Life is a highway, I wanna ride it, all night long.

2013-03-29 - 22:46:00
Denna dag finns det inte särskilt mycket att berätta om. Var till farmor på lunch/middag, var till kyrkogården en sväng och var hos mormor. And that's about it. Den här dagen har inte varit perfekt men så är det ibland, alla dagar kan inte vara bra dagar.

Hoppas verkligen att min amerikanska skola låter mig vara senior i high school fastän jag egentligen borde vara junior (alltså dom som går näst sista året, 16-17 åringar) men ofta händer det att 16 åriga utbytesstudenter ändå får vara seniors men det beror väl på hur mogen man är och vad skolan har för regler för utbytesstudenter o.s.v.
 
The senior year är sista året i high school och dom som går sista året kallas seniors (17-18 år) och det är då man får vara med om de roligaste grejerna som t.ex. senior skip day, senior lock-in, graduation och annat kul som bara gäller seniors.
 
Så jag hoppas på att bli senior iallafall och om jag inte blir det så är det så då, det är ju inte liksom det som avgör hur bra året blir men det hade varit roligt att få vara senior så vi håller tummarna för det!
Och förlåt för att det blir så mycket "USA-snack" nu hela tiden men jag är så taggad, det känns så nära nu och så har jag inte så mycket annat intressant att skriva om just nu så ni får försöka stå ut med mina inlägg om USA, hehe.
 
Jaja anyways, ska nog se på film nu tror jag och sedan sova, puuuuss!
 
 

If you get lost, you can always be found.

2013-03-28 - 20:26:40
 
Idag skrev jag som sagt finskaprov och det gick bättre än vad jag hade trott! Känns det som iallafall. Resten av skoldagen gick aningen långsamt och ikväll har jag varit till stan en sväng, varit ute på en promenad med hundarna och duschat.
 
Och nu är det bara 4 månader kvar tills jag flyttar till USA! Eller ja, det första avresedatumet brukar vara typ 21-28 juli, det beror väl på från år till år när skolorna börjar och så. Det känns verkligen sååå bra och att faktiskt kunna säga med 100% säkerhet att jag flyttar till USA om 4 månader känns underbart och jag börjar känna att jag så småningom är redo att åka faktiskt. Det känns som om man har förberett sig inför detta nu i flera år och snart är det dags. Dock kommer jag nog att längta ihjäl mig efter min familj & vännerna, det kommer att bli jobbigt men jag fixar det och man måste ta en dag i taget helt enkelt.
 
Har min nedräknare på telefonen på 14 augusti så om det är då jag åker så är det 139 dagar kvar!!
Är så himla taggad på att åka!

Believe and act as if it was impossible to fail.

2013-03-27 - 21:37:17
 
Denna dag har bestått av skola, jobbintervju, provläsning och så har jag varit hos mormor. Jobbintervjun gick jättebra, dock gick det riktigt dåligt när jag skulle prata lite finska, haha, blev så chockad så helt plötsligt hade jag glömt det lilla jag har lärt mig under dessa typ 8 år jag har läst finska i skolan, haha, så kan det gå! Så nästa vecka får jag veta om jag får jobbet, håll tummarna för mig!
 
Imorgon får vi äntligen påsklov och det ska verkligen bli så himla skönt, det behövs kan jag säga. Men före vi får påsklov är det en jobbig skoldag jag har framför mig som består bl.a. av finska prov. Önska mig lycka till för det behöver jag!
 
Nu ska jag så småningom gå och sova, sweet dreams.

Dreams don't work unless you do.

2013-03-26 - 22:05:00
 
Idag skrev jag som sagt religions prov och det gick rätt bra tror jag. Fick ett samtal idag också om att jag ska på en arbetsintervju imorgon, spännande...
 
Ikväll har jag gjort färdigt en inlämningsuppgift som ska inlämnas imorgon, pluggat till finska provet som är på torsdag och faktiskt varit i kyrkan, tycker att det är rätt trevligt så här runt påsken och jag vill ju ta vara på alla traditioner nu när jag fortfarande är här hemma i Finland för när jag är i USA kommer det ju inte vara de vanliga traditionerna precis.
 
Och på tal om det så har pappa mejlat med Explorius idag och dom sa att det inte går att göra områdesval längre och det kändes faktiskt rätt skönt för jag var hela tiden rädd att jag skulle ha valt fel o.s.v. så nu kan det bli vart som helst i hela USA (vilket känns superbra), förutom Alaska! Dom skrev att dom har slutat skicka utbytesstudenter dit så att komma till Alaska är omöjligt, vilken lättnad alltså!! Är så taggad nu på att få alla papper inskickade så att dom kan börja leta värdfamilj åt mig men det dröjer lite p.g.a. att jag ska till läkaren och hämta papprena först på tisdag.
 
Nu ska jag gå och sova och försöka somna tidigare ikväll, har somnat sjukt sent hela veckan, inte bra.
Sleep Well!

Monday 3/25/13

2013-03-25 - 22:44:52
 
Denna måndag var jobbigare än vad den brukar vara, min morgon var inte den bästa = humöret förstört för resten av dagen, typ. Är fortfarande sjuk och hade gärna stannat hemma idag men så blev det inte. På gymnastiken var vi vid tennis-center, vilket var helt okej och resten av dagen gick långsamt och var bara lite trött på livet, haha, nej men för lite sömn, förkylning och huvudvärk kan få en att känna så.
 
När jag kom hem åt jag middag, pluggade eftersom att vi har prov i religion imorgon, tog en powernap, gick till mormor, kom hem, kollade på tv en stund och började fixa fotoalbumet till värdfamiljen.
 
Nu ska det bli otroligt skönt att få sova, hoppas på mer sömn i natt eftersom att jag sov så dåligt natten till idag. 3 skoldagar kvar denna vecka och sedan är det äntligen påsklov. Godnatt finisar! ♥

3/24/13

2013-03-24 - 22:13:20

Igår satt jag inne och kollade på tvserier halva dagen, satt ute i den härliga vårsolen och på kvällen hade vi gäster.

Idag har jag skrivit klart brevet till värdfamiljen, valt ut bilder till fotoalbumet jag ska göra och valt vilket område i USA jag vill att mina ansökningar ska skickas till. Hade ingen aning om att man fick välja det faktiskt. Man fick då välja på: East, West, South & Midwest och jag valde Midwest. Ville inte välja West för där finns Alaska och hur stor är chansen att man kommer till Cali liksom? South skulle väl ha varit kul också men ja, jag vet inte och East har jag aldrig varit så intresserad av.

Midwest har alltid varit drömmen faktiskt så jag är superdupernöjd med mitt val och är jätteglad över att man fick önska område! I Midwest finns bl.a. Illinois, South Dakota, North Dakota, Minnesota och Wisconsin m.m. Så det här känns superbra!

Har precis blivit klar med engelska läxan och nu ska jag försöka sova, sweet dreams!

Dreams are made to follow.

2013-03-23 - 17:35:37
 
Nothing is impossible, everything is possible.

There's no regretting anymore.

2013-03-22 - 20:32:50
 
Idag har jag också varit duktig och åkt till skolan även fastän jag är jätteförkyld. Vi fick veta hur det hade gått so far i alla förhör vi har haft i samhällslära som handlar om vad som händer i världen just nu (typ nyheter och sånt) och jag hade högst medeltal i hela klassen, not bad! Känns som att jag har blivit rätt duktig i skolan faktiskt, mirakel sker, haha. De två sista lektionerna var vi i Botnia Hallen och såg på en innebandymatch mellan 9A och lärarna och efter skolan åkte jag och Felicia till Juliette, hade superkul!

Every second is a highlight.

2013-03-21 - 20:34:24
 
Jag är fortfarande väldigt förkyld och har gått runt och gnällt över det hela halva dagen. Var nämligen tvungen att åka till skolan idag så att jag kunde stryka mig på listan för Medley-solister (insåg nämligen idag att det inte skulle funka, skulle inte klara det, haha, och jag kommer antagligen att missa många musikövningar + att jag har mycket annat på gång nu o.s.v. så det var nog bäst så här) och för att lämna in ansökningshandlingar till läkaren.
 
Unnade mig en pizza idag också till middag och sjukt gott var det, haha, varför är oftast ohälsosam mat godast?? Efter jag hade ätit pizza bestämde jag mig för att gå på en halvtimmes powerwalk, efter det fixade jag lite grejer angående sommarjobb och nu ska jag se på O.C.
 
Imorgon är det fredag gott folk, feels good! Kraaam!

These days the stars ain't out of reach.

2013-03-20 - 23:13:10

Blev ganska nyss klar med ansökningarna, har hållit på i minst 4 timmar typ (har dock ätit och sånt emellanåt) men nu är jag iallafall i princip klar, imorgon ska jag begära underskrift på några papper av läkaren och sedan är jag helt klar och kan skicka in ansökningarna, not bad!

Nu är jag supertrött och har lyckats bli jätteförkyld också, usch.

Godnatt finisar!

ASSE

2013-03-20 - 17:44:00
 
Guess what guys?! Jag har fått min amerikanska organisation idag!!!!! Freakade out lite grann när jag bläddrade igenom ansökningsblanketterna som jag fick idag och såg att det stod ASSE,ASSE är alltså min amerikanska organisation. Ni kanske inte tycker att det är such a big deal, jag menar jag har ju inte fått värdfamilj än men det här är nog a big deal för mig iallafall, jag har inte hört något dåligt om ASSE heller så det här känns sjuuuuuukt bra, är så extremt glad just nu.
 
Glädjetårarna var nära, blir så emotional när det händer något kring mitt utbytesår, haha, kommer fälla glädjetårar hela året för att allt är bara så extremt nice, haha och för att inte tala om när jag får värdfamilj, kommer freaka out heeelt.

Tuesday 3/19/13

2013-03-19 - 20:28:00
Idag har jag skrivit ett spanska förhör och fått se poängen i matteprovet som jag skrev förra veckan, och jag är riktigt nöjd med resultatet med tanke på hur lite tid vi fick på oss att skriva provet. När jag kom hem åt jag middag och kollade på Hawaii Five-0, och sedan var mormor här en stund.
 
Och som ni säkert har sett så har jag bytt header och jag är faktiskt supernöjd med den! Hoppas att ni också gillar den. Nu ska jag se på O.C. och sedan sova, godnatt! ♥

Red and white stripes and a blue square in the left corner with stars.

2013-03-18 - 22:32:59
 
Nu mina vänner är anmälningsavgiften till Explorius betald, "Ja-tack"-blanketten är ifylld och kommer att skickas iväg imorgon, och det betyder att there's no turning back now. Nu är det 110% säkert att jag kommer att åka som utbytesstudent år 13/14 (i år) till USA. Det blir New York City i sommar med alla andra utbytesstudenter och sedan börjar mitt utbytesår i USA påriktigt. Jag är så sjukt glad. USA HERE I COME! ♥

STHLM

2013-03-18 - 17:28:42
 
I maj kommer jag att åka till Stockholm två gånger, första gången med mamma & Albin och då åker vi typ 5.5 och kommer hem 10.5, vi kommer att åka nattbåt båda vägarna och då får vi prova Wiking Line's nya båt också. Och det är då den 8.5 som vi ska på One Direction konserten.
 
Idag bokade pappa Stockholmresa nr2, då åker vi (tror jag) 17.5 på kvällen och kommer hem 20.5 på förmiddagen och då flyger vi faktiskt. Orsaken till att vi åker är för att vi ska på Explorius informationsmöte den 19.5, så det ska bli riktigt kul faktiskt!

You get what you work for, not what you wish for.

2013-03-18 - 17:19:12
 
Denna dag har varit rätt okej för att vara en måndag, älskar också då solen skiner när man ska stiga upp på morgonen, it makes my day, seriously, blir på mycket bättre humör då. På gymnastiken var vi som sagt på gymmet, var på ett träningspass där vi tränade typ rygg- och magmuskler och sedan skrev vi modersmål prov under 2 lektioner, och det var inte så svårt faktiskt så jag tror och hoppas på att det gick rätt bra!
 
Brev från Explorius kom idag också förresten så jag ska betala första fakturan/beloppet/summan ikväll, spännande, no turning back now liksom! Men det känns verkligen superbra.
 
Nu ska jag åka till bankomaten en sväng, sedan åka till kyrkogården och efter det till mormor. kraaaam.

Most people are paralyzed by fear. Overcome it and you take charge of your life and your world.

2013-03-17 - 20:13:00
 
Idag är det då redan söndag, vilket betyder att det är måndag imorgon, vilket i sin tur betyder skola... På gymnastiken ska vi iallafall åka till gymmet (tror jag) och så har jag prov i modersmål, usch, hatar måndagar och tisdagar.
 
Anyways, idag har jag varit på en promenad med hundarna och varit på kalas hos min småkusin aaand that's about it. Nu ska jag fortsätta att kolla på O.C. och sedan ska jag försöka gå och lägga mig tidigt ikväll. Sweet Dreams. ♥

This could really be a good life.

2013-03-17 - 12:46:41
 
 

This is the life that we choose.

2013-03-16 - 18:02:37
 
Började dagen med en god frukost och åkte sedan till stan med mamma och pappa. Gick på en promenad ner till stranden och gick runt i affärer. Efter det har vi haft gäster och jag har varit ute med hundarna en stund i det fina vädret, och ikväll ska jag bara ta det lugnt och se på en film eller någon tvserie, älskar lördagar.

When you're happy like a fool, let it take you over.

2013-03-15 - 20:45:00
 
Så skönt med fredag idag! Skoldagen var som den brukar, inget speciellt att berätta om den och efter skolan åkte jag till farfar. Ikväll har jag varit hos mormor, gammal tradition vi har på fredagar och nu ska jag äta en massa gott och kolla på The O.C.
 
Just det, vi tackade nej till min placering i Kanada idag också så nu är det faktiskt USA det blir, är så himla glad, sorry för att jag skriver det i varje inlägg men jag är bara så glad helt enkelt, går runt och ler hela tiden, det känns bara sååå bra. Kram på er finisar! ♥

14/3/13

2013-03-14 - 15:59:00

Idag fick jag mejl av Explorius och jag är antagen till deras High School program 2013/14, L Y C K A! Så idag har dom skickat iväg brevet då där det också står att jag har blivit antagen och med fakturan (som sagt) och när den är betald så får jag åka till 110% för då har jag tackat ja till platsen och ja, då är jag på väg helt enkelt. Är så fruktansvärt otroligt glad!!!

3/13/13

2013-03-13 - 20:29:22
 
Onsdag idag då, matte provet gick sådär, eller ja, det gick rätt bra faktiskt bortsett från att jag inte hann skriva klart alla uppgifter så där rök några poäng. När jag kom hem från skolan kollade jag på PLL och sedan åkte vi iväg på kalas till min småkusin som fyllde 7.
 
Explorius har fått alla papper dom behöver nu just idag och dom borde skicka iväg det där "Ja-tack" kortet där det står att man blivit accepterad imorgon, yey. Försöker också hålla "the 4 rules for a healthy summer body", gotta be in good shape när jag åker till The States för där kommer jag ju antagligen gå upp några kilo, haha, fast jag ska faktiskt försöka hålla formen även där, not too much junk food is the plan. ;) Jaja, kram på er.

So hold your head up high, it's your time to shine.

2013-03-12 - 21:14:51
 
Åkte till skolan idag som sagt och det var sjukt jobbigt, hade huvudvärk och är fortfarande sjuk men jag var ju tvungen att åka till skolan idag, hade ämnen jag inte kunde missa, så imorgon är det matte prov som gäller och jag är bokstavligen rädd, haha. Wish me luck!
 
Pappa ringde och pratade med Explorius idag och jag behöver inte åka på någon intervju eller skicka in the Student Profile för Saara på Explorius hittade den jag skrev förra året och dom behöver ingen ny. Så det enda dom behöver är läkarintyg + mitt senaste betyg och det ska pappa fixa imorgon. Och jag är muntligt godkänd nu också så när dom har fått det dom behöver så skickar dom hit "Ja-tack brevet" där det står att jag är antagen och så ska jag + mina föräldrar skriva under typ och fylla i "Ja-tack" och då mina vänner, borde jag vara på väg. Ni kan inte fatta hur sjukt bra det känns!! Är så himla glad. Snart kommer jag att få min amerikanska organisation också och då måste jag fylla i lite ansökningsblanketter och när det är klart börjar dom leta efter värdfamilj åt mig, can't wait...!! :)
 
Ska gå och lägga mig nu faktiskt, har inte sovit längre än högst 7 timmar på flera veckor så det måste det bli ändring på! God natt alla fina! ♥
 

We lose, we win, we fall to get up again.

2013-03-11 - 14:51:00
Otroligt bra, han är så sjuuukt duktig. ↑

Igår var jag på långpromenad med pappa, var hos farmor en stund och var hos mormor en stund. Idag stannade jag hemma från skolan för jag är förkyld och har huvudvärk så jag har inte gjort mycket, bara kollat på Freaky Friday typ, har sett den hundra gånger förut men den är alltid lika bra. Imorgon åker jag nog till skolan, kan inte missa matten eftersom att vi har prov på onsdag. weeell, that's all for now so ttyl.

To live is the rarest thing in the world, most people exist, that's all.

2013-03-09 - 22:14:00

Idag har jag varit på kalas till världens bästa mormor som fyller år idag och ikväll var det melodifestival. WTF Sverige. Fattar inte varför resultatet blev som det blev, jag var definitivt #teamantonewald men jaa, det var tydligen inte riktigt hela Sverige så. Men shit happens, vi får ju se hur det går i Malmö då sedan...

Resten av kvällen ska jag kanske kolla på tvserier och sedan sova.
Kram på er finisar! ♥

TGIF

2013-03-08 - 14:45:04

Händelserik dag det har varit idag. Det var som sagt skiddag vid Simpsiö från skolan så vi åkte dit direkt på morgonen. På väg dit ringde jag och pratade med hon som skulle intervjua mig från Explorius och hon sa att det blir en annan som intervjuar mig istället för henne för hon inte bor i Vasa, så vi får hålla tummarna för att den som ska intervjua mig hör av sig så fort som möjligt!

Dagen flöt på, fint väder och inte så fruktansvärt kallt var det! Sista gången vi åkte i liften så var det 2 killar framför oss som åkte "slalom" i liften och liksom stod inte stilla så när vi var nästan högst uppe så ramlar liften sönder och vi faller. Det gick ändå rätt bra och vi slog oss inte så värst hårt. Blev dock så sjukt skrämd, trodde verkligen inte att det skulle hända!

Så i bussen på väg hem ringer en reporter från Vasabladet och intervjuar mig (min pappa & min kompis pappa jobbar där så därför visste Vasabladet om det) så nu finns min bild och lite kort berättat om händelsen på Vasabladets hemsida och det kommer antagligen att stå lite om det i tidningen imorgon också.

Så mycket har hänt på 6 timmar kan man väl säga. Kom hem 1 och en halv timme tidigare än vanligt eftersom att bussen stannade på vägen till skolan så att vi som bodde i närheten fick åka hem.

Det känns obeskrivligt skönt med helg och här får ni några bilder från dagen.

Be thankful for the hard times in your life, try not to look at them as bad things but as opportunities to grow and learn.

2013-03-07 - 16:04:23

Sista skoldagen för denna vecka är avklarad och guess what? Jo, jag anmälde mig som solist till niornas medley på vårfesten! Haha, kan seriöst inte fatta att jag gjorde det men jag har alltid älskat att sjunga och velat göra detta och nu har jag chans att få uppträda inför över 1000 personer typ. Haha YOLO liksom.

Temat för medley är inte riktigt bestämt än men det blir "Gott och Blandat" eller "Filmmusik" iallafall.

Har inte hört något av Explorius idag angående intervjun men dom hör väl av sig så småningom om, gotta be patient! Och ja, om jag då åker med Explorius så är det bara 160 dagar kvar (det kan vara mindre eller mer också, beror på när avresedatumet blir), helt sjukt vad det känns nära nu.

True confidence leaves no room for jelousy. When you know you're great, you have no need to hate.

2013-03-06 - 17:51:53
 
Glömde att blogga igår så sorry about that. Igår var det en helt vanlig tisdag och idag har jag haft 3 stycken förhör och alla gick riktigt bra! Och idag hade vi fredagens schema i skolan eftersom att dom tyckte att vi missar så många fredagar nu, så vi missade onsdagens schema denna vecka, vilket är lite synd eftersom att det är bästa dagen i veckan...
 
Anyways, Explorius skickade mejl åt mig idag med min Student Profile och lite annan information så nu får jag bara vänta på ett samtal från hon som ska intervjua mig eller så ringer jag henne, vi får se. Superbra känns det iallafall eftersom att jag blev lite orolig där ett tag när jag inte hörde något av dem.. Så jag ska fylla i the Student Profile så fort som möjligt och så ska jag ta med den + en kopia av betyget till intervjun.
 
Japp, och hur jag ska spendera resten av denna kväll vet jag inte riktigt, den som lever får se. kraaaam.

Haters are confused admirers.

2013-03-04 - 20:01:55
 
 
Första skoldagen efter sportlovet är avklarad och det var faktiskt inte så jobbigt som jag hade trott att stiga upp imorse, även fastän jag somnade rätt sent igår. Vi hade badminton på gymnastiken idag så det var väl helt okej och sedan resten av dagen gick rätt fort.
 
Har gått runt med telefonen i handen hela dagen idag och som sagt väntat på ett samtal från Explorius, för senaste gången jag skickade in en intresseanmälan till dem (vilket var för typ 1 år sedan, som ni kanske kommer ihåg) var på en fredagkväll och så ringde dom angående intervjun på måndagkväll, men jag har inte hört något av dem idag, så jag känner mig lätt oroad, haha. Nej men det kan ju ta några dagar så det gäller väl bara att ha tålamod, men jag vill ju komma igång nu så fort som möjligt med allt, speciellt eftersom att det är bråttom...!
 
Så imorgon kommer jag väl också att springa runt med telefonen, hoppas verkligen att dom ringer då för dom brukar alltid vara jättesnabba med att ringa och svara på mejl o.s.v. Anyways, har pluggat i princip hela kvällen och känner mig väldigt duktig nu som har läst typ 29 sidor om psykisk hälsa, det är alltså prov i hälsokunskap som ni kanske förstod.
 
Nu ska jag gå i duschen och sedan kolla på tvserier, kram!

Never ever lose your passion to dream.

2013-03-03 - 21:24:04

Ikväll har jag varit hos mormor och ätit plättar och ja, mycket annat har inte hänt helt enkelt. Min locktång gick sönder idag också, fick en el stöt av den faktiskt, inte varje dag det händer om man säger så.

Nu ska jag kolla på The O.C. och sedan soooovaaaa, eller ja, försöka åtminstone. Sweet dreams!

You have to believe in yourself when no one else does, that makes you a winner right there.

2013-03-03 - 16:57:00
 
Idag är det då söndag och det betyder att sportlovet lider mot sitt slut, men det ska bli rätt skönt faktiskt att komma in i rutinerna igen och jag har mycket roligt att se framemot resten av våren. Och så är det ju även påsklov snart och innan dess kommer jag att ha mycket att göra med alla ansökningar och sånt till Explorius. Så det känns faktiskt rätt bra att gå till skolan imorgon och jag har ingen "söndagsångest" alls!
 
Jag hoppas på ett samtal från Explorius imorgon angående intervjun så att vi fort får göra den och sedan börja med allt pappersarbete eftersom att det är ganska bråttom p.g.a. att jag är så sent ute. Men först måste vi ju se om jag blir accepterad av Explorius, och det borde jag ju nog bli, haha, jag blev ju faktiskt det förra året och då var jag omogen och engelskan var sämre hahaha, nej men det här kommer nog att gå riktigt bra, hoppas vi iallafall. hehe.
 
Är dock faktiskt lite orolig över att inte bli accepterad eller att få Alaska, men att något av det här händer är väldigt ovanligt faktiskt. Bli accepterad blir man i princip alltid så länge man har godkänt i alla ämnen i skolan och att få Alaska händer vääääldigt sällan, man får typ bara det om man har önskat det sa dom på Explorius åt mig så det borde jag inte behöva oroa mig över heller.
 
Och så måste jag ju bli accepterad av min amerikanska organisation och när jag har blivit det så börjar dom leta efter värdfamilj åt mig!!!! Så det enda jag går och tänker på är USA nu, är ju inte ens accepterad än och allt sånt men jag är bara så sjukt glad. After rain comes sunshine, you know. :)

Don't let negative pictures play on the movie screen of your mind. You own the remote control. All you have to do is change the channel.

2013-03-02 - 11:41:00
 
Idag har jag faktiskt redan varit på en långpromenad med familjen & hundarna i skogen, måste ju passa på nu innan snöovädret kommer. Och nu ska vi till stan en sväng och sedan iväg till farmor på lunch. ttyl

Never say you have faild until you have reached your last attempt, and never say it's your last attempt until you have succeeded.

2013-03-01 - 20:36:00
 
Guess what? Jag har skickat in en intresseanmälan till Explorius idag!!!!!!!!!! Och som det ser ut nu så åker jag med Explorius till USAAAAAAAAAAAA!!!!! Jag är så sjukt otroligt glad! Ni kan inte fatta hur sjukt lycklig jag är. Så snart är det dags för intervju, igen. Blir min fjärde intervju med "utbytesorganisationer", haha och min andra med Explorius. Men det är bråttom med ansökan och allt sånt eftersom att jag är så sent ute nu så jag kommer att ha mycket att göra de kommande veckorna men det är sååååå värt det!!!! Det här betyder allt för mig och tanken på att jag kommer att vara med alla andra fina Explorius utbytesstudenter i sommar i NEW YORK gör mig så sjukt lycklig. This is all I've ever wanted. This is really happening. HAPPINESS!
 
Så jag kan inte riktigt tänka på annat nu just, är bara så sjukt glad, går runt och ler hela tiden fastän jag inte är accepterad eller nått ännu men jag blev ju faktiskt accepterad av Explorius senaste gången jag sökte och dom kom faktiskt ihåg mig nu så det här ska nog gå bra.
 
Mycket annat har inte hänt idag men det här räcker för mig, haha. Har inte rört mig utan för huset, bra jobbat, verkligen. Nej men imorgon får jag ta en låååång powerwalk istället, känner mig motiverad att komma igång med det nu igen.
 
Nu är mormor här så jag ska gå och umgås lite med henne, kram på er alla fina!
 
 

The more you dream, the farther you get.

2013-03-01 - 12:13:00
1. Hur gammal är du? 15½ hehe, den där halvan är ytterst viktig! (fyller ju 16 om typ 3 månader så, hihi)
2. Hur gammal känner du dig? Ibland 65+, ibland 20, ibland 15½ och ibland 10 typ, haha.
3. Vad har du gjort i dag? Inte mycket, kollat på tv, sminkat mig & allt sånt och läst bloggar.
4. Vilken film såg du senast? Ingen aning men troligen Sune i Grekland haha.
5. Vem ringde du senast? Mormor, tror jag.
6. Är du besatt av någonting? Tvserier, USA och Instagram.

7. Är du rädd för blod? Nope
8. Beskriv platsen du befinner dig på just nu? Jag befinner mig i mitt rum och det är ljust, vita/ljusgråa väggar, massa tavlor, USA flagga i taket, vet inte vad jag ska skriva här, konstig fråga, haha lol.
9. Kan du nämna fem statsministrar under 1900-talet i Sverige? Nej
10. Googlade du för att få fram svaret på föregående fråga? Nej det gjorde jag inte eftersom att jag inte svarade på frågan...........
11. Vilken färg är dominerande i din garderob?Vit
12. När vaknade du i dag? 8, haha
13. Vilken är din favorithögtid? Julen, älskar allt med julen och har värsta "Christmas-spirit" då! Men jag kommer säkert att älska Thanksgiving också eftersom att I love foooood.
14. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? USA, såklart!
15. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? Hangö, hahahaha
16. Hur vill du tillbringa din pension? Jag ska bo någonstans i USA, antingen i samma stat jag bodde i under mitt utbytesår eller i Californien/ Florida med min kära man. Jag ska spela golf, åka till Thailand & Paris ofta, läsa tidningar, lösa korsord och umgås våra mina barn och barnbarn. :)
17. Vad lyssnar du på just nu? Ingenting nuförtillfället.
18. Har du någon gång brutit ett ben? Nej!
19. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? Bröd, yoghurt, smör, bröd och frukt.
20. Vem är din favoritkändis? One Direction (Harry Styles♥♥), Britney Spears, Demi Lovato, Michael Jackson, Taylor Swift och Hunter Hayes.
21. Vad är du på för humör just nu? Ganska bra humör faktiskt!
22. Vilka världsdelar har du varit i? Europa och på Turkiets Asiatiska sida.
23. Snarkar du? Nej!
24. Vilka yrken har du provat på? Städerska, jobba i djurbutik, jobba på dagis och jobba med åldringar!
25. Hur går du helst klädd? Svarta jeans och vit tröja.
26. Vilket stjärntecken är du född i? Är född i juni så jag är tvillingarna.
27. Vilket är ditt favoritgodis? Choklad och surt godis.
28. Vad sa du senast? Ingen aning, pratar så mycket så jag vet faktiskt inte.
29. Vilket är ditt bästa ämne i skolan? Engelska och musik.
30. Vad har du på dig just nu? Svarta jeans och vit "skjorta/blus".
31. Vilken är din favoritaffär? Ginatricot, men sen när jag kommer till Amerikkkaaaa kommer nog Victoria's Secret, Hollister & Forever 21 bli favoriterna.
32. Vad har du för storlek i kläder? 36
33. Vad har du i dina fickor? Telefonen
34. Vad köpte du senast? En tröja
35. Hur många gånger har du flyttat? 4
36. Om du var fast ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med? iPhonen, datorn och mina hundar.
37. Är du morgon- eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska helt klart!
38. Senaste filmen du såg på bio? Sune i Grekland
39. Har du blivit sydd någon gång? Jepp
40. Har du någon gång badat naken utomhus? Jaa, haha.
41. Vad åt du till frukost? Smörgås + äppeljuice
42. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? Jag var 5½ år gammal, hade ganska nyss fått en lillebror & jag gick på dagis och jaa, that's about it.
43. Har du någon gång åkt dit för fortkörning? Nej nej.
44. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? Ingen aning.
45. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? På mitt nattduksbord.
46. Vad var det sista du åt? Choklaaad...
47. Vem är världens vackraste kvinna? Britney Spears, Cheryl Cole & Rachel Bilson.
48. Är du blyg? Det skulle jag inte våga påstå, så nej.
49. Vilken var den sista konserten du var på? Vet faktiskt inte, det är länge sen sist.
50. Vad heter du i andranamn? Inez
51. Har du varit med om en bilolycka? Nej
52. Har du något bevarat en hemlighet inom dig som ingen annan vet? Joo
53. Vilken är den roligaste träningsformen? Springa på "springmattor" (heter det så?) och spinning.
54. Har du några husdjur? Japp, två hundar ♥
55. Vill du gifta dig? Självklart! Har alltid drömt om ett stort bröllop i en fin kyrka, alla nära och kära är på plats och sedan åka på bröllopsresa till typ Paris, Bahamas eller Asien. ♥
56. Var växte dina föräldrar upp? Pappa i Vasa och mamma här i Solf.
57. Har du någon gång ringt polisen? Nej.
58. Har du svenskt ursprung? Njaa, är ju född i Stockholm och har massa slätkingar i Sverige men jag tror inte att det räknas så nej, tyvärr.
59. Har du, eller har haft, något smeknamn? Jaa, Fanne, haha lol.
60. Vilka är dina största svagheter?  Jag har svårt för att säga nej, jag stressar väldigt mycket, gör saker i sista sekund, har väldigt svårt att "let go", både när det gäller händelser, saker och människor, hoppas att ni förstod vad jag menar.
 
Och btw, jag hittade den här listan på itaktmedhimlen.blogg.se.
 
RSS 2.0