Sista jobbveckan

2015-06-30 - 21:56:17
 
I slutet på förra veckan fick vi äntligen lite finare väder, åh vad härligt att kunna ha shorts utan att frysa ihjäl!! Sofia kom som vanligt hit i fredags och när jag kom hem från jobbet for vi till stan en sväng och köpte lite smått och gott. Sen på kvällen var vi ut och körde och i lördags var mormor och farmor här på mat och sen på kvällen var jag och Sofia ut och körde igen och i söndags solade vi och var ut och körde hehe. Har också varit och kollat till lestadianmötet som var här i helgen, helt sjukt vad mycket folk det var!
 
Igårkväll for Sofia hem och jag är inne på min sista jobbvecka! Kommer kännas så otroligt bra att äntligen få lite sommarlov. Helgens planer är lite oklara men ska iallafall jobba på ett bröllop på lördag från kl. 11-17 och så blir det kanske maxmo på fredag.

Midsommar

2015-06-24 - 21:23:30
Midsommaren blev riktigt lyckad! På midsommarafton blev det villafest dock var jag chaufför men det var riktigt kul ändå och på lördag for vi till fagerö och det blev en ganska dålig kväll tyvärr men så är det ibland. I söndags var jag och hämtade familjen från flyget så nu är dom hemma igen och allt är som vanligt. Otroligt dåligt väder har det varit idag också, inte alls roligt att jobba ute dagar som denna men det är bara att försöka stå ut och hoppas på bättre väder!

Tisdag

2015-06-16 - 21:45:07
Massor har hänt sen sist! Förra söndagen blev jag äntligen 18 (känns underbart) och så for resten av familjen till Turkiet och jag lämnade hemma, på måndag körde jag upp och fick körkortet!!!! Sen på tisdag kom Sofia hit och stannade här tills igår och vi har hunnit med i princip allt, varit ute och kört massor, bokat tid åt mig att laga näspiercing, haft en jättelyckad hemmafest, krockat med ett rådjur m.m. Krocken hände i lördags och som tur var klarade vi oss bra, dock är bilen inte i det bästa skicket men det viktigaste är ju att vi klarade oss.

Var otroligt chockad över krocken och är det än idag, kan inte fatta hur man kan ha så otur? Man tror ju att sånt aldrig kommer hända en själv men det gör det ju tydligen... Sover hos mormor ikväll och imorgon är det jobb som vanligt, sen på torsdag kommer Sofia hit igen och på fredag är jag ledig tack vare att det är midsommar, såå skönt! Dock är planerna för helgen fortfarande lite oklara men det löser sig nog.

We either make ourselves miserable or we make ourselves strong. The amount of work is the same.

2015-06-05 - 23:59:51
Min första jobbvecka är redan över och känner mig riktigt duktig som har orkat med denna vecka! Det är dock väldigt tungt att jobba så när jag kommer hem är jag oftast helt slut så bloggen har inte riktigt varit det första jag har tänkt på haha. Har även passat på att vara ute och kört lite denna vecka eftersom det snart är dags för uppkörning och så har jag försökt hinna ikapp några tvserier och lite sånt.

Imorgon ska jag ha släktkalas och sen på söndag fyller jag ju påriktigt, har aldrig varit så taggad på livet haha. Åh vad jag har längtat efter denna dag, helt sjukt! Nu ska jag iallafall försöka sova så jag orkar imorgon, godnatt finisar! 

Sometimes you need patience in order to find true happiness. It won’t come fast and it won’t come easy, but it’ll be worth it.

2015-06-01 - 21:49:27
Höhö 
Hade en riktigt bra skolavslutning! Lördagen började med att fara på lillebrors avslutning så nu har han redan gått ut lågstadiet, helt sjukt haha. Sen tog jag bussen till kstad och for till Sofia och sen for vi på förfest före vi for till faggen, riktigt kul dag/kväll! Det blev väldigt lite sömn den natten för jag kom hem så sent och igårkväll kunde jag inte sova och skulle upp tidigt till jobbet idag så har typ sovit sammanlagt 12h på 48h, usch..

Första dagen på jobbet gick iallafall bra, dock ösregnade det ju sen på eftermiddagen så det var ju inte så kul med tanke på att jag jobbar utomhus... Hoppas på bättre väder imorgon, kramkram!
RSS 2.0