Everybody has a chapter they don't read out loud.

2015-08-30 - 22:04:16
Denna vecka har det varit rätt så fullt upp som vanligt! Fint och varmt väder har vi haft i början på veckan dock blev det sämre mot slutet av veckan tyvärr.. Men iallafall, i torsdags var jag på roadtrip till Närpes med Sofia och hälsade på lite folk och i fredags blev det åminne. Hade en riktigt kul kväll trots lite regn. I lördags for Sofia hem och så hade vi kalas för Albin som fyllde 13 och sen på kvällen var jag bara på villan med familjen och bekanta och firade villavslutning. 
Idag fick jag äntligen sova ut och sen var vi till stan en sväng och åt godaste pizzan på länge! Ikväll har jag städat övervåningen inklusive mitt rum, gjort läxor och varit i duschen så känner mig riktigt duktig hehe. Nu ska jag snart krypa ner i min nybäddade säng, godnatt finisar!

Måndaag

2015-08-24 - 18:04:29
Som vanligt har mycket hänt sen sist! För ca. 1 vecka sedan gjorde jag och Sofia en ny piercing som ni ska få se bild på sen och i fredags for familjen till Sverige så jag och Sofia var ensamma hemma hela helgen. Har varit ute och kört hela helgen, i fredags körde vi bara runt och i lördags var vi först till en kompis lägenhet, sen for vi till molpe en sväng och därifrån vidare till en hemmafest. 
Igår var vi på mat hos mormor, solade och for ut och körde på kvällen och satt på en brygga och njöt av det fina vädret. En riktigt bra helg har det varit! Idag var det tyvärr skola men fick sovmorgon, tack och lov. Ikväll har jag kämpat med matte läxan och nu ska jag bara ta det lugnt, är helt slut haha.

Måndag

2015-08-17 - 20:34:20
Den senaste veckan har gått ganska fort trotsallt och första skoldagen var faktiskt väldigt jobbig och det har alla andra skoldagar varit också.. Kombi är otroligt tungt och faktiskt mycket tyngre än gymnasiet eftersom man går så fort framåt i alla ämnen och har fulla dagar från 8-16. Dock har jag gjort lite ändringar i mitt schema lite här och där så har faktiskt lite mindre lektioner från och med idag vilket känns mycket bättre! Men skolan tar verkligen på krafterna och man får verkligen kämpa kan jag säga...
 
Så har haft ganska leidon de senaste dagarna men måste försöka orka kämpa vidare helt enkelt.. Tog det lugnt i fredags och i lördags kom Sofia hit och så for vi till Åminne, hade en riktigt kul kväll faktiskt och vädret var ju toppen vilket var ett stort plus! Igår gjorde vi inte mycket och på kvällen var vi och hälsade på en kompis och så skjutsade jag Sofia till intenatet. Ikväll har jag varit till internatet en sväng och imorgon har jag en ganska kort skoldag, skönt!!
 

Tisdag

2015-08-11 - 23:52:54
Konstens natt i torsdags var ingen höjdare alls och vi for hem tidigt eftersom vi skulle upp så tidigt nästa morgon också. Weekend var som sagt toppen och hade en superbra helg!! Så skönt att få komma bort lite och få en paus från allt. Kom hem på söndagkväll och igår solade jag och var hos mormor och idag har jag klippt gräs och tagit det lugnt.

Imorgon är sista sommarlovs dagen vilket känns ganska sorgligt men lite kul ska det ändå bli med skola faktiskt! Morgondagen kommer iallafall att spenderas med Sofia och så får vi ju hoppas att vi överlever första skoldagen sen hehe dock är det tveksamt eftersom vi börjar redan kl. 8, fyydå... Nåja vetja man överlever! Kram på er!

Weekend festival 2015

2015-08-11 - 23:45:35


Världens bästa Robin Schulz!!!

Hade en oförglömlig helg med bästa sällskapet! Otroligt kul var det och är sååå glad att vi åkte, helt klart värt varenda cent. 

Onsdag

2015-08-05 - 21:04:31
I lördags for jag lite spontant med mamma till strampen och drack några drinkar, var tvungen att passa på medan vädret var någolunda bra. I söndags kommer jag inte riktigt ihåg vad jag gjorde haha och i måndags kom Sofia hit och var här tills idag.
Vi hann som vanligt vara ute och köra en hel del och så har vi njutit av det fina vädret på olika bryggor lite här och var hehe. Imorgon är det redan torsdag och jag måste packa och sen på kvällen ska jag på konstens natt en sväng och så kommer Felicia hit och sen på fredag morgon far vi med buss till hesa och kommer hem på söndag, förhoppningsvis blir det en riktigt bra helg! 

You were using me in a different way than I was using you.

2015-08-01 - 18:49:19
Denna vecka har jag umgåtts en hel del med våra svenska släktingar som har varit här och så har jag varit till stan och köpt lite några nya tröjor och ett par shorts bland annat. I helgen har jag faktiskt bara tagit det lugnt för en gångs skull, behöver samla lite krafter tills Weekend festivalen nästa helg hehe. Sommarlovet börjar lida mot sitt slut också vilket är sjukt deprimerande och tiden går så extremt fort, usch...
 
RSS 2.0