Don't ever put your happiness in someone else's hands.

2014-09-22 - 22:19:59
 
I lördags for jag in till stan en sväng och köpte bara lite nödvändiga saker, bl.a. en present åt Felicia som fyller nästa helg hihi. Lunchade på stan också och sen kom Felicia hit och sov här. Kul att hinna umgås ordentligt nu när vi inte ses lika ofta på vardagarna längre! Idag var första dagen av vår första kex/kombi period och det kändes väl lite obehagligt att gå från praktiska grejer till teoretiska men tyckte ändå att det verkade helt okej, och har man provat på gymnasie så är ju kombi inte så farligt.
 
Imorgon börjar jag först kl. 10 så får lite sovmorgon men måste tyvärr ändå upp relativt tidigt om jag ska hinna gå med hundarna, usch då.

Turn the pain into power.

2014-09-19 - 14:59:45
Ojojoj vad länge sen sist! Men anyway har sovit vid internatet nästan hela veckan och haft riktigt kul haha. Med lite sömn och fullt upp känner jag mig ganska slut efter den här veckan så helg är som vanligt välbehövligt. Det här var då också sista veckan av den här perioden så nu har jag gått en hel period på YA, yeey!

Men iallafall så var det faktiskt ganska trist att lämna salongen idag men vi är ju tillbaks om 6 veckor och dom veckorna går säkert rätt fort med tanke på mitt härliga schema och sen också höstlov i mitten av perioden. I helgen ska jag bara sova och ta det lugnt, är ensam hemma också för att resten av familjen sticker till Turkiet. Och orsaken till varför jag stannade hemma var för att jag skulle ha missat så mycket skola annars så. Men vi hörs när vi hörs, kram! 


I can see it coming but I don't know what it is.

2014-09-11 - 22:07:44
Fagerö förra helgen var riktigt bra faktiskt, och i söndags fick jag håret färgat och klippt men mycket annat speciellt gjorde jag väl inte. Måndag och tisdag var det vanliga skoldagar och efter skolan var jag vid internatet. Igår var vi till stan från skolan och köpte arbetskläder. Efter skolan var jag till Amarillo med Linnea och sen på kvällen kom Angeliqa hit.

Har varit sjuk hela veckan och har inte alls mått bra så det var otroligt skönt att bara vara hemma och ta det lugnt ikväll. Imorgon är det fredag igen, skönt! Har inga speciella planer för helgen utan ska bara ta det lugnt och försöka bli frisk. Godnatt!

That was then and this is now.

2014-09-04 - 19:53:37
Den här veckan har vi inte gjort något speciellt i skolan utan vi har mest rullat hår på dockor och tvättat hår på varandra och lite sånt. Fick mitt hår lockat också som ni ser på bilderna här ovanför, helt sjukt vilka fina lockar Ellen lagade åt mig hihi! Efter skolan har jag varit vid internatet och umgåtts med vänner och mycket annat har väl inte hänt utan livet bara flyter på helt enkelt.
 
Imorgon är det underbara fredag igen och det ska bli såå skönt med helg. På lördag blir det fagerö så vi hoppas på en bra kväll med fint väder, kram på eer!
RSS 2.0