They say age is just a number but we're not getting any younger.

2013-06-24 - 21:56:00
♥♥♥
 
Det här med USA börjar kännas så otroligt nära nu, jag vet att jag skriver det ofta men nu börjar man känna hur nära det verkligen är, och ibland börjar man ifrågasätta om man verkligen kommer att fixa detta, jag menar, hur ska lilla jag klara mig? Måste hålla koll på alla visum, pass o.s.v. under själva resan, vilket pappa alltid har gjort men nu ska jag helt plötsligt klara mig själv. Men jag kommer att fixa det och det kommer att bli underbart, hittade nyss den här låten också och tyckte den var superhärlig, how can anyone not love the USA?
 
Har chattat ännu mera med min värdfamilj nu också och dom är så härliga och jag tror verkligen att jag kommer att trivas jättebra hos dem! Vi ringde till mitt framtida gymnasium idag också och berättade att jag börjar ett år senare och det här är min sista lediga vecka innan jag jobbar i 5 veckor, alltså hela juli och sedan är jag ledig nästan hela augusti då, vilken är min sista månad här innan jag åker, helt sjukt! Typ alla 12/13 utbytesstudenter har kommit hem nu också så nu får man börja läsa 13/14 bloggar för dom flesta åker innan mig så jag hinner läsa lite om hur det går för dem innan jag själv åker, kan bara inte fatta att det är vår tur nu, helt ofattbart.
 
Jag är så otroligt förväntansfull och glad på alla sätt och vis men också otroligt rädd och har ibland ingen aning om hur detta ska gå, haha, men det är inte lätt när livet kom utan bruksanvisning för det skulle ha underlättat en hel del. Men det här blir nog superbra och jag är jätte taggad på att snart få åka iväg!
 
 
 

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0