Jobbig onsdag

2015-09-02 - 21:49:14
Mina nya sminkpenslar som jag behöver till skolan har kommit och dom verkar vara riktigt mjuka och bra! Beställde dom från CDON.com faktiskt. Bra priser, gratis frakt och ganska snabb leverans!

Hade matteprov igår så var tvungen att öva på det typ hela måndagkväll.. Det var troligen det svåraste i hela kort matte och jag blev godkänd!! Är så stolt över mig själv, satt ner så himla mycket tid på alla läxor till den kursen så det känns så bra att lyckas då också. Sofia färgade mitt hår i salongen i skolan igår också och jag blev supernöjd! Och igårkväll var jag läxfri för första gången hittills i kombi typ så då passade jag på att vara på internatet med Sofia.

Denna dag har varit ganska jobbig på alla sätt och vis och jag har varit så trött hela dagen, visste inte hur jag skulle orka. Tog det lugnt och såg på Paradise hotel när jag kom hem, gjorde läxor och cyklade till mormor en sväng. Imorgon får jag ta helg redan för jag är ledig på fredag, sånt händer ju inte så ofta på kombi så det ska bli såå skönt med extra lång helg!

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0