But without the dark we'd never see the stars.

2013-06-17 - 21:03:00
 
Idag har jag varit på stan med mamma, först lunchade vi och sedan shoppade vi. Efter att vi kom hem har jag inte gjort mycket, pratat i telefon i några timmar haha och ja, inte gjort någonting speciellt helt enkelt.
Fastnar dock alltid på tumblr, kan sitta där i flera timmar och spara bilder t.ex. beforeidie bilder för att sedan ladda upp dem här, haha.
 
Nu ska jag fortsätta mitt pll maraton som jag startade igår, städa rummet, duscha och sedan sova så småningom. Imorgon ska jag till stan och uträtta något ärende och sedan kommer Felicia och Julie hit.
 
Postat av: JESSICA

Haha, åhja terrorist frågan känner jag igen! När jag flög till NYC så fick man skriva på någon lapp om allt möjligt och då fick man fylla i att man inte var terrorist eller tillhörde någon extremistisk organisation haha. Eller hur, väntar de på riktigt att man ska kryssa i "ja"? ;)

Jaha, vad konstigt, men de kanske hade annan amerikansk organisation (för det är tydligen bara med Asse och en till som man inte får söka visum innan man fått placering, vilket jag tycker är jättedåligt för kommer säkert få himla stressigt sen om jag får placering och sedan ska åka om en vecka typ, hur ska man då hinna med visumansökningarna?).

Åh, jag hade en jättebra födelsedag och ja det känns hur härligt som helst att vara 18, men du kommer ju bli det snart också så då har du ju något att se fram emot! :)

2013-06-17 - 21:34:16
URL: http://Jessicainthestates.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0