I can’t promise you a perfect relationship but what I can promise you is that if you’re trying, I’m staying.

2015-07-27 - 16:10:00
Sofia kom som sagt hit i fredags och det har varit en riktigt bra helg i stora drag. I fredags var vi ute och körde hela natten i princip och i lördags var vi först och kollade till sandö men det var ingenting att se så körde runt i stan en stund och for sen till en kompis lägenhet och sen hann vi med ett och annat och kom hem typ 5. Igår var vädret jättedåligt men vi for ut och köra ändå men kom hem betydligt tidigare än vanligt och fick äntligen sova längre än 6h inatt hehe. For till stan idag och köpte skolböcker och lite sånt och sen skjutsade jag Sofia till bussen. Är fortfarande helt slut idag så ska bara ta det lugnt resten av dagen.

Torsdag

2015-07-23 - 14:17:00
I tisdags kom Daniela och dom hit och hälsade på och pappa kom hem med sin nya bil så nu äntligen har vi två bilar igen vilket också lär göra mitt liv lite lättare hehe. Igår var jag med mamma till en indredningsbutik och så var vi till Daniela. Vädret ute är ju riktigt deprimerande och man har ju börjat ge upp hoppet om att få alls nå sommarväder iår... Imorgon kommer äntligen Sofia hit och stannar här över helgen, jeee♥
 
 

We are too young to be sad.

2015-07-18 - 23:12:15
I tisdags var jag på gruppkörning i bilskolan som gick riktigt bra så nu har jag hela övningsskedet färdigt, såå skönt! Sen på onsdagkväll var jag och största delen av familjen på villan med några bekanta och sen på torsdag körde jag iväg till Sofia och sov där en natt, och vi var ute och körde en hel del och åt världens godaste mat som ni ser på bilden.

Sen igår följde hon med och så for vi till mig och sen på kvällen for vi till åminne. Hade nog i stora drag en bra kväll! Idag har det dock varit en lite mindre bra dag men såna dagar måste väl också få finnas...

Don’t worry about failure, worry about the chances you miss when you don’t even try.

2015-07-13 - 11:26:36
I onsdags kom som sagt Sofia hit och kom med mig när jag piercade näsan. Allt gick superbra med piercingen och det gjorde inte alls så ont som jag hade trott och jag är så sjukt nöjd med den!! Rekommenderar verkligen Fist of Needles också. Sen på kvällen var vi ute och körde.


I torsdags färgade vi håren och var ute och körde igen på kvällen. Sen i fredags var det åminne, tack och lov blev det bra väder trotsallt och jag hade en jättebra kväll! Kom hem på lördagmorgon och var helt slut. For till Sofia sen på eftermiddagen och på kvällen blev det marknaden, tyvärr var jag så himla slut efter dagen innan så det blev inte lika bra som det hade kunnat bli...

Får se vad man hittar på denna vecka men det blir iallafall åminne på fredag igen och resten är lite oklart än så länge. 

Söndag

2015-07-05 - 14:27:59
Min sista jobbvecka är över och jag har äntligen sommarlov påriktigt, så himla skönt!! Blev ändrade planer i helgen och jag bestämde mig för att bara vara hemma och ta det lugnt efter en väldigt hektisk månad hehe.. Igår jobbade jag som sagt och sen på kvällen var vi och åt grillmat och årets första bollaglass. 
Idag fick jag sova ut för första gången på 1 månad typ haha och vädret är toppen så ska ut och sola lite. På tisdag fyller världens bästa Sofia år så på onsdag kommer hon hit och stannar här tills lördag och då far vi till kstad. På onsdag ska jag laga näspiercing också, är sååå glad har velat ha det hur länge som helst så det ska bli så kul att äntligen få det gjort!
RSS 2.0