Good times become good memories and bad times become good lessons.

2014-04-23 - 17:26:00
Hoppsan här har det varit tyst väldigt länge meeeen har inte gjort något speciellt heller så ni har inte riktigt missat något. Förra skolveckan gick ganska fort, sen fick vi påsklov och jag gjorde väl ingenting speciellt men fick iallafall håret färgat och klippt lite grann. Igår var det omtagningar efter skolan och vi hoppas som vanligt på godkänt!
 
Bara 38 dagar kvar till sommarlov, helt sjukt, vart for det här året egentligen? Kraaam!
 
 

My head's under water but I'm breathing fine.

2014-04-14 - 20:04:00
Idag har det varit en jobbig och helt enkelt inte en bra måndag, but then again vilka måndagar är bra måndagar? Iallafall så var jag bara hemma och tog det lugnt hela helgen och har en rätt skön vecka framför mig med bara 4 skoldagar varav en då redan är avklarad. På torsdag slutar vi tidigt och sen får vi påsklov så denhär veckan och nästa vecka kommer antagligen flyga förbi ganska fort och sen börjar valborg och resan till varmare breddgrader närma sig, tror att semester är något jag är i rätt stort behov av så det ska bli nice.
 

Life fails to be perfect but never fails to be beautiful.

2014-04-12 - 00:22:06
Idag har det varit en ganska stressig men bra dag. Började dagen med sovmorgon, fick skjuts till bussen och tog den in till stan. Sprang på stan och köpte skor & provade kläder tills jag insåg att klockan var ganska mycket så slängde i mig lunch på några minuter och sprang till skolan. Hade två lektioner och åkte sedan hem.
 
Fick sen reda på att jag hade fått sommarjobb en hel månad, bästa känslan! Cash is king as you all know. Och ikväll har jag varit hos mormor och umgåtts med pappa som fyllde år idag (igår om vi ska vara riktigt exakta).♥
 
Är sjukt trött efter en lång skolvecka så ska släcka av datorn nu och sova, godnatt!

Incredible change happens in your life when you decide to take control of what you do have power over instead of craving control over what you don’t.

2014-04-09 - 18:35:31


Blev godkänd i alla prov och provet som hade gått bäst var för ovanlighetens skull finska haha så jag är nöjd! Slutade redan lite efter tolv, sprang på stan en stund och köpte lite smått och åkte hem. Sen dess har jag inte gjort så mycket och nu ska jag se på serie, försöka göra läxorna, duscha och sen sova, so long! 

I'm so dizzy, don't know what hit me, but I'll be alright.

2014-04-08 - 18:58:00
 
Nya perioden är i full gång och som vanligt i gymnasiet så kör man ju på till 100% direkt och det verkar som att min motivation verkligen är allt annat än på topp nuförtiden. Sommarlovet och annat kul närmar ju sig vilket gör att man kanske känner sig lite extra rastlös. Iallafall så känns den här perioden mycket bättre än den förra eftersom att den var helt hopplös för slutar t.ex. bara sent en dag i veckan nu och förra perioden slutade jag sent alla dagar så bara det är ju en stor förbättring!
 
Annars händer det väl ingenting speciellt just nu, har responsdag imorgon vilket betyder att vi får ut alla prov från förra perioden och det är ju alltid lika nervöst haha men vi hoppas iallafall på godkänt i allt!

Risking it all, though it's hard.

2014-04-06 - 23:04:51
Bloggar en gång i veckan nuförtiden verkar det som, bra jobbat! Nejmen har haft mycket med prov och sånt denna vecka så därför har bloggen som vanligt blivit lidande. Hade trots det en rätt skön vecka med korta skoldagar och även lediga dagar, sen kom Felicia hit i torsdags och åkte hem idag och vi har väl inte gjort så värst mycket, blev lite festligheter igår men dock sög det så det finns inte så mycket mera att säga om det och annars har vi väl bara tagit det lugnt de senaste dagarna. 

Imorgon börjar period 5/5 vilket känns helt sjukt!! Tyckte nyss att vi var på period 3/5 och man visste inte hur man skulle överleva resten av skolåret men tydligen hittade man ett sätt att överleva på and here we are, sista perioden är här och det är 55 dagar kvar tills sommarlov, livet kunde vara värre med andra ord!

Nu ska jag sova så att jag orkar med morgondagen, kram!
RSS 2.0