Summer 2013 was fine, but summer 2014 is where it all will begin.

2014-05-31 - 00:06:40
Imorgon (eller idag om man ska vara riktigt exakt) är det skolavslutning!!!!!!!!! Känns helt sjukt att det är redan imorgon och den senaste månaden har gått så otroligt fort. Tyckte att det just var sommar men samtidigt känns det ändå som att det var ett bra tag sedan med tanke på allt som har hänt sen dess... Iallafall har det varit ett fullspäckat år rent ut sagt fullt av ups & downs men nu är det vi har gått och väntat på hela året äntligen här, och lyckan är total. Nu kör vi sommar 2014!!There are far better things ahead than any we leave behind.

2014-05-26 - 11:15:00
Kom hem för typ en timme sen efter att ha skrivit mitt sista prov i gymnasiet, underbart!! Dock kommer jag ju att försöka mig på kombi om jag byter skola så det är ju gymnasie prov då också men ändå, slipper ju en massa ämnen iallafall så det ska bli skönt. Vädret var helt underbart nästan hela förra veckan och man har kunnat sola varje dag ända tills igår... Tyvärr kan man ju inte påverka vädret men hoppas verkligen på sol och värme tills lördag! Var bara hemma och tog det lugnt i helgen och den här veckan kommer säkert att gå jättefort p.g.a. både korta och lediga dagar så det är bara att stå ut i 5 dagar till nu och sen är äntligen sommaren här påriktigt. ♥
 

Sometimes you have to create your own sunshine.

2014-05-21 - 20:28:09

Bild från förra veckan när det ännu var grått och kallt.

Provveckan är igång och jag har haft fullt upp hela veckan med långa inlämningsuppgifter och prov, usch då men annars är provveckor det bästa som finns eftersom att skoldagarna då är bara en timme långa. Började först 11:25 idag så fick sovmorgon och var hemma redan klockan ett och gick genast ut och solade, älskar vädret vi har just nu, underbart!

Ikväll har jag inte alls fått lika mycket gjort som jag hade hoppats på och nu ska jag se på serier som vanligt, vi hörs! These streets will make you feel brand new, big lights will inspire you, let's hear it for New York.

2014-05-20 - 15:33:15
#throwback

There are so many reasons to be happy

2014-05-18 - 16:17:00

Igår var det Åminne säsongsöppning som ju var väldigt efterlängtat och det känns som att sommaren har börjat påriktigt, äntligen alltså. Hade en helt bra kväll som spenderades med härliga människor! Idag vaknar man upp till finaste vädret där ute och det har varit riktigt varmt och härligt så dagen har spenderats ute i solstolen och nu har jag gjort en del skoluppgifter som skulle göras, dock har jag typ 5758 kvar vilket inte är lika kul men ska försöka få det mesta gjort så fort som möjligt nu så vi kan ta sommarlov nångång! Hoppas allt är bra med er!

Onsdag 14.5

2014-05-14 - 16:06:00
Inträdesprovet idag gick riktigt bra! Det bestod av en gruppdiskussion, skriftlig uppgift och intervju. Så om en månad borde beskedet komma om vart man har sluppit in, spännande..
 
Inträdesprovet gick snabbt så jag kom hem ganska tidigt och har kollat på tv, varit ute på en promenad med hundarna, gjort lite andra sysslor och gjort några skoluppgifter (har nämligen typ 304974 att göra före sommarlovet) så med andra ord har jag faktiskt fått en hel del gjort! 
 
Igår hade jag sista långa dagen i skolan så nu är resten bara korta dagar och sen under provveckan blir det riktigt korta dagar, vem hade kunnat tro att provveckorna skulle bli det bästa med gymnasiet? Haha. Skämt och sido. 17 dagar kvar till sommarlov så det är bara att kämpa lite till nu, freedom is near haha, puusss!!


Whatever life gives you, even if it hurts, just be strong and put on your game face. Strong walls shake, but never collapse.

2014-05-12 - 18:08:00
 
Bloggade inte heller under resan haha men vem är förvånad? Kom hem ganska sent igårkväll p.g.a. försenat plan, gick i duschen och gick sen och la mig i egen säng, underbart. Har haft en superbra resa trots dåligt väder nästan hela veckan men det var otroligt skönt att få komma bort lite och få en paus från vardagen för det behövdes verkligen kan jag säga. Älskar Turkiet och har gjort det sedan första gången jag satt min fot där, härliga människor, annorlunda kultur och så ligger ju största delen av landet i Asien och inte i Europa vilket också är ett plus hehe för ingenting är ju alls lika strikt där som här!
 
Imorse var det obeskrivligt jobbigt att stiga upp men mamma var snäll och skjutsade mig så jag fick sova lite längre. Skoldagen gick fort och hade bara två lektioner p.g.a. att den ena blev inställd. Har dock sjukt mycket skolarbete att göra och har ingen aning hur jag ska hinna och komma ihåg allt! Sen på onsdag ska jag till YA på inträdesprov till närvårdare och nästa vecka börjar provveckan och sen är det sommarlov, helt sjukt vad fort tiden går!
 

Always believe something wonderful is about to happen.

2014-05-03 - 19:31:32
Idag har jag varit och handlat med mamma och lillebror en sväng och så har jag faktiskt fått en hel del packat. Imorgon måste jag göra skoluppgifter och packa det sista och sen far vi, massa kramar! 

You cannot change what you refuse to confront.

2014-05-02 - 21:08:00
Har ingen aning om varför jag hela tiden glömmer bort att jag har en blogg haha?? Tycker ju om att blogga men livet kommer liksom emellan ofta nuförtiden haha så jag bara glömmer bort det... Men det har väl inte hänt så jättemycket speciellt heller de senaste dagarna/veckorna. Förra helgen var Felicia här tror jag och vi gjorde väl inte så mycket speciellt. Sen så har den här veckan gått riktigt riktigt fort eftersom att det då var Vappen i onsdags och själv hade jag nog en ganska bra kväll med fina människor hihi!
 
Började kvällen med förfest hos en kompis, sen gick vi till Hoviska och var där några timmar men det blev så sjukt kallt så vi gick till Hese på mat och sen hem och sova. På 1:sta maj gick vi (när jag skriver vi betyder det oftast jag och Felicia haha) på torget som vanligt men det var bara kallt och jobbigt att trängas med en massa folk så vi orkade inte vara där så länge.
 
 
Idag hade min "kära" skola vanlig skoldag till skillnad från många andra skolor så det var väl lite jobbigt kanske men som tur var började jag först 11:25 och fick skjuts av mamma och slutade sen 14:05 och tog bussen hem så det var ju ändå inte så farligt. Ikväll har jag varit på en promenad med hundarna och hälsat på mormor och imorgon ska det packas för på söndagkväll bär det av till värmen vilket ska bli sååå skönt!!
 
Så förhoppningsvis hörs vi innan dess men annars ska jag nog uppdatera därifrån har jag tänkt och tar med kameran så ni får se lite bilder med bättre kvalité sen när jag har kommit hem! Men om vi inte hörs så hörs vi väl under resans gång, puuuss!
RSS 2.0