Nattfunderingar

2013-06-05 - 00:28:14

Okej så det här med att åka som utbytesstudent är verkligen knepigt. För det är så sjukt mycket olika känslor inblandade. Det är excitement, längtan, lycka, oro, rädsla och osäkerhet för att nämna några. Och det är väldigt jobbigt när så här många olika känslor snurrar runt liksom. Man vet att dagen när det är dags att säga hejdå snart kommer och det gör mig så sjukt rädd så ni kan inte förstå.

Visst är jag förväntansfull och ser så sjukt mycket framemot allt detta för det är ju det här jag har velat göra så himla länge MEN trots det så skrämmer det mest mig just nu. Jag har nämligen så många fina människor i mitt liv som jag kommer att sakna så oerhört mycket att jag inte finner några ord och det är den här saknaden jag är rädd för. Och jag vet att den kommer att komma... Men det är fint att sakna någon för det betyder att man har fina människor i sitt liv, människor som betyder mycket för en själv.

Så missförstå mig inte, jag vill fortfarande göra detta och allt det här är så fantastiskt och jag känner mig otroligt tacksam för att jag får göra detta men det är viktigt att förstå att det inte bara kommer att vara en dans på rosor det här året utan att man kommer att ha ups and downs även där, kanske till och med oftare än här.

Jag har känt mig så här oroad en längre tid men det är lugnt för jag vet att jag inte är enda och att det är helt normalt. Men det jag ska fokusera mest på den här sommaren är att njuta av varje sekund, bokstavligen, och också tänka på att under dessa 9 månader jag ska vara borta kommer det ju inte hända så himla mycket i Finland och det är ju bara under vinterhalvåret typ och vem vill inte skippa det?

Jag hoppas dock att rädslan för att säga hejdå slutar att komma upp i tankarna varje dag och att jag bara kan ta en paus och inte tänka på det så mycket för oavsett vad jag än gör så kommer den dagen att komma och det kommer ju att vara en bra dag för jag ska ju till New York som jag har drömt om sedan jag var 2 år! Så nu försöker vi att se positivt på allt detta och ta den där dagen som den kommer för jag kan ju inte påverka hur den kommer att bli nu.

Men för att avsluta detta långa inlägg så vill jag bara säga att jag ser framemot USA sjukt mycket men just nu är det lite jobbigt när man har gått ut grundskolan och allt kommer närmare. Men det är aldrig lätt att flytta, så är det bara.
Men men det blir nog bra det här till slut, det är jag säker på!

Tack och godnatt!


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0