SOMMARLOV.

2011-06-04 - 14:03:55

Bild från avslutningen.

Nu är det äntligen sommarlov!! Oj vad jag har längtat! Avslutningen tog ca. 4 timmar + bussresan dit och hem, mycket längre än vad man är van med från lågstadiet. Själv kan jag knappt fatta att det är sommarlov, ska bli så himla härligt att få göra vad man vill när man vill, vara uppe sent, sova länge, ja allt sånt härligt som hör till sommarlovet. (:

Planerna för de kommande dagarna är:

Söndag: Lite bakning och "kalas" för släkten.
Måndag: Packa + kanske ha "kalas" för kompisarna.
Tisdag: Fyller 14, packa det sista och troligtvis ha "kalaset" för kompisarna då istället.
Onsdag: Åker till Barcelona i 1 vecka.

Så det är planerna för de kommande dagarna, tar faktiskt med datorn till Barcelona så då blir det uppdatering med bilder och allt! Ska bara ta det lungt resten av dagen (vad jag vet).

Annars så stannade jag hemma igår eftersom att jag hade sån huvudvärk och kände mig förkyld, hade förstås problem med klänningen som jag hade beställt igår och den hann inte komma utan kommer först på måndag eller tisdag så då var jag illa tvungen att åka och köpa en annan med mamma igårkväll, hade väldigt hård huvudvärk då också men är man tvungen så är man. Iallafall var jag nog riktigt nöjd med klänningen som jag köpte igår (visar bilder senare) så det ordnade sig tillslut. (:

Ha en jättebra dag allihopa! ♥

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0