24.11.2014

2014-11-24 - 18:49:00
Förra veckan var en spännande vecka kan man säga... Som majoriteten av (åtminstone) Österbottens befolkning vet så var det en del "händelser" vid internatet i onsdags och torsdags och ifall ni av någon orsak ha missat det så är det bara att gå in på Vasabladet t.ex. för jag tänker inte dra hela historien här. Hur som helst så stängde internatet p.g.a. det i torsdags så nu är alla tvungna att bo hemma. För mig var det ju inte hela världen som inte har så långt till skolan men det finns ju många som det var mycket värre för som måste försöka lösa det på något sätt eller helt enkelt stanna hemma!
 
Modevisningen på mässan i torsdags gick iallafall riktigt bra och sen blev jag och Sofia intervjuade av Vasabladet på eftermiddagen. Sen sov Sofia hos mig och i fredags kommer jag inte riktigt ihåg vad vi gjorde i skolan hehe och sen efter skolan var Sofia här en stund, var och firade min morbrors födelsedag lite grann hos mormor och sen for jag till Kevin på lite festligheter haha. Kul kväll blev det iallafall!
 
I lördags for jag till stan och köpte lite tidiga julklappar åt mig själv haha som ni ser på första bilden och idag började vi först kl. 9 vilket var väldigt skönt, skoldagen gick fort och vi gjorde inte så mycket och så fick vi sluta redan kvart över 1 woho, och sen for jag och Sofia till Kevin en stund. Kom hem för lite mindre än 1h sen och ska bara ta det lugnt resten av kvällen och försöka somna någolunda i tid ikväll eftersom jag har skola kl. 8 imorgon... Kramkram!

Never regret anything because at one point it was exactly what you wanted.

2014-11-16 - 21:54:53
I torsdags fick vi sitta som modeller åt treorna för nu på torsdag ska vi nämligen vara modeller på know how mässan så det var en övning inför det, och resultatet ser ni på bilderna som trean som fixade mig tog, riktigt bra blev det tycker jag! I fredags hade vi typ företagsamhet hela dagen så vi pratade om praktik, eller ja IA som det kallas för idag och lite annat i den stilen.

Tog helg redan kvart före 1 och i helgen har jag inte gjort mycket alls. Bara tagit det lugnt och sovit mycket vilket verkligen behövdes så nu känner jag mig redo för en ny vecka! Den här veckan händer det ju en hel del skoj också, på onsdag borde vi ha distansstudier hela dagen förutom första lektionen så det är ju himla skönt och sen på torsdag har vi ingen skoldag utan vi är bara på mässan så har en rolig vecka framför mig. Hoppas allt är bra med er! 

My goal is to build a life I don't need a vacation from.

2014-11-12 - 20:16:32
Skolveckan har hittills gått helt bra, mycket teori har vi dock denna period så vi gör inte så mycket praktiskt men det gör inte så mycket eftersom att man ju måste ha teori nångång. Idag var vi i datasalen nästan hela dagen och imorgon ska vi faktiskt få tvätta varandras hår och så får vi väl se vad annat som händer. Imorgon kanske jag sover vid internatet också eftersom jag inte alls har varit där denhär veckan och sen är det fredag och helg, skönt! Och det är inte så länge kvar till jul heller, ååh längtar hihi. Kraaaam♥

Nothing's ever what we expect.

2014-11-09 - 13:10:56
Kemi provet som jag hade i tisdags typ? gick riktigt bra faktiskt, hade ju bara 2 prov denna period, engelska och kemi och båda gick jättebra så jag får vara nöjd! Blev dock sjuk i onsdags och var väldigt sjuk i torsdags och fredags men bestämde mig ändå för att fara på fest i fredags and so I did och hade faktiskt en riktigt kul kväll så det var väl nog värt det! 
 
Igår sov jag länge och sen for vi till farmor och hälsade på. Efter det gjorde jag inte mycket, var en sväng till mormor också men annars tog jag bara det lugnt. Idag är det ju farsdag så väckte pappa med presenter imorse och nu är farfar här och vi ska äta lunch så småningom. Sådär annars så hade vi ju börjat med frissa perioden imorgon men vaknade imorse till ett meddelande av min lärare som skrev att vi får vara lediga imorgon och göra en distansuppgift istället så dit for söndagsångesten hehe såå skönt!!

 

Sometimes you need someone to carry you home.

2014-11-03 - 21:55:12
Det känns som att det är fullt upp mest hela tiden nu och värre lär det bli eftersom det här är sista veckan av kombi perioden så nästa vecka är vi tillbaka i salongen igen. Och jag har väl lite blandade känslor kring det eftersom jag har fått vara ledig så mycket nu denna period så känns det jobbigt att återgå till 7h långa skoldagar men självklart har jag saknat salongen också, och vi börjar med färglära denna period så det ser jag väldigt mycket framemot! Schemat har vi fått nu också och det såg riktigt bra ut faktiskt så jag är nöjd.
 
Annars så hade jag lite planer för denna helg men det gick inte som planerat tyvärr så det blev en lugn helg istället. Felicia kom hit i lördags och sov här tills idag så det var riktigt trevligt. Sjuk hals har jag haft i flera dagar också och bättre har det inte blivit så får försöka friskna till för att vara sjuk är verkligen det sista jag har tid med just nu!
 
Ikväll har jag läst på kemi prov som jag har imorgon och försökt göra det hela lite trevligare med att ha en massa härliga doftljus tända och sen har jag också hunnit vara hos mormor en stund. Imorgon har jag då som sagt prov och efter det stannar jag på internatet och kommer väl hem på torsdag typ, vi får se.. Kramkram!
RSS 2.0