Life is really simple but we insist on making it complicated

2015-01-24 - 20:17:00
Det har varit en väldigt händelserik vecka denna vecka. I måndags var jag till frissan och fick håret omfärgat och blev supernöjd! I tisdags började vi först typ lite före klockan två så fick sovmorgon och sen hade jag min första kund som var mamma som skulle få håret färgat och på bilden ser ni resultatet. Det blev en ganska invecklad färgning sist och slutligen och själv är jag så nöjd med resultatet, och mamma var också jättenöjd så det var jättekul att allt gick så bra som det gjorde!
 
Sov på internatet efter det och nästa dag hade jag min första "riktiga" kund eller ja, en kund som jag inte kände iallafall och det var iallafall en kort damklippning som skulle klippas och sen skulle jag också färga och plocka hennes ögonbryn och allt gick riktigt bra då också så det känns så bra nu när man har haft sina första kunder!
 
Sen i torsdags var vi lediga vilket var otroligt skönt så fick sova länge och var till stan med mamma och mormor till bl.a. en frissa butik och köpte ögonbrynsfärg och lite sånt och sen igår hade vi bara teori och slutade redan halv ett så det var en riktigt skön skoldag. Idag har jag varit till stan med mamma och mormor igen och vi lunchade på stan och så köpte jag en ny läderjacka, några ringar och en ny tröja. Och nu ska jag se på några gamla avsnitt av The O.C. och äta chips, vi hörs!

It’s not what we have in life, but who we have in our life that matters

2015-01-18 - 22:21:15


Idag har jag varit på två barndomsvänners kalas och varit och hälsat på farmor. Imorgon är det måndag igen och ny vecka! Har lite blandade känslor inför den eftersom jag kommer ha min första riktiga kund denna vecka men förhoppningsvis går det riktigt bra. Ska till frissan imorgon efter skolan och är så glad att jag fick tid till omfärgning nu redan imorgon så hoppas på att färgen hålls i håret denna gång! Nu ska jag sova så jag orkar med skolan imorgon, börjar nämligen kl. 8.... Gonatt!

When it rains, look for rainbows. When it’s dark, look for stars.

2015-01-17 - 16:01:37
Första skolveckan är förbi och efter första skoldagen kändes livet verkligen inte så roligt men redan efter andra dagen kändes det mycket bättre! Vi började med kundarbete denna vecka men själv hade jag inga kunder utan satt i kassan så den kommande veckan kommer jag ha kunder istället så det ska bli väldigt spännande. Vi började rulla permanent denna vecka också och det där med att övning ger färdighet tror jag verkligen stämmer när det gäller permanent iallafall för det var väldigt svårt att få det att hållas och att få det att överhuvudtaget bli till någonting nu i början haha men det är väl bara att öva öva öva! 
 
Igår efter skolan tog jag bussen in till stan och gick och bokade tid till frisören för en omfärgning av mitt hår eftersom en hel del färg har farit ur håret redan och sen gick pappa och jag och anmälde mig till bilskolan!! Så nu har jag fått böckerna och ska på dit på den första lektionen som är bara info den 26.1 och sen börjar teorin, exciting!
 
Sen gick jag på stan och köpte lite smått och gott som ni ser på första bilden, örhängen och ett halsband som var på rea från Cubus, en tröja från Gina, ny mascara (Lóreal telescopic), ett nytt baby lips i färgen "just peachy", ett higlighter, rouge och bronzer puder som var allt i ett från Maybelliné och ansiktsrengöring.
 
Idag har vi varit och ätit pizza och kom hem för en stund sen och ska bara se på tvserier nu och ta det lugnt och det kommer jag väl göra resten av helgen också hehe.

10.1.2015

2015-01-10 - 17:05:25
 
Funderade lite på det där med att lägga upp bilder på sina julklappar på bloggen och kom fram till att det är väldigt onödigt och vissa kan uppfatta det som att man skryter osv så jag skippar det.
 
Denna vecka har Felicia sovit här en natt och så har jag varit ensam hemma några dagar eftersom resten av familjen hade jobb och skola så har plockat och städat i huset och varit ute med hundarna under dagarna. Igår var jag på ett kalas och idag har jag varit på ännu ett och ska snart iväg och hälsa på lite släktingar. Imorgon är sista lediga dagen före skolan börjar och själv har jag inte saknat skolan alls haha och skulle gärna fortsätta ha lov men lite skönt ska det väl ändå bli med lite rutiner igen så tiden går fortare så att det snart blir vår. ♥

New hair, New year.

2015-01-05 - 19:57:58
Mycket har hänt sen sist. Hade en riktigt lyckad julafton och fick så otroligt många fina julklappar som jag är såå tacksam för!! Kanske visar er lite av vad jag fick sen. Var också på mellandagsrean men fyndade tyvärr inte så mycket men ett par nya Converse fick jag med mig hem iallafall så dom ska jag också försöka visa er!
 
En av julklapparna jag fick var iallafall ett presentkort till Artistica som jag hade önskat mig för jag var så trött på mitt hår eftersom det inte har blivit som jag har tänkt mig påsistone när jag har färgat utväxten och så har jag länge velat ha en förändring så då fick jag gå dit och färga håret, en av de bästa julklapparna ever för jag blev så otroligt nöjd!! Som ni ser så blev det mycket mörkare och det är ännu mörkare i verkligheten, bilderna är tyvärr ganska dåliga men ska försöka fota lite med kameran någon dag så ni ska få se hur det blev. Men det blev iallafall en ombré i kalla färger med mörkare från roten och neråt och sen ljust i topparna, så kul med en förändring!!
 
Nyåret firades i Lappfjärd/Kristinestad med mina vänner och hade verkligen ett jättelyckat nyår så det blev en superbra start på det nya året. Är jättetaggad för ett nytt år och speciellt inför detta år som jag har väntat på så länge jag kan minnas för i år fyller jag äntligen 18!! Helt sjukt!
 
Iallafall jättenöjd med jullovet hittills och har ännu 1 vecka kvar, så skönt eftersom många skolor redan börjar på onsdag hehe. Men vi hörs när vi hörs, kram!
 
RSS 2.0