You can't be old and wise if you never were young and crazy.

2013-06-27 - 18:59:16
Charmigt värre.
 
Usch vad tråkig min blogg har blivit, eller ja, den kanske alltid har varit det, vad vet jag, men den känns tråkigare än vanligt nu för tillfället iallafall så sorry about that. Men grejen är den att jag gör inte så mycket om dagarna och då finns det heller inte mycket att skriva om men såklart ska jag berätta om vad som har hänt denna dag ändå så here it goes.
 
Sov jättedåligt i natt, typ 4h högst p.g.a. att jag somnade sent och vaknade av åskan och hade väldigt svårt att somna om. Har varit i stan idag och uträttat ett ärende och sedan var jag på stan en stund med Julie och Felicia. Ikväll har jag varit väldigt sneaky och creepy för jag har nämligen åkt med google streetview hela vägen från typ där man svänger in till mitt kvarter till skolan i USA, haha, heeela vägen och det tog en stund med streetview faktiskt men i verkligheten tar det bara typ 12 minuter med buss så det är ju inte så illa!
 
Rätt kul var det iallafall för jag hittade en massa snabbmatsrestauranger typ kanske 8 minuter från mitt hus på väg till skolan haha, först var det KFC, sedan Burger King, Subway, McDonald's x2 (tror att det var 2 st iallafall), sedan fanns det faktiskt Family Fare där också vilket är ett supermarket och grocery store och sist men absolut inte minst; Taco Bell.
 
Not bad för att vara ett sånt där litet ställe som Cedar Springs är, tänk om man hade McDonald's här i byn där jag nu bor, det vore ju sick haha så jag är rätt imponerad faktiskt. Hoppas på att det finns ett froyo ställe där också som jag kanske missade haha, kommer nämligen att äta froyo varje dag om jag får möjligheten, skämtar inte för det är ju helt klart det bästa som finns, haha.
 
Japp så nu vet ni det! Nu ska jag se på film eller tvserier, eller så åker jag till mormor igen, vi får se.
Kram på er finisar!!
Postat av: JESSICA

Hej Fanny! Kommentaren kom fram, har bara inte haft tid att svara på den förrän nu, förlåt. Åh tack så himla mycket, vad snällt! Jag blev lite förvånad när jag såg mig själv där haha, men de sa ju att det var till för medier och sådant så borde ju inte blivit så himla förvånad ändå ;) Och bilden var för texten som de ville ha för att jag vann stipendiet!

Okej men vad bra! Kanske nu någon gång i veckan (vet dock inte rikigt än en dag som går, men det kanske vi kan bestämma senare i veckan?) :)

Kram!

2013-06-28 - 19:06:10
URL: http://Jessicainthestates.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0