Praktik

2015-11-08 - 22:10:32
Skoldagen i fredags var väl helt bra, avslutade dagen med glöggmys med klassen eftersom vi inte är samlade hela klassen förrän i april... Efter skolan kom Sofia hit och for sen hem och då for jag till mormor en stund. Igår firade vi farsdag en dag förtidigt med farfar, vi åt middag och sen klippte jag honom. 

Efter det for mamma och jag till stan för att köpa lite saker till mitt rum som vi håller på att göra om i och sen när vi kom hem började jag möblera om lite så nu har jag ett nytt skrivbord och ny skrivbordsstol och jag är riktigt nöjd! Nu denna kommande vecka kommer min nya byrå också att komma så när det är klart får ni se fler bilder.
Har gått runt med jobbig huvudvärk enda sedan i torsdags när jag hade migrän så det har varit lite jobbigt men förhoppningsvis blir det bättre snart. Har bara tagit det lugnt idag, var till gravgården för att tända ljus när det är farsdag, tankade bilen och var ute och gick och lite sånt. Imorgon är iallafall min första praktikdag så det ska bli väldigt spännand, får hoppas på en riktigt bra första dag, gonatt!

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0