What is coming is better than what is gone

2015-02-27 - 21:00:01

De första dagarna av sportlovet gjorde jag inte så mycket, var mest hemma men var till stan en sväng förra helgen och köpte ett par nya svarta jeans och ett par vita som jag har velat ha så länge, alla har ju sprungit med dem i flera år men det var mitt första par faktiskt haha. I onsdags var jag till stan och lunchade med Linnéa som jag inte hade sett på år och dar och det var så kul att träffas igen! Satt och pratade om livet i flera timmar och sen for jag hem och började förbereda mig inför gårdagen då jag, mamma och Albin for till Umeå.
 
Vi for bara över dagen för att shoppa men riktigt kul var det! Har tyvärr inte så mycket bilder men här har ni iallafall lite bilder på det jag köpte, inte mycket men lite smått iallafall. Puderborsten har jag velat ha hur länge som helst så blev så glad när jag hittade den och eftersom jag kollar sminkvideor på youtube 24/7 har jag hört att ögonfransarna är bra så ville prova dom också, kan ju vara kul att ha på nån fest nångång.
 
Imorgon ska jag till stan och ta passfoto till körkortet, får hoppas att det blir någolunda bra eftersom man måste stå ut med det ett tag haha.. Ni som orkade läsa förtjänar en applåd som vanligt eftersom mina inlägg ju har en tendens av att bli alltför långa.. Jaja vi hörs!

No reason to stay is a good reason to go.

2015-02-20 - 23:00:10
Idag i skolan har vi lärt oss mera om alla produkter vi använder oss av och säljer och så har vi lärt oss att göra vårdbehandlingar. Och vårdbehandling måste jag verkligen rekommendera för mitt hår har aldrig varit så glansigt, mjukt och sett så friskt ut som det gör nu! Slutade tidigt idag (såå skönt med sportlov!!) och har faktiskt inte gjort så mycket sen dess. Har varit ute med hundarna i det fina och varma vädret och varit hos mormor en stund. 

Har varit lite sjuk hela veckan så är otroligt trött och har somnat jättetidigt varenda dag så därför ska jag gå och lägga mig nu redan i hopp om att bli helt frisk snart. Godnatt!!

One mistake won’t kill you. The same mistake over and over again will.

2015-02-19 - 13:41:05
I måndags var vi på föreläsning till Novia från skolan men allt gick på finska så man förstod ju tyvärr ingenting... I tisdags hade jag en kund och det var en pojke som skulle klippas. Första gången jag klippte en herrklippning och det gick riktigt bra! Igår fick jag håret färgat av Emelie i skolan och jag blev jättenöjd! Såå skönt att slippa utväxten också. 

Idag har jag satt fast hårförlängningar med tejp åt Ellen, kul att kunna göra det nu också. Och så har vi gjort frisyrer på dockorna och sen slutade vi lite tidigare så det har varit en riktigt skön dag! Imorgon blir det också troligen en riktigt skön skoldag och sen får man ta sportlov, äntligen!

Söndag

2015-02-15 - 12:54:16
I fredags var försvarsministern Carl Haglund till skolan så det var ju kul att han hade valt att komma till vår skola. For tidigare från skolan för att fara och laga Felicias hår och ögonsminkning till Äldstes dans och både hon och jag blev jättenöjda med resultatet! Sen på kvällen for jag till Jenny och så for vi sedan till Petalax och det var väl sådär, bättre kvällar har man varit med om. 

Igår hade vi tyvärr skola och det var väldigt jobbigt att ta sig dit till kl. halv 10... Själv gjorde jag manikyr hela dagen och det var roligt att så många kom på Öppet hus och att just vår avdelning hade så många besökare/kunder! Var helt slut sen när jag kom hem och sov i princip resten av dagen.

Idag måste jag kanske fara till akuten och visa upp min hand/arm som jag har slagit pga att jag halkade och imorgon börjar sista skolveckan före sportlov, skönt! 

When you start seeing your worth, you’ll find it harder to stay around people who don’t

2015-02-10 - 23:11:23

Idag började vi först kl. 12 så fick lite sovmorgon imorse och hann äta frukost i lugn och ro, gå på en promenad med hundarna, äta lite lunch och sen tog jag bussen till skolan, sååå skönt att få börja senare några dagar i veckan! I skolan hade vi synskadade som tema idag så en kvinna var och berättade om det och vi fick prova på lite hur det är att vara synskadad så riktigt lärorikt var det. Sen var det kundarbete och jag hade ingen kund men hjälpte till att färga slingor i ett långt hår.

Imorgon börjar vi först kvart före två och jag kan inte ens beskriva med ord hur skönt det känns, alltid lika skönt med sovmorgnar!! Nu ska jag iallafall se på några youtube videor och sen sova, puss & kram!

Only those who care about you can hear you when you’re quiet

2015-02-07 - 22:58:39

Denna vecka har det varit fullt upp som vanligt. I måndags for jag till stan efter skolan och köpte lite nödvändigheter, bla. en Beauty Blender som jag har velat ha så länge. I tisdags färgade jag mörka slingor på en kund och i onsdags kom mormor till salongen och fick sitt hår klippt och själv var jag riktigt nöjd med båda arbetena och det var kunderna också så det var ju kul!

I torsdags flyttade vi in till nytt internat som var riktigt fräscht och fint och i fredags var jag ledig och hann gå på en promenad i det fina vädret och sen var jag i Seinäjoki med mamma hela dagen! Efter det kom Felicia hit och sov här tills idag och vi har övat på hennes balfrisyr (som ni ser på bilden här ovan) och smink som jag har fått äran att göra på henne och blev riktigt nöjd med det också. Nu ska jag faktiskt så småningom sova för är sååå trött redan, godnatt finisar!

Focus on what matters and let go of what doesn’t

2015-02-01 - 18:39:30
Ännu en vecka är förbi! Denna vecka har vi permanentat mycket, jag har färgat en klasskompis hår som ni ser på bilden, vi har lärt oss manikyr, vi var lediga på fredag och så har vi gjort en instagram åt vår salong PointCut där vi i klassen uppdaterar med bilder från våra skoldagar t.ex. på olika färgningar och klippningar vi gör och sånt roligt så in och följ oss nu, ya_pointcut heter vi!

I fredags var jag till stan och hälsade på Felicia i hennes nya lägenhet och igår var vi och firade farmor som just har fyllt år och så läste jag lite bilskoleteori. Idag har jag färgat hår och nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen och se på serier som vanligt hehe.
RSS 2.0