No matter what. Nobody can take away the dances you've already had.

2014-06-28 - 17:14:00
Tänkte berätta lite om dagarna som varit så i torsdags kommer jag inte riktigt ihåg vad jag gjorde men det var väl inget speciellt då antagligen och igår var jag till stan en sväng på morgonen och fyndade en ny jeansjacka på rean, åkte sen till stan igen för att köpa lite grejer med pappa och sen på kvällen var jag hos mormor.
 
Idag började jag dagen med att vakna av en mardröm haha inte bästa sättet att vakna på kanske och sen dess har jag inte gjort något vettigt utan bara solat och tagit vara på det fina vädret för man vet ju inte hur länge det håller i sig... Nästa vecka är min sista lediga vecka för sen jobbar jag enda fram tills skolan börjar, sad but true så får hoppas på att det blir ännu varmare väder nästa vecka så jag hinner njuta lite innan jag börjar jobba. Kram!

There will come a time when you realize that it just ain't worth it anymore. And that's when you can finally move on.

2014-06-25 - 00:42:39


Var till stan med mami igår och lunchade men började må dåligt så vi åkte hem ganska fort. Mådde bättre idag så åkte till stan igen med mamma och mormor och köpte lite smått och gott. Efter det har jag bara tagit det lugnt, sett på tv och varit i duschen. Nu måste jag verkligen sova om jag ska komma mig upp nångång imorgon, gonatt finisar!

New

2014-06-23 - 00:14:46
Största delen av min shopping från Sthlm.

What screws us up most in life is the picture in our heads of how it's supposed to be.

2014-06-22 - 16:55:00
Vaknade ganska sent som vanligt igår eftersom att jag har lyckats svänga dygnet ganska rejält nu under sommarlovet haha but who hasn't? Åkte sen på lunch till mormor och efter det kom Felicia och Nina hit. Gjorde oss i ordning för kvällen och åkte sen till faggen. Tyvärr regnade det stundvis hela kvällen och var själv inte heller så jätte taggad inför kvällen så det kunde ha blivit bättre men hade väl ändå en helt okej kväll.
 
Vaknade sent även denna morgon och åt brunch, efter det har jag varit på en promenad med ena hunden och försökt klura ut vad jag ska göra med mitt liv. Har jättemycket ångest och vet inte alls vad jag ska göra med skolan, åhh livet är så komplicerat ibland.

Fear is stupid.

2014-06-20 - 20:57:00

Kom hem i måndags och för att vara helt ärlig har jag faktiskt inte gjort så mycket sen dess men har helt enkelt inte kommit mig för när det gäller bloggningen hehe. Hade en jättebra resa iallafall och det var skönt att vi var 5 hela dagar i Stockholm denna gång så att man inte var tvungen att stressa jättemycket för att hinna med allt. Konserten var i fredags och One Direction var sjukt bra live som alltid! Till och med bättre live än på skiva, helt otroligt. Stod riktigt nära denna gång, kanske typ 12-16 meter ifrån dem så det var ju helt amazing! Går ej att beskriva.
 
Från en sak till en annan så är det ju midsommarafton idag vilket antagligen ingen av er har missat men tänkte påpeka det ändå. Så jag har varit på villan med familjen och nu sitter jag bara hemma och vaktar vår nyopererade hund. Imorgon blir det lite festande iallafall och just nu skiner solen så vi får verkligen hoppas att det håller i sig! Glad midsommar! ♥

Turkiet bilder

2014-06-20 - 20:17:39

You'll never get over it, but you'll get to the point where it doesn't bother you so much.

2014-06-09 - 19:30:04

Planerna för födelsedagen blev tyvärr  inställda pga. att jag var sjuk och folk fick förhinder men Felicia kom iallafall till mig och sov i fredags och sen i lördags när det var min riktiga födelsedag hade jag kalas för släkten. Idag har vi kört ner till Åbo och tar strax båten över till Stockholm, ska bo hos Daniela och för andra gången se One Direction live så det ska bli skojj! Far hem med nattbåt på söndag så är väl hemma på måndag nångång men vi hörs när vi hörs, kram! 

Everyone should smile. Life really isn’t that serious. We make it hard. The sun rises. The sun sets. We just tend to complicate the process.

2014-06-04 - 17:26:37
Jaa livet flyter på och sommaren är igång! De senaste dagarna har jag bara solat och tagit det lugnt så har därför inte riktigt haft något att blogga om. Har också lyckats bli sjuk, har haft sjuk hals som nu har övergått till hosta och det är mycket möjligt att även en förkylning är på väg, tyvärr... På lördag är det min födelsedag, sista gången jag fyller "omyndigt" hehe så planerna för hur det ska firas är spikade och förhoppningsvis blir det riktigt bra! Borde kunna se mina betyg imorgon också så det lär ju bli intressant haha...

Skolavslutning 2014

2014-06-01 - 22:02:00
Gårdagen började med att fara på lillebrors skolavslutning som började redan kl. 9 så det blev tidig väckning och lite sömn. Min egen avslutning började kl. 12 och den var inget speciellt alls utan bestod bara av studentdimission och vi fick inte ens ut våra betyg... Sen åkte jag hem och började så småningom göra mig i ordning inför kvällen och så kom Felicia och Angeliqa hit och så for vi till Fagerö. Hade en riktigt trevlig kväll med (som alltid) en massa härliga människor! Felicia sov sen här som vanligt och efter att hon for hem har jag bara sett på serier, varit på promenad med hundarna och varit i duschen. Bjuder på några bilder från gårdagen. ↓
 
RSS 2.0