixom kan läsa massa artiklar o sånt på startsidan men vill man ha en blogg man kan fixa med lätt så är hblogg bra :) har du bloglovin? Tänkte ifall vi skulle följa varandra?

2011-06-30 - 13:06:35
URL: http://hblogg.se/likemystyle
Postat av: Likemystyle

Följer dig med nu :)

2011-06-30 - 15:29:59
URL: http://hblogg.se/likemystyle
Postat av: anonym

hu många unika besökare har du?

2011-07-02 - 08:24:37

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0