USA/Michigan-snack

2013-06-13 - 14:56:00
 
Känner att det är dags för lite USA/Michigan-snack här på bloggen nu igen så let's begin. Det är inte länge kvar nu alltså, shit vad tiden går fort och tiden man har kvar med sina nära och kära här hemma blir kortare för varje dag som går. Min ångest för att åka har börjat försvinna och jag börjar bli taggad nu igen, vilket är jätteskönt!
 
Och man börjar också känna att man blir mer och mer "team Michigan", man börjar liksom gilla sin stat mer och mer. Michigan verkar sååå awesome och även om Cali alltid är allas dröm o.s.v. så vill jag bara till Michigan just nu! Och Michigan har mycket att vara stolt över, bl.a. Eminem som växte upp i Detroit, Madonna, Alice Cooper, Diana Ross, Stevie Wonder, Taylor Lautner (han är faktiskt från Grand Rapids som ligger 20 minutes away from Cedar Springs!!!!) och Ford (vi har en Ford, hehehehe), så man har mycket att vara proud of när man ska bo i Michigan.
 
Och Michigan är den enda staten som består av två halvöar, Lower Peninsula of Michigan och The Upper Peninsula, jag ska bo i western Lower Peninsula of Michigan. Michigan är också på 8:e plats av alla stater när det gäller folkmängd så det är ju rätt nice! Huvudstaden heter Lansing och den största och kanske mest välkända staden är Detroit. Michigans smeknamn är: The Wolverine State eller Great Lakes State. Och Michigan förkortas såklart MI.
 
När man är i Michigan så kan man aldrig vara längre bort än 137km från de stora sjöarna. The Lower Peninsula of Michigan kallas ofta vanten på grund av sin form. Michigans båda delar kopplas samman av den åtta kilometer långa bron Mackinac Bridge.
 
 ♥ Älskar Michigan, så himla vacker och underbar stat, I'll love it over there! ♥
 
Postat av: Louise

SV: Åh tack så jättemycket!! :D Haha jaa det låter verkligen sjukt najs och jag har inte alls varit taggad på att åka senaste månaderna men nu är jag såå taggad igen! Din placering verkar också superbra ju, Michigan verkar supermysigt!! vi får nog ett toppenår båda två! ;)

2013-06-13 - 20:46:08
URL: http://www.exchangelouise.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0