Don't fear the future and don't regret the past.

2014-10-26 - 18:04:00
Märker att jag slänger in ett inlägg högst en gång i veckan nuförtiden, bra jobbat! Nej men kan ärligt säga att jag glömmer helt bort bloggen under vardagarna för är mycket på internatet och där har jag knappt något internet osv osv så hoppas ni har lite förståelse för det men fattar om ni tröttnar också för har sett att ni blir bara mindre och mindre men jag får skylla mig själv hehe.
Orsaken till att jag fortfarande bloggar är väl för att sen kunna blicka tillbaka och se vad jag har gjort så därför bloggar jag fortfarande lite nu som då, för min egen skull helt enkelt men självklart också för er få läsare som fortfarande är kvar haha! Iallafall så är första veckan efter höstlovet redan förbi och själv har jag haft väldigt lite skola denna vecka men har ändå varit vid internatet största delen av veckan. Hade engelskaprov i fredags som gick så mycket bättre än vad jag hade trott! Kombi är definitivt lättare än gymnasiet men samtidigt är det ju lätt för mig att säga eftersom jag knappt har några lektioner alls... Men proven är iallafall lättare än i gymnasiet så det är ju toppen!!
 
Har haft lite smått leidon nu som då hela veckan men trots det har det varit en bra vecka, det är bara att tänka positivt och försöka vara upptagen med annat så hinner man inte ha leidon hihi. Planerna för morgondagen är lite oklara, är ledig hela dagen så ska väl sova länge och ta det lugnt och sen på kvällen får vi se vad som händer. Några släktingar från Sverige är här så troligen ska vi väl träffa dom och därför kanske jag inte far till internatet imorgon men ja, vi får se vad som händer. Och så får vi se om jag blir bättre på att blogga också nångång i framtiden, har inte riktigt inspiration eller lust just nu men får säkert tillbaka inspirationen till bloggen så småningom. Eller det ska vi hoppas på iallafall! Kram på er finisar! ♥
 

First we feel then we fall.

2014-10-19 - 16:35:19

Idag har jag haft leidon hela dagen, dock vet jag faktiskt inte riktigt varför men tydligen är idag ingen bra dag men man måste ju få ha sämre dagar ibland också. Men iallafall i onsdags var jag och storhandlade med mamma och färgade håret på kvällen, bytte nämligen till en ny nyans, lite mer "gråblond" om man säger så, blev riktigt nöjd! Dock tror jag att jag ska försöka få det ännu mera grått så får se när det blir av, kanske väntar tills nästa gång jag ska färga utväxten..

I torsdags kommer jag inte riktigt ihåg vad jag gjorde och tidigt på fredag morgon kom Sofia hit och sen lite senare kom också Felicia och sen på kvällen for vi till petalax och hade en riktigt bra kväll! Sen igår var Felicia och Sofia här halva dagen och sen efter att dom for hem såg jag typ bara på tvserier, var såå trött haha. 

Idag har vi haft flera bekanta här som har varit och fixat ögonbrynen eftersom en bekant är riktigt duktig på det så även jag fick mina fixade och blev sååå nöjd! Sen färgade jag mina och pappas och blev riktigt nöjd med resultatet på båda två. Imorgon är jag ledig, dock har jag tandläkartid på eftermiddagen och sen far jag väl till internatet, kramkram!


The fears that once controlled me can't get to me at all.

2014-10-14 - 17:06:00
I helgen var jag som sagt på bio och såg One Directions nya film som bara gick på bio i helgen, dyr var biobiljetten men det var väl nog värt det. Sen sov Felicia här två nätter och vi gjorde inget speciellt, såg på tvserier och var ute med hundarna och lite sånt hehe. Idag hade jag alarm inställt på 08:20 och det var ganska så kämpigt att stiga upp eftersom man är van med att sova ungefär 4h längre nuförtiden haha!
 
Åt frukost och fixade mig och allt sånt och for sen till stan med mamma. Köpte bara lite smink och hårfärg som jag var i stort behov av. Sen jag kom hem har jag bara redigerat lite bilder och sett på tv och tagit det lugnt och det ska jag väl fortsätta med resten av kvällen, såå skönt med höstlov!!

These are the days we won't regret, these are the days we won't forget.

2014-10-09 - 17:17:00
Förra veckan gick fort och spenderades mestadels på internatet som vanligt. I lördags var jag och hälsade på farmor och sen övertalade Jenny mig att komma på fest så gick med på det tillslut och jag hade riktigt kul, spontana fester brukar oftast bli bäst! I söndags gjorde jag väl ingenting och sen var jag ledig i måndags. Mormor kom hem då också så var på fika hos henne och sen for jag till internatet och har varit där varje dag, bara varit hemma emellanåt och packat om och sedan åkt tillbaks.
 
Fick höstlov igår men var på invigning av salongen i skolan på kvällen. Idag skulle jag till stan med Sofia och såklart försov jag mig imorse så fick väldigt, väldigt bråttom men det ordnade sig och jag hann i tid till bussen. I helgen kommer Felicia hit och vi ska på bio och lite sånt men något annat speciellt har jag inte planerat för de kommande dagarna! Nu ska jag åka till mormor en sväng, vi hörs!

Laugh as much as you breathe.

2014-10-01 - 14:25:00
Oj shit vad längesen!! Iallafall gick förra veckan relativt fort och i fredags for jag hem till Sofia efter skolan. På kvällen körde vi traktor och var med kompisar hehe, så nu har jag fått värsta rundtur där långt bort där hon bor så det var en upplevelse haha. Sen på lördag var vi ut och körde mopo och sen på kvällen blev det först förfest och sen sista faggen för i år. Hade nog i stora drag en bra kväll och en riktigt bra helg!
 
I söndags jobbade jag som servitör på ett evenemang och sen fick jag äntligen ta det lite lugnt efter en fullspeckad vecka. For till internatet i måndags och kom hem igårkväll och idag slutade jag redan 12:15 så åkte hem efter skolan och har bara catchat up med lite tvserier nu och far tillbaks till internatet ikväll. Annars så går väl skolan helt okej, tycker att den här kombi perioden är mycket skönare än när vi har praktiskt eftersom jag är så mycket ledig och har så sköna dagar hihi, men det ska väl finnas någon fördel med att man gick 1 år i gymnasiet också.
RSS 2.0