23.12.2014

2014-12-23 - 14:38:00
 
Bättre dagar har man haft men vi har iallafall jullov vilket är jätteskönt! Det har hänt mycket under den senaste veckan. Klippte Felicias hår och det gick riktigt bra, fick min utväxt färgad men dock var jag tvungen att färga det två gånger för det misslyckades den första och blev heller inte riktigt bra den andra gången men lyckades få problemet löst med silver schampoo och lite sånt, tack och lov! Funderar dock på en förändring efter nyår men vi får se vad det blir till..
 
Fick färga ögonbryn och fransar i skolan i tisdags och jag blev såå nöjd! Brukar ju annars också färga ögonbrynen på mig själv men det var väldigt länge sen sist jag färgade fransarna så det var jättekul att få det gjort. Sen gjorde vi frisyrer på varandra och färgade några tofsar i förra veckan (om jag inte minns fel) och i torsdags hade vi en liten julfest med treorna och vuxenstuderandena.
 
I fredags lackade vi bara naglarna på varandra och fick göra parafinbad och hade en riktigt kort skoldag och sen fick vi jullov. I lördags kom Sofia och Felicia hit och så for vi till Petalax och hade en riktigt kul kväll! Sofia sov här tills igår och idag har jag försökt städa lite men mycket annat har jag varken orkat eller hunnit med hehe. Imorgon är det redan julafton och själv har jag fortfarande typ ingen julkänsla alls men den hinner väl kanske komma ska vi hoppas! Hoppas att ni alla får en jättefin jul, kram♥

For the first time in years I feel good as hell.

2014-12-13 - 16:03:07
Har inte bloggat på sjukt länge och får verkligen skämmas över hur dåligt jag sköter om bloggen men har så fullt upp hela tiden så det finns typ ingen tid för det haha. Iallafall så för 2 veckor sedan for jag till Sofias trakter på fest och hade jättekul! Sen förra veckan var jag mycket på internatet och i skolan har vi mest färgat och klippt hår, och så har jag även klippt Sofias hår ganska mycket kortare. Förra helgen var Felicia här och sen har jag varit mycket på internatet även denna vecka och så har jag haft prov, fått börja senare 2 dagar den här veckan, varit på en liten släktträff (eller vad man ska kalla det), varit och ätit med klassen till Rosso och så var det Lucia firande i skolan igår.
 
Och under allt detta har jag varit sjuk, först blev jag förkyld för några veckor sedan, sen hade jag feber för någon vecka sedan och nu hostar jag jättemycket så om det inte blir bättre är jag tvungen att gå till en läkare på måndag. På måndag ska vi ha hårmodeller i skolan för första gången och klippa är vad vi ska göra så Felicia har varit snäll och gått med på att ställa upp som min modell, så jag får börja lite senare på måndag för vi får börja vår skoldag när modellen kommer och sen får vi sluta när vi är klara, skönt!
 
Ska försöka få håret färgat nu i helgen också eftersom jag tvivlar på att det kommer bli av under den kommande veckan och så vill jag ha det fixat till julfesten och tills nästa helg! Men nu ska jag iallafall ta det lugnt och försöka friskna till och kanske slå in några julklappar om jag orkar, puss & kram.
RSS 2.0