Do something worth remembering.

2013-06-03 - 23:10:11
 
Sitter förtillfället och ser på Hawaii Five-0, försöker nämligen catcha upp med mina tvserier. Annars har jag inte gjort mycket alls idag, var ute och cyklade till kyrkogården med mamma imorse och så har jag typ pratat i telefon och inte gjort någonting vettigt alls. Dock var jag till Sandö faktiskt en sväng för att lillebror skulle simma, själv tyckte jag att det var wayyy too cold!
 
Måste ändå säga att det är rätt skönt att ha såna här dagar när man inte har några planer alls, fast lite tråkigt blir det ju nog trotsallt... Försöker fortfarande smälta att jag har gått ut grundskolan för det känns faktiskt helt ofattbart. Och nu efteråt är det ju nog lite trist måste jag erkänna för vissa människor kommer man faktiskt sakna, haha. Har haft riktigt många besökare idag också, tack för det! Det måste vara tack vare min profil på utbytesstudent.se, så jag hoppas att alla ni nya läsare gillar vad ni ser och stannar kvar, hihi. :)
 
Annars då.... My birthday is coming up, wohoo! Sweet 16 blir det denna gång, 3 dagar kvar. Kommer säkert inte få så himla mycket presenter i år dock p.g.a. USA men never mind, önskar mig faktiskt ingenting nu heller..
Jaja, nu ska jag kolla klart HF0 och sedan sooova, godnatt finisar!

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0