Tuesday, 14.6-2011.

2011-06-14 - 19:19:18

Random bild från igår.

Har inte haft tid att blogga tidigare idag, men först var vi till en jättevacker kyrka som heter Tibidabo (smått lustigt namn, jag vet) och efter det åkte mamma och jag in till cityyy för lite shopping igen och hittade ett par saker bl.a. ett par skor. Sedan då vi kom hem tog jag det bara lugnt en stund och sedan gick jag iväg till shoppingcentret som ligger här tvärsöver vägen och köpte lite smått och gått och nu sitter jag här igen och det bränner fortfarande överallt sedan jag solade aningen för länge igår, smart där!

Känner mig lite som en kokad kräfta ännu, så röd är jag faktiskt inte mera brun faktiskt och brunare blir jag bara det här röda har "lagt sig", hoppas vi iallafall. Så jag är ganska invalid eftersom att det bränner och så blir ju hyn så torr att det känns riktigt "tight" när man går, hahaha! ^^

Snart blir det middag och imorgon på morgonen någongång beger vi oss till flygplatsen och flyger hem till Finland, wihuu! Barcelona är en riktigt trevlig och fin stad med mycket att se men jag har faktiskt som sagt lite hemlängtan och saknar mina vänner o.s.v så det ska bli riktigt skönt att komma hem igen. (:

Vet inte hur det blir med uppdateringen imorgon då vi reser i princip hela dagen men ska försöka att slänga in något inlägg iallafall!

Hoppas att ni har haft en härlig dag. ♥

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0