Tatuering & bilägare

2015-10-11 - 18:44:00
 
Många spännande saker har hänt denna vecka! I onsdags efter skolan var det dags för tatueringen och jag har som sagt velat göra det jättelänge men av olika orsaker har det inte blivit av men nu äntligen fick jag det gjort och jag blev såååå nöjd!! Gjorde tatueringen vid Fist of Needles där jag har gjort mina piercingar och tatueringen blev precis som jag ville och det tog inte alls sjukt.
 
Sen på kvällen for vi till Jakobstad för att titta på en bil åt mig, har så länge letat efter en bra Volvo s40 och i tisdags hittade mamma en åt mig så efter tatueringen var gjord for vi dit för att se på bilen och det hela slutade med att jag blev ägare till min drömbil!! ♥ Dock har jag inte så bra bilder på varken tatueringen eller bilen men ni ska få bättre bilder på båda sen när min nya telefon har kommit.
 
I torsdags fick vi redan höstlov så vi var lediga även i fredags så då for mamma och jag till stan och jag fick äntligen praktikplats fixat och så köpte vi en baslåda åt mig som jag hade sett ut på nätet och lite annat som behövdes till den så hela gårdagen var pappa och jag ute och lagade in den i bilen och jag är mer än nöjd! Så de senaste dagarna har vi kört fram och tillbaka till Motonet och Biltema efter det ena och det andra men det är så skoj med egen bil och det finns ju så mycket man vill köpa till den hehe. Imorgon ska jag till stan och uträtta några ärenden och så ska jag träffa Felicia och planerna för resten av veckan är fortfarande ganska oklara men ska bara njuta av att vara ledig och säkert vara ut och köra en del.

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0